הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון- גיינר

• פותח/ת השרשור solari0
  • פורסם בתאריך

solari0

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
שלום, יש לי כרגע progainer של probody ואני ממש לא מרוצה ממנו. קניתי אותו כי המוכר אמר לי שיש מבצע 2 ב-450 והוא אמר שזה טוב אז נפלתי כי אני ממש לא מרוצה ממנו. את הראשון כבר לא אוכל להחזיר אך אני רוצה להחזיר את השני.
כעת אני רוצה לדעת איזה גיינר כדאי לי לקחת.
אל תתנו לי לינקים של כל מיני נתונים על הגיינרים כי אני לא מבין בזה. רק המלצות על כמה חברות מסוימות.

תודה.

מה הבעיה בגיינר?
אתה יכול לקחת את הממותה של אינטראקטיב, יש לך גם 10% הנחה עם קופון הנחה של הפורום (ראה באנר למעלה).
זה נראה ככה:
MAMMOTH2500_PRODUCTPAGE%281%29.jpg

שלום לך.
חברי פורום LBS נהנים מהנחה ייחודית של 10% על מוצרי אינטראקטיב.
את ההנחה ניתן לממש בכל חנות בארץ שמחזיקה ומוכרת את מוצרי אינטראקטיב!!!
לשובר ולפרטים נוספים לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל

אם אתה מחפש פצצת פחמימות לך על הסופר מאס של דיימטייז הוא מעולה, כתבתי עליו ביקורת תסתכל כמה אשכולות מתחת.
העלית מאס של דיימטייז מעולה הוא מתאים למי שמחפש סוג של ארוחה כי היחס פחמימה חלבון אצלו יותר גבוה יש יותר חלבון.

אני הייתי בוחר באינטראקטיב, יוצא לך יותר זול ובפועל זה מה שקובע, מה גם שיש על המוצר הזה המלצות חמות.
אחרי ההנחה זה יוצא לך איזה 315 ש''ח בערך ואתה מקבל שם כמות יפה.

אינטראקטיב ללא שום ספק. אחי גם לקח את הממותה טעים מאוד וזול. ממליץ.

תחליף את השני באינטראקטיב או בחלבון של אינטראקטיב ותוסיף לו פחמימה לבד
כגולש LBS מגיע לך 10% הנחה לכל מוצרי אינטראקטיב בכל הארץ
מומלץ לתסף בקריאטין בנוסף זה יעזור לך באימונים ובמאסה

מההתגיסות הזאת לדחוף אינטאקטיב אני נדפקתי ונפלתי על חלבון שהיה טעים בדיוק לשבועיים והטעם שלו נהיה על הפנים והוא מצא את מקומו בפח. התאכזתי מאד מאינטראקטיב האלה שאתם דוחפים פה בכח.

מטעם בננה האבקה הפכה לפסיפלורה. 😛

מניסיון אני משתמש באבקה והיא מעולה. טעם בננה הטוב ביותר שניסיתי.

אני הייתי בוחר באינטראקטיב, יוצא לך יותר זול ובפועל זה מה שקובע, מה גם שיש על המוצר הזה המלצות חמות.
אחרי ההנחה זה יוצא לך איזה 315 ש''ח בערך ואתה מקבל שם כמות יפה.
אני קניתי את הדיימטייז סופר מאס ב 360 ש"ח והכמות שלו היא 5.5 קילו, זה גיינר משתלם מאוד ואני ממש מבסוט ממנו הוא טעים ומתערבב מעולה.

כן, אבקה שמשנה טעם ב4 ימים זה מאוד אמין. מעניין אם היא שינתה גם צבע.
ואם אתה חושב שיש לי אינטרסים אתה טועה. אתה יכול לחפש ביקורות על חברות שונות ומשונות שאני נתתי ולראות שזה אוביקטיבי ועקבי. בין אם החברות קיימות בארץ ובין אם לא.

צודק, פספסתי את הקטע בתאור שלו שבו האבקה 'השתנתה' : ))
(הנחתי שפשוט נמאס לו מהטעם הספציפי)

האבקה שלי (אינטראקטיב קרם עוגיות) טעימה מאוד עם מים, עם חלב ויוגורט זה נחמד אבל יש יותר טעימות
אין ספק אבל שהתמורה למחיר שווה ביותר

לא מנסה לשכנע אותך, חבל זרקתי אותו הייתי נותן לך להבין מה קרה לו.
אין לי מושג למה אחרי שנכנס כנראה אויר למוצר שפתחתי אותו אז אחרי כמה ימים הטעם שלו נהיה מוזר, מה גם אחרי פסח שהוא עמד שבוע ככה בארון בכלל נהיה לו ריח מוזר והטעם פשוט השתנה לרעה.
אני התאכזבתי והפסדתי בגלל זה ואתה עוד תוקף אותי כי האתר הזה אמור לשכנע לקנות אינטאקטיב, אני לקחתי את ההמלצה וקניתי ואני התאכזבתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית