נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עדיין מאמין בקונספירציה שאומרת שזה הכל תיכנון ממשלתי קפדני מאוד, כדי להאיץ את "המהפכה הבטיחותית" בארה"ב. המחשבה של 3000 הרוגים כנגד 3 מיליון או 30 מיליון, הייתה שם באופק. לעשות מהפכה שכזו היה לוקח לארה"ב עשור אם לא יותר, אבל בגלל פיגוע כזה קשה הכל נעשה בזריזות וראה עכשיו מה קורה בנמלי התעופה האמריקאים, ובכלל המחשבה השתנתה לגמרי ונגמרה האופורייה.
מה אתה רציני? 😆אני עדיין מאמין בקונספירציה שאומרת שזה הכל תיכנון ממשלתי קפדני מאוד, כדי להאיץ את "המהפכה הבטיחותית" בארה"ב. המחשבה של 3000 הרוגים כנגד 3 מיליון או 30 מיליון, הייתה שם באופק. לעשות מהפכה שכזו היה לוקח לארה"ב עשור אם לא יותר, אבל בגלל פיגוע כזה קשה הכל נעשה בזריזות וראה עכשיו מה קורה בנמלי התעופה האמריקאים, ובכלל המחשבה השתנתה לגמרי ונגמרה האופורייה.
באמת כשקראתי לראשונה על כך שהם קברו אותו בים התחלתי לצחוק. קודם כל אין חובה להביא לקבורה תוך 24 שעות באיסלאם. חייבים להביא לקבורה כמה שיותר מהר אבל כמובן שיש מקרים עם נסיבות שונות. שנית כל זה בנאדם שהרג להם אלפי בני אדם מאיפה פתאום אכפת להם מקדושת גופתו? ועוד לזרוק לים? זה גרוע יותר מאשר לא לקבור למשך יותר מ-24 שעות.
אני מניח שאף פעם לא יציגו ראיות. זאת פשוט בדיחה עצובה ואין לדעת אם הוא מת, מתי הוא בכלל מת וכ'ו. ותחשבו על זה, מקבלים מידע מודיעיני שהוא נמצא באחוזה בשכונה יוקרתית, למה לא לנסות ולתפוס אותו בחיים? שיכתרו את האזור ושיפציצו את הבניין בגזים שינטרלו את כל מי שנמצא שם, מקסימום הוא יתאבד בעצמו. לא חבל להרוג במקום להביא למשפט ראווה כמו שהאמריקנים יאהבו?
רק אמריקנים טיפשים יאמינו לתסריטים גרועים כאלה. זה פשוט סרט 😃
מה אתה רציני? 😆
לגבי הקבורה בים, אני מניח שהעלימו אותו כי לא רצו שהקבר שלו יהפך למקום עלייה לרגל, אבל מצד שני זה מוזר שקיבלו פקודה להרוג אותו ולא לתפוס אותו בחיים, בהתחשב בכמויות העצומות של מידע שהוא היהי יכול להעביר..
מי אמר לך שהם לא ניסו לתפוס אותו בחיים?
בכל הכתבות כתוב שנוצר קרב יריות והוא בעצמו השתתף בו, כנראה הוא לא נכנע בקלות ולא הייתה ברירה אלא להרוג אותו.
האפשרות שלך עם הגז נשמעת טוב בתור שלב לCall Of Duty החדש.
שוב, מי אמר שהם קיבלו פקודה להרוג אותו ולא לתפוס אותו בחיים?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4063448,00.html
גם אם הם נכשלו, אז נכשלו והרגו. אין בעיה. אבל מי לעזאזל זורק גופה של מטרה כל כך מבוקשת? ועוד לים!