הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זיופים

עדי כבר אמר לפני כמה ימים שאין הרבה סיכוי שיהיו זיופים של חברות אנדרגראונד ועוד במיוחד של בלקן ו טייגר
בגדול יכול להיות רק פאק ביצור וכו..באנדרגראונד שום דבר לא עיקבי פעם לדוגמה סירוקס חרה של חומר ופעם משבחים אותו כדבר הכי טוב הכול תלוי במצב רוח של "הכימאי" התגובות לגביי סירוקס בארץ ובחול מאוד דומות אפילו שוות שם תופסים לגביי החומר שלהם לא מעט, רק בזמן האחרון יש תלונות על כאבים כמו בארץ

עדי כבר אמר לפני כמה ימים שאין הרבה סיכוי שיהיו זיופים של חברות אנדרגראונד ועוד במיוחד של בלקן ו טייגר
בגדול יכול להיות רק פאק ביצור וכו..באנדרגראונד שום דבר לא עיקבי פעם לדוגמה סירוקס חרה של חומר ופעם משבחים אותו כדבר הכי טוב הכול תלוי במצב רוח של "הכימאי" התגובות לגביי סירוקס בארץ ובחול מאוד דומות אפילו שוות שם תופסים לגביי החומר שלהם לא מעט, רק בזמן האחרון יש תלונות על כאבים כמו בארץ
פעם כאשר היו מעט מעבדות UG היו זיופים. היום מעבדות UG זה כמו פטריות לאחר הגשם. אין שום סיבה לזייף UG. מזייפים פארמה כי הביקוש לחומרים רפואיים הוא גדול. מה שכן יש הרבה חברות UG שמנסות להסוות את עצמם כחברות פארמה ואת זה הכי קל לזהות.
1. פשוט לבדוק האם החברה היא רשומה כחברה רפואית.
2. במידה והחומר מגיע בויאלים הוא לא רופואי. אין חברה רפואית שמייצרת סטרואידים בויאלים של 10ML
3. סימני זיהוי על החומר עצמו רוב חברות הפארמה מספקות סימני זיהוי שקשה לזייף חותמות לייזר סימונים הולוגרמים וכו.

לגבי UG זה כבר כמו להמר אני בדיעה שלא צריך לנסות יותר מדי UG כי אז בוודאות תיפול על חומרים שהם במקרה הטוב underdosed יש מספר מעבדות שהמוניטין שלהם טוב ויציב כבר זמן רב. אני כל הזמן משתמש באותה מעבדה במידה ואני צריך חומרים שאין להם תחליף רפואי.

אחלה מעבדות מהטופ שיש,
הייתי מוסיף את gen-shi היפנים גם אחלה מעבדה עם מוניטין טוב

בארץ כמעט בלתי אפשרי להסיג חומר איכותי ממעבדות מוכרות בעלות מוניטין טוב
הרוב שנמכר בארץ זה אנדרגראונד זול חומרים שהמפיצים והסוחרים עושים רווח גדול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית