עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחזק. אני יכול להעיד מניסיון אישי חומרים ברמה גבוהה.nova pharma זה חברת אנדרגרואנד גרמנית החומרים עובדים ברמה גבוהה ביותר לא כואב לא עושה ניפוח והכי חשוב עובד ממליץ בחום
האמת שכבר שנה אני נקי מחומרים ושמעתי מכמה אנשים על פרגניל בזמן הסייקללמה אתה לא לוקח HCG בזמן הסייקל? זה יעזור לך להתאושש יותר מהר לאחר סיום הסייקל
אני ממליץ לך מאוד לקחת HCG במהלך הסייקל. לגבי הנורדיטרופין (של novo nordisc) אין מה להגיד GH רפואי. אבל אני לא יודע מה אתה רוצה לקבל מ GH בדיוק. הכמות שיש לך לא מספיקה למסה וגם לא ממש לחיטוב. אז אתה די תזרוק את החומר לפח אם תתחיל להשתמש.האמת שכבר שנה אני נקי מחומרים ושמעתי מכמה אנשים על פרגניל בזמן הסייקל
התחלתי תסייקל ביום שני...אז יש מצב שאני יכול לשלב אותו עכשיו כבר פעמיים בשבוע 250
לגבי נורדוטרופין אתה מכיר מישהו שלקח את הGH הזה יש לי 500 יחידות כאלה ועוד לא התחלתי להשתמש
אני יכול להשיג עוד מהחומר הזה אין לי בעייה פשוט עשיתי איזה "קומבינה" והרווחתי ת500 יחידות האלו(די למבין) ברור שהתכוונתי למשוך יותר זמן עם הGH צריך מינימום 4-6 חודשים וזה אין ספק..לגבי הפרגניל לקחתי אתמול 250 יח' כל 3.5 אני יזריקאני ממליץ לך מאוד לקחת HCG במהלך הסייקל. לגבי הנורדיטרופין (של novo nordisc) אין מה להגיד GH רפואי. אבל אני לא יודע מה אתה רוצה לקבל מ GH בדיוק. הכמות שיש לך לא מספיקה למסה וגם לא ממש לחיטוב. אז אתה די תזרוק את החומר לפח אם תתחיל להשתמש.
אני מציע שתקנה עוד עם אתה יכול להשיג וכתהיה לך כמות נורמלית תתיל להתשמש או שאתה תמיד יכול לדלג את זה הלאה.
אכן כן. חומר טוב מאודרק בשביל להיות בטוח ...זה הויאל של נובה פארמה
ואני ישמח לשמוע עוד תגובות על המוצרים שלהם ממי שניסה