הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה דחוף לאחר סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור surf2k
  • פורסם בתאריך

surf2k

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
עשיתי סייקל של חודשיים דקה+טסטוסטרון סיפיונט...
אני לא הבנתי ועדיין לא כל כך מבין במה שעשיתי ואפילו בכמויות.
סיימתי שני בקבוקים מכל חומר (כמעט) למשך זמן של חודשיים(8 שבועות), סהכ 16 זריקות, 2 בשבוע
של 1 סיסי דקה + 1 סיסי טסט... אני לא יודע אפילו את הכמות ב מ"ג
התחלתי את הסייקל 75 קילו ועליתי 9 קילו כלומר הגעתי למשקל 84 גדלתי מאוד ועליתי הרבה נוזלים שניפחו אותי ואת הפנים שלי.
סיימתי את הסייקל בסוף חודש פברואר... וכרגע חודשיים אחרי (תחילת חודש מאי) אני מרגיש את הנפילה...
חזרתי כמעט לאותו משקל שהייתי 78 קילו אני אמנם יותר חטוב וירדה לי הנפיחות מהפנים אבל אני חושש שזה לא ירד לי עוד יותר כתוצאה מנזק שעשיתי לעצמי כלומר רמות ההורמונים והטסט בגוף שלי לא חזרו לנורמה.
בחודש השני של הסייקל לקחתי חפיסת נולבדקס (אני אפילו לא יודע כמה) ובתום הסייקל חבילה של קלומיד (10 כדורים אם אני לא טועה)...
האם זה מספיק בתור לֹPCT מה עלי לעשות כעת? כדי לבדוק את מצבי ולהחזיר אותו לרגיל?
יש לי חשק מיני ונראה לי שספירת הזרע שלי נורמלית אבל לא בטוח... איך יודעים??
אני מעוניין להתחיל עוד סייקל אבל אינני יודע איזה... אני לא רוצה עלייה בנוזלים כפי שהדקה נתן לי אלה עלייה יבשה ואיכותית.(גם אם קטנה יותר)
האם טרנבולון יכול לספק לי את מטרה זו?
חייב עזרה תודה לכם.

עשיתי סייקל של חודשיים דקה+טסטוסטרון סיפיונט...
אני לא הבנתי ועדיין לא כל כך מבין במה שעשיתי ואפילו בכמויות.
סיימתי שני בקבוקים מכל חומר (כמעט) למשך זמן של חודשיים(8 שבועות), סהכ 16 זריקות, 2 בשבוע
של 1 סיסי דקה + 1 סיסי טסט... אני לא יודע אפילו את הכמות ב מ"ג
התחלתי את הסייקל 75 קילו ועליתי 9 קילו כלומר הגעתי למשקל 84 גדלתי מאוד ועליתי הרבה נוזלים שניפחו אותי ואת הפנים שלי.
סיימתי את הסייקל בסוף חודש פברואר... וכרגע חודשיים אחרי (תחילת חודש מאי) אני מרגיש את הנפילה...
חזרתי כמעט לאותו משקל שהייתי 78 קילו אני אמנם יותר חטוב וירדה לי הנפיחות מהפנים אבל אני חושש שזה לא ירד לי עוד יותר כתוצאה מנזק שעשיתי לעצמי כלומר רמות ההורמונים והטסט בגוף שלי לא חזרו לנורמה.
בחודש השני של הסייקל לקחתי חפיסת נולבדקס (אני אפילו לא יודע כמה) ובתום הסייקל חבילה של קלומיד (10 כדורים אם אני לא טועה)...
האם זה מספיק בתור לֹPCT מה עלי לעשות כעת? כדי לבדוק את מצבי ולהחזיר אותו לרגיל?
יש לי חשק מיני ונראה לי שספירת הזרע שלי נורמלית אבל לא בטוח... איך יודעים??
אני מעוניין להתחיל עוד סייקל אבל אינני יודע איזה... אני לא רוצה עלייה בנוזלים כפי שהדקה נתן לי אלה עלייה יבשה ואיכותית.(גם אם קטנה יותר)
האם טרנבולון יכול לספק לי את מטרה זו?
חייב עזרה תודה לכם.

טוב זה ברור לכל בר דעת שאין לך בכלל מה לחושוב על סייקל שני כי כמו שאתה אמרת אין לך מושג מה אתה עושה. עכשיו לעניין תלך לעשות בדיקת דם. תבקש שיבדקו לך רמות טסט כללי וחופשי ורמות פרולקטין LH ו FSH כדי לראות עם ציר ה HTPA שלך התאושש אם לא אנדוקרינולוג ידע כבר מה לעשות. לגבי התיאור שלך. ברור לחלוטין שאתה גם לא יודע איך לאכול ובטח גם לא איך להתאמן. אם חזרת למשקל ההתחלתי שלך מלפני הסייקל אתה לא יוגע איך לבצע את ההתאמות בתזונה ובאימונים על מנת לשמור על התוצאות. בטח ובטח אם לא התאוששת עדיין ולפי מה שתיארת ב PCT אין לי ספק שרמות ה LH שלך לא חזרו לנורמה וכנראה יש לך גם רמות גבוהות של פרולקטין. שלא תחשוב בכלל להתעסק עם חומרים כי ללא ספק אתה עושה לעצמך נזקים רק טיפש ימשיך בדרך הזאת מבלי לדעת מה הוא עושה.

הוא נשמע לי כמו טרול... לא מאמין שאדם יעשה סייקל בלי לדעת מה הוא לוקח וכמה...

ואם הוא לא, לבריאות.

עדי,
מה זה אומר רמות פרולקטין גבוהות? במה זה פוגע?
רמות פרולךקטין גבהוהת קשורות לירדה דרסטית בחשק המיני וביכולת לזיקפה ודיכוי ייצור טסטוסטרון בגוף. במהלך סייקל רמות הפרולקטין עולות עקב רמות הטסט הגבוהות זה אחד מהמנגנוני וויסות של הגוף.
לאחר הסייקל רמות גבוהות של פרולקטין ימנעו התאוששות של ייצור הטסט הטבעי של הגוף. חומרים כמו דקה וטרן יגרמו לעליה משמעותית יותר של פרולקטין מאשר חומרים אחרים שאינם עובדים ישירות על קולטני GNRH

הוא נשמע לי כמו טרול... לא מאמין שאדם יעשה סייקל בלי לדעת מה הוא לוקח וכמה...

ואם הוא לא, לבריאות.
[
טרול או לא הוא צריך רופא.

תוסיף לרופא ולאנדוקר' גם פסיכולוג.
קשה לי להאמין שקיימים אנשים כאלה בעולם.

עצוב חחח לצחוק או לבכות?
יש עוד הרבה ענשים כמוהו לא חסר, שבועה שעבר פגשתי אחד כזה בדיוק עם אותו סיפור בדיוק רק שהוא גמר בבית חולים, ועוד יצא מזה בשלום

לפי צורת ההתבטאות שלך אני מבין שהבריאות היא הפחות חשובה. אחרת כל אדם עם טיפה שכל היה יודע מה הוא דוחף לגוף שלו. אין מה לדבר בכלל לפי דעתי עד סקייל נוסף בשלב זה שאתה לא יודע מה מצבך הגופני,אילו כמויות הכנסת לעצמך וידע בסיסי בשימוש בסטרואידים.

עצתי לך היא ביצוע PCT לפי הכללים ויש כללים בהסברים פה איך לבצע. ודבר שני כמו שנאמר פה - ללכת לרופא ולבצע את בדיקות דם כלליות והורמונליות.

מאיפה בכלל אפשר להתחיל כשעונים על פוסט כזה??

אתה ממש אבל ממש מטומטם וסלח לי על הביטוי, כל מה שקורה לך כרגע מגיע לך.

הכנסת לגוף הורמונים כשאין לך מושג מהם ומה הכמויות שאתה מזריק, לא היית מוכן מלחתחילה לסייקל וכמובן שעכשיו אתה משלם על כך ביוקר.

עכשיו לך לרופא תסביר לו מה שעשית ותוך כי תתחיל לקרוא חומר בנושא, מה שאני בטוח שלא עשית בחיים!

בנוסף שתבין צריך משהו כמו 5 קופסאות של כלומיד לPCT ואתה לקחת רק אחת

מחזק את עדי תעשה בדיקות דם הורמונאליות, וגם ספירת דם

מה שכן הרופא יכול סתם להלחיץ אותך אם הוא לא מבין גדול, כמעט הכל הפיך אז קודם כל תרגע ותעשה את הבדיקות
דרך אגב קראתי שפרולקטין יכול לצאת גבוה מהלחץ מהבדיקה עצמה (וצריך לעשות אותה אחרי צום ובבוקר אחרי שהיית ער לפחות 2-3 שעות)

• פותח/ת השרשור
הלכתי אל הרופאה והיא אמרה לי שכל עוד עברו חודשיים והפסקתי להכניס לגוף חומרים
אז אין לי מה לדאוג שהגוף מחזיר את עצמו למצב הנורמלי.
בנוסף אין לי בעיות בחשק המיני ובספירת הזרע.
היא קבעה לי בדיקות דם רק כדי שאהיה רגוע...
אבל איך עלי לדעת איך לעשות את הדברים האלה כמו שצריך?ֿ
הבחור שממנו קניתי את החומרים הוא באדי בילדר אחד הגדולים בארץ (בלי להזכיר שמות)
וזה מה שהוא נתן לי , הוא לא הסביר לי מעבר...
אני חייב להתחיל עוד סייקל השאלה איך לעשות זאת ועם מי אפשר להתייעץ כדי לעשות זאת בצורה הטובה ביותר.

אני חייב להתחיל עוד סייקל השאלה איך לעשות זאת ועם מי אפשר להתייעץ כדי לעשות זאת בצורה הטובה ביותר.

לא קראת כלום ממה שכתבו לך ?

אני בטח שלא הולך לייעץ לך על איך לעשות סייקל שני. אתה טיפש או עושה את עצמך?

אני דווקא כן בעד לייעץ לו, כי הוא נעול על לבצע את הסקייל בכל מקרה.

כדאי לפי דעתי שקודם כל תנשם עמוק - תכחה לבדיקות - תסיים לבצע את הPCT כמו שצריך.

יש בפורטל המון חומר לקרוא בנושא החומרים. תתחיל מזה בינתיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית