הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכבי תל אביב עלתה לגמר היורוליג

במבה אדומה

משתמש מתחיל
187
0
נק' מוניטין:
0
187
0
מכבי תל אביב עלתה לגמר היורוליג, מי ראה? מה אתם אומרים על המשחק?
בהתחלה שתי הקבוצות היו נראות מאוד לחוצות ועשו פאשלות עלובות מאוד... לשחורציאניטיס ברח הכדור מהיד פעמיים ליד הסל וגם מכבי החטיאו מלא עונשין .. אמרו שזה בגלל המגרש הגדול שזה מקשה על הריכוז ... 😣 😵

פראגו הביא דאנק אדיר בתחילת הרבע השלישי ומאז מכבי זרמו יותר והמשחק היה מעולה 🚬🤪🚬
הגמר ביום ראשון שעה 17:30.

נערך לאחרונה:
עופר שלח אמר יפה: מכבי ירדה למחצית ובלאט עבד איתם בחדר-הלבשה על הטעויות, למחצית השנייה הם כבר עלו אחרת לגמרי.

כל הכבוד נאחל להם הצלחה בראשון

למה בכדורסל נותנים להם כולה 2 ימים מנוחה בין המשחקים? חח

מחצית ראשונה הייתה דיי משעממת, מחצית שנייה הם התחילו לשחק

Panathinaikos.jpg

ממה יש לי להיות אכול קנאה..?
אנחנו מפרקים אתכם בכדורגל, הנחמה היחידה שלכם זה כדורסל ובנתיים אוסישקין מוכיחה את עצמה בלי כל התקציב שיש לכם...
תנצחו בדרבי אחרי זה תפתחו את הפה, ועוד על הפתיחת רגליים של שנה שעברה.. ממה יש לי להיות אכול קנאה בדיוק? תת רמה.

אנחנו מפרקים אתכם בכדורגל, הנחמה היחידה שלכם זה כדורסל ובנתיים אוסישקין מוכיחה את עצמה בלי כל התקציב שיש לכם...
תנצחו בדרבי אחרי זה תפתחו את הפה, ועוד על הפתיחת רגליים של שנה שעברה.. ממה יש לי להיות אכול קנאה בדיוק? תת רמה.

מה הקשר בין הכדורגל לבין הכדורסל?

וואו, אוסישקין מצליחה בליגה הלאומית. אני נפעם.

אתה באמת צריך להיות נפעם, קבוצה שמתקיימת לבד בלי כל הכסף של מכבי.. זה ראוי להערצה, ולא הכסף המלוכלך של הקבוצה שאתה אוהד....
הקשר זה שזה אותו שם והשם מתקשר לכל ענפי הספורט במיוחד לכדורגל וכדורסל..

אפסים זה מה אתם. שנתיים ברצף אנחנו אמורים להיות אלופים.
במקומכם שנה שעברה הייתי מתחבא אם הייתי לוקח אליפות ככה.

חחחח תגיד מה אתה מדבר שטויות?
"שנתיים אנחנו אמורים להיות אלופים" אתם חבורה של אפסים בדרבי לא מצליחים לנצח אותנו ולהוציא תיקו בשבילכם זה שמחה...
וגם כמה מילים על האוהדים, חוץ מהשחקן ה12 שהם אוהדי מכבי, מה שקרה לפני כמה שנים עם אבי נמני שעבר לבית"ר ושהם הכניסו גול כולם מחאו כפיים ממש קהל מדהים מה אני אגיד לך, שורקים לברוך דגו בוז שהוא מכניס צמד.. קהל בדיחה....
היית מתחבא? למה ? יעקב שחר בכבודו ובעצמו הסכים להצעת חוק הזאת של לוזון, וגם מה מכבי קשורים? תגיד לי? אתם פתחתם רגליים לחיפה ואתה מדבר איתי על להתבייש בזה שלקחנו אליפות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית