הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ Sustmed 250

• פותח/ת השרשור Toto
  • פורסם בתאריך

Toto

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
36
31
0
שלום לכולם אני חדש פה רציתי לשאול כמה שאלות אני אשמח אם תעזרו לי ותודה מראש..סוסטנון של באלקן איך החומר?
איך בודקים זיופים? החומר בא באמפולות
ועוד שאלה אחת איך החברה נובהפארמה
שאלה שנייה נודרוטרופין gh עם מישהו ניסה

1 בעיקרון עדיף תמיד חומר רפואי, בגדול באלקן חברה בינונית באיכות החומר שלה ,חומר g2g לפעמים כואב ולפעמים בסדר תלוי על מה תיפול( אין זיופים בבאלקן , אך לפעמים החומר אנדר דוז וכו..)
2 נובה פארמה רפואי תוצרת הארץ ( תלוי איזה חומר בדיוק אתה מחפש אני לא בטוח בקשר לסטרואידים)
3 לא בטוח שמישהוא השתמש פה בחומר הספציפי הזה אך ישנם חומרים דומים..תחכה לתשובה טובה יותר

אשמח עם תספר מה הנתונים שלך
ומה המטרות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לגבי הבלקן החומר לא כואב בזריקות ..סבבה לגמרי
נובהפארמה זה לא רפואי זה ug ויאלים של 10 שקופים
אני 178
91
12 א.ש
מטרות לגדול כמה שיותר על א.ש נמוך
עכשיו רק התחלתי סייקל
1-14סוסט' 500
1-14פרימו 300
1-14 בולד' 400
pct פרגניל+איקקלומין+טימוקסיפן

---------- התגובה התווספה ב 05:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 05:12 ----------

אגב החומרים של בלקן
הפרימו והטסט בא באמפולות
הבולדנון בויאל של 10

---------- התגובה התווספה ב 05:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 05:14 ----------

תיקון טעות
הבולדנון של נובהפארמה

.nova pharma lab
לא מעבדה מהמוכרות בשוק ,עם אני לא טועה מעבדה מקסיקנית, אבל עוד פעם ממש לא מוכר

ישנן כמה חברות בעלות שם דומה ביניהם חברה ישראלית רפואית

נערך לאחרונה:
nova pharma זה חברת אנדרגרואנד גרמנית החומרים עובדים ברמה גבוהה ביותר לא כואב לא עושה ניפוח והכי חשוב עובד ממליץ בחום

nova pharma זה חברת אנדרגרואנד גרמנית החומרים עובדים ברמה גבוהה ביותר לא כואב לא עושה ניפוח והכי חשוב עובד ממליץ בחום
מחזק. אני יכול להעיד מניסיון אישי חומרים ברמה גבוהה.

• פותח/ת השרשור
למה אתה לא לוקח HCG בזמן הסייקל? זה יעזור לך להתאושש יותר מהר לאחר סיום הסייקל
האמת שכבר שנה אני נקי מחומרים ושמעתי מכמה אנשים על פרגניל בזמן הסייקל
התחלתי תסייקל ביום שני...אז יש מצב שאני יכול לשלב אותו עכשיו כבר פעמיים בשבוע 250
לגבי נורדוטרופין אתה מכיר מישהו שלקח את הGH הזה יש לי 500 יחידות כאלה ועוד לא התחלתי להשתמש

האמת שכבר שנה אני נקי מחומרים ושמעתי מכמה אנשים על פרגניל בזמן הסייקל
התחלתי תסייקל ביום שני...אז יש מצב שאני יכול לשלב אותו עכשיו כבר פעמיים בשבוע 250
לגבי נורדוטרופין אתה מכיר מישהו שלקח את הGH הזה יש לי 500 יחידות כאלה ועוד לא התחלתי להשתמש
אני ממליץ לך מאוד לקחת HCG במהלך הסייקל. לגבי הנורדיטרופין (של novo nordisc) אין מה להגיד GH רפואי. אבל אני לא יודע מה אתה רוצה לקבל מ GH בדיוק. הכמות שיש לך לא מספיקה למסה וגם לא ממש לחיטוב. אז אתה די תזרוק את החומר לפח אם תתחיל להשתמש.
אני מציע שתקנה עוד עם אתה יכול להשיג וכתהיה לך כמות נורמלית תתיל להתשמש או שאתה תמיד יכול לדלג את זה הלאה.

• פותח/ת השרשור
אני ממליץ לך מאוד לקחת HCG במהלך הסייקל. לגבי הנורדיטרופין (של novo nordisc) אין מה להגיד GH רפואי. אבל אני לא יודע מה אתה רוצה לקבל מ GH בדיוק. הכמות שיש לך לא מספיקה למסה וגם לא ממש לחיטוב. אז אתה די תזרוק את החומר לפח אם תתחיל להשתמש.
אני מציע שתקנה עוד עם אתה יכול להשיג וכתהיה לך כמות נורמלית תתיל להתשמש או שאתה תמיד יכול לדלג את זה הלאה.
אני יכול להשיג עוד מהחומר הזה אין לי בעייה פשוט עשיתי איזה "קומבינה" והרווחתי ת500 יחידות האלו(די למבין) ברור שהתכוונתי למשוך יותר זמן עם הGH צריך מינימום 4-6 חודשים וזה אין ספק..לגבי הפרגניל לקחתי אתמול 250 יח' כל 3.5 אני יזריק
ויש לי עוד שאלה לגבי פולג'ן ..יש זיופים של החומרים שלהם ?
אם אני לא טועה בולדנון ומסטרון מה שאננ מכיר בערך

• פותח/ת השרשור
רק בשביל להיות בטוח ...זה הויאל של נובה פארמה
ואני ישמח לשמוע עוד תגובות על המוצרים שלהם ממי שניסה

קבצים מצורפים

• %d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%94.JPG
    %d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%94.JPG
    KB 49.9 · צפיות: 194
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית