הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ארה"ב חיסלה את אוסמה בן-לאדן

משה, ציפית ממך להביא לינק שזה קונספירציה ואת בן לאדן חוגג עם 70 בתולות בעודו בחיים.

• פותח/ת השרשור
אני עדיין מאמין בקונספירציה שאומרת שזה הכל תיכנון ממשלתי קפדני מאוד, כדי להאיץ את "המהפכה הבטיחותית" בארה"ב. המחשבה של 3000 הרוגים כנגד 3 מיליון או 30 מיליון, הייתה שם באופק. לעשות מהפכה שכזו היה לוקח לארה"ב עשור אם לא יותר, אבל בגלל פיגוע כזה קשה הכל נעשה בזריזות וראה עכשיו מה קורה בנמלי התעופה האמריקאים, ובכלל המחשבה השתנתה לגמרי ונגמרה האופורייה.

אני לא מאמין שהקדמת אותי ב45 דקות!!!!
ועוד ביום השואה! אין ספק שזה סימן טוב....

אני עדיין מאמין בקונספירציה שאומרת שזה הכל תיכנון ממשלתי קפדני מאוד, כדי להאיץ את "המהפכה הבטיחותית" בארה"ב. המחשבה של 3000 הרוגים כנגד 3 מיליון או 30 מיליון, הייתה שם באופק. לעשות מהפכה שכזו היה לוקח לארה"ב עשור אם לא יותר, אבל בגלל פיגוע כזה קשה הכל נעשה בזריזות וראה עכשיו מה קורה בנמלי התעופה האמריקאים, ובכלל המחשבה השתנתה לגמרי ונגמרה האופורייה.

האפדרין דפק לך את השכל סופית.

http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=911_morons

בשעה טובה 😃
דרך אגב קראתי שיש תגובות לא ממש ''חיוביות'' של הנאמנים לבן לאדן,אני מאוד מקווה שלא יתרחש פיגועים בזמן הקרוב
בכללי צריך לחסל את כל אנשי אל קעידה.

ברור שהתמונה מזויפת.
בכל מקרה, "נקבר בים" תמיד נשמע סיום גרוע לסיפור דמיוני.

באמת כשקראתי לראשונה על כך שהם קברו אותו בים התחלתי לצחוק. קודם כל אין חובה להביא לקבורה תוך 24 שעות באיסלאם. חייבים להביא לקבורה כמה שיותר מהר אבל כמובן שיש מקרים עם נסיבות שונות. שנית כל זה בנאדם שהרג להם אלפי בני אדם מאיפה פתאום אכפת להם מקדושת גופתו? ועוד לזרוק לים? זה גרוע יותר מאשר לא לקבור למשך יותר מ-24 שעות.

אני מניח שאף פעם לא יציגו ראיות. זאת פשוט בדיחה עצובה ואין לדעת אם הוא מת, מתי הוא בכלל מת וכ'ו. ותחשבו על זה, מקבלים מידע מודיעיני שהוא נמצא באחוזה בשכונה יוקרתית, למה לא לנסות ולתפוס אותו בחיים? שיכתרו את האזור ושיפציצו את הבניין בגזים שינטרלו את כל מי שנמצא שם, מקסימום הוא יתאבד בעצמו. לא חבל להרוג במקום להביא למשפט ראווה כמו שהאמריקנים יאהבו?

רק אמריקנים טיפשים יאמינו לתסריטים גרועים כאלה. זה פשוט סרט 😃

נערך לאחרונה:
באותה מידה שאמרו שהוא "חוסל" יכלו להגיד יכלו להגיד שהוא נאנס למוות על ידי גמלים. כאילו, היו מאמינים בכל מקרה למה שהיה כתוב בחדשות, ויכלו גם לדווח שהוא "חוסל" לפני חמש שנים, זה לא באמת משנה כי אף אחד לא יכול לדעת ואנשים יאמינו למה שהם שומעים בחדשות. אני מקווה שזה נכון, אבל אין לדעת, במיוחד עם הצרות של אובמה וכל העניין של מקום הולדתו, הוא כנראה בונה שזה יעלה לו את הרייטינג.

גם לי זה היה נשמע ממש מוזר שהם הרגו את המבוקש מספר אחת של הFBI, כנראה ששוב הם צריכים לשקר:)

מה אתה רציני? 😆

לגבי הקבורה בים, אני מניח שהעלימו אותו כי לא רצו שהקבר שלו יהפך למקום עלייה לרגל, אבל מצד שני זה מוזר שקיבלו פקודה להרוג אותו ולא לתפוס אותו בחיים, בהתחשב בכמויות העצומות של מידע שהוא היהי יכול להעביר..

אני אישית גם די סקפטי לגבי זה שבן-לאדן מת,אבל אם באמת לארה"ב יש אינטרס מסוים להגיד שבן-לאדן מת מהו? כי עצם יציאת הידיעה הזאת בתקשורת יכולים להיות המון פיגועים בארה"ב לא ככה?

והתמונה של בן לאדן נראית אשכרה כמו המשחק המעפן הזה באייפון שמצלמים מישהו ומעיפים לו מכות ורואים מה קרה לפרצוף שלו בסוף המשחק

באמת כשקראתי לראשונה על כך שהם קברו אותו בים התחלתי לצחוק. קודם כל אין חובה להביא לקבורה תוך 24 שעות באיסלאם. חייבים להביא לקבורה כמה שיותר מהר אבל כמובן שיש מקרים עם נסיבות שונות. שנית כל זה בנאדם שהרג להם אלפי בני אדם מאיפה פתאום אכפת להם מקדושת גופתו? ועוד לזרוק לים? זה גרוע יותר מאשר לא לקבור למשך יותר מ-24 שעות.

אני מניח שאף פעם לא יציגו ראיות. זאת פשוט בדיחה עצובה ואין לדעת אם הוא מת, מתי הוא בכלל מת וכ'ו. ותחשבו על זה, מקבלים מידע מודיעיני שהוא נמצא באחוזה בשכונה יוקרתית, למה לא לנסות ולתפוס אותו בחיים? שיכתרו את האזור ושיפציצו את הבניין בגזים שינטרלו את כל מי שנמצא שם, מקסימום הוא יתאבד בעצמו. לא חבל להרוג במקום להביא למשפט ראווה כמו שהאמריקנים יאהבו?

רק אמריקנים טיפשים יאמינו לתסריטים גרועים כאלה. זה פשוט סרט 😃

מי אמר לך שהם לא ניסו לתפוס אותו בחיים?
בכל הכתבות כתוב שנוצר קרב יריות והוא בעצמו השתתף בו, כנראה הוא לא נכנע בקלות ולא הייתה ברירה אלא להרוג אותו.
האפשרות שלך עם הגז נשמעת טוב בתור שלב לCall Of Duty החדש.

מה אתה רציני? 😆

לגבי הקבורה בים, אני מניח שהעלימו אותו כי לא רצו שהקבר שלו יהפך למקום עלייה לרגל, אבל מצד שני זה מוזר שקיבלו פקודה להרוג אותו ולא לתפוס אותו בחיים, בהתחשב בכמויות העצומות של מידע שהוא היהי יכול להעביר..

שוב, מי אמר שהם קיבלו פקודה להרוג אותו ולא לתפוס אותו בחיים?

מי אמר לך שהם לא ניסו לתפוס אותו בחיים?
בכל הכתבות כתוב שנוצר קרב יריות והוא בעצמו השתתף בו, כנראה הוא לא נכנע בקלות ולא הייתה ברירה אלא להרוג אותו.
האפשרות שלך עם הגז נשמעת טוב בתור שלב לCall Of Duty החדש.

שוב, מי אמר שהם קיבלו פקודה להרוג אותו ולא לתפוס אותו בחיים?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4063448,00.html

גם אם הם נכשלו, אז נכשלו והרגו. אין בעיה. אבל מי לעזאזל זורק גופה של מטרה כל כך מבוקשת? ועוד לים!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4063448,00.html

גם אם הם נכשלו, אז נכשלו והרגו. אין בעיה. אבל מי לעזאזל זורק גופה של מטרה כל כך מבוקשת? ועוד לים!

זה כבר משהו שלא כדאי להאמין לו ישר, כשאומרים "גורם בביטחון הלאומי האמריקאי" במקום לציין שם או תפקיד כלשהו.
העניין עם הים באמת נשמע קצת מוזר, אבל לך תדע. הנימוק שלהם די הגיוני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית