הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון הויכוח בארוחת יום שישי - מוצרי חלב

goalkeeper01

משתמש פעיל
300
6
נק' מוניטין:
256
300
6
היום בזמן ארוחת הערב של יום שישי עלה הויכוח על מוצרי חלב - בריא או לא? אני כבר לא זוכר למה אבל כמעט והצליחו לשכנע אותי שזה לא בריא מה אתם אומרים? מה המחקרים מוכיחים?

יש פה יצורים שצצים פה פתאום בפורום - משהו לא להאמין.

הכי טוב - תחקור בעצמך, תקרא, ותלמד.
ספר כנגד החלב הוא "שוטי החלב", והטענה כי חיות בוגרות בטבע אינן צורכות חלב, ולכן אין טעם שגם אנחנו נצרוך. בטח שלא חלב של חיה אחרת (אתם מדמיינים בטבע כלב בוגר הולך ומוצץ לפרה את הפטמות ? )

האם ראית כלב אוכל לפרה את הרגל??

לא ואתה?

ובעצם כשאני חושב על זה כלבים כן אוכלים בשר, מה בדיוק האנלוגיה הייתה אמורה להעביר?

הבחור דיבר על כלב שיונק מפרה => חיים ענה לו שכלב לא יאכל לפרה את הרגל.

אתה דיברת על אריה שאוכל לפרה את הרגל => אני דיברתי על פיל שיודע לעוף(מצטער שלא מצאתי אריה).

החלב הוא משקה הספורט החדש

על פי מחקרים חדשים, חלב הוא משקה הספורט החדש. צריכת חלב לאחר אימון כוח, מעלה את מסת השריר ומפחיתה את מסת השומן. הרכב החלבונים האיכותיים של החלב תורם לבניית השרירים. מי הגבינה נספגים בגוף במהירות ולכן הם מצוינים לאחר האימון. הקזאין מתעכל לאט יותר, כך שהוא מספק חלבונים לזמן ממושך. בחלב יש יחס מושלם של חלבון לפחמימות, החיוני לשיקום מאגרי הגליקוגן בשריר לאחר האימון. במחקרים נמצא כי חלב יעיל יותר ממים או ממשקה ספורט להשבת הנוזלים לגוף במהלך מספר שעות לאחר האימון. הנה מאמר מעניין בנושא

עדיין לא הבנתי למה ההוא מהמחלקה המדעית קיבל באן, הוא רק תמך בחלב, יותר נכון עשה העתק הדבק ממאמר כלשהו.

עדיין לא הבנתי למה ההוא מהמחלקה המדעית קיבל באן, הוא רק תמך בחלב, יותר נכון עשה העתק הדבק ממאמר כלשהו.
תוך כדי שהוא העתיק הוא הטמין קישור לאתר שלו במילת מפתח כדי שגוגל כביכול יקדם את האתר שלו (מקדמי אתרים עם IQ<80) לא מבינים שזה כבר לא עובד ככה וגוגל שינו את האלגוריתם שלהם 500 פעם מאז).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית