הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה (DL, Press) והחלפת סקוואט בתרגיל אחר

James Devlin

משתמש מתחיל
140
3
נק' מוניטין:
281
140
3
גוף ראשון
היי,

צילמתי סרטונים של אוברהד פרס ודד-ליפט (מצטער שלא חיברתי עם השרשור הקודם, צילמתי אח"כ...)

אוברהד פרס מהצד (סט שני):
אני כבר אומר - תתעלמו לחלוטין מהחזרה האחרונה, היא הייתה מיותרת...

אוברהד פרס מלפנים (סט שלישי):

ודד-ליפט:

חוץ מזה, אני צריך לצערי להחליף את הסקוואט בתרגיל אחר. אין Rack בחדר כושר ואף אחת מהחלופות (להשתמש במקבילים, להשתמש בבנץ' וכו') לא עבדה. עד עכשיו הייתי מבצע פרונט סקוואט ומרים את המוט לכתפיים בעזרת קלין, אבל כבר הגעתי למשקל שאני לא יכול להרים בקלין...

לאיזה תרגיל להחליף? לג-פרס או שיש תחליף אחר?

תודה מראש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
לעבור מכון או להחליף תוכנית

לעבור מכון זו לא אופציה..

לגבי להחלפת תכנית - כרגע אני מבצע SS ואני אעבור בשלב כלשהו לתכנית המבוססת על התקדמות שבועית, אבל גם אז אני אצטרך לבצע סקוואט (זה לא תרגיל ייחודי לSS). השאלה שלי היא יותר עקרונית - בהנחה שאין לי שום ציוד בחד"כ שמאפשר לי לבצע סקוואט - מה לבצע במקום? לג פרס או משהו אחר?

אני מניח שאם אין לך שום אפשרות אז כן, למרות שראיתי כמה צורות לעשות סקוואט שלא כוללות ציוד אבל חוץ מלהרים לחזה עם קלין ולעשות פרונט סקוואט רובם נראים שווים ערך ללעשות לג פרס (בכוונה שהם לא עובדים על שרירי הליבה כמו בסקוואט)
לי אישית לא עולה תרגיל חוץ מזה.

הגב שלך מתעגל קצת בעלייה (דדליפט כן?)..הרעיון הוא לפתוח את החזה, ואתה סוגר אותו בשניה שהמוט נימצאת באוויר..חוץ מזה דווקא נראה סבבה לדעתי, חכה לביקורת של המומחים 😃

• פותח/ת השרשור
אני מניח שאם אין לך שום אפשרות אז כן, למרות שראיתי כמה צורות לעשות סקוואט שלא כוללות ציוד אבל חוץ מלהרים לחזה עם קלין ולעשות פרונט סקוואט רובם נראים שווים ערך ללעשות לג פרס (בכוונה שהם לא עובדים על שרירי הליבה כמו בסקוואט)
לי אישית לא עולה תרגיל חוץ מזה.

אחלה,תודה.

הגב שלך מתעגל קצת בעלייה (דדליפט כן?)..הרעיון הוא לפתוח את החזה, ואתה סוגר אותו בשניה שהמוט נימצאת באוויר..חוץ מזה דווקא נראה סבבה לדעתי, חכה לביקורת של המומחים 😃

תודה! האובהרד פרס נראה בסדר?

בלחיצה תכנס למוט יותר מהר, אתה מחכה קצת עם זה
בדדליפט הגב שלך קצת עגול בהתחלה אבל חוץ מזה בסדר

בפרס בכך שאתה מחכה בין חזרה לחזרה אתה מפסיק את הבאונס.
אם אתה רוצה לנוח, תחכה שניה כשהמוט למעלה מעל הראש.. אתה חייב להשתמש בבאונס..
ואני חושב שאתה צריך להוציא עוד טיפה מרפקים קדימה. תקנו אותי אם אני טועה

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות זרצ'ר סקווט (היה כאן סרטון מלפני שבוע וחצי), הוא לא דורש כלוב.

חיפשתי בגוגל וקראתי קצת על התרגיל. אני רוצה לבצע אותו במקום סקוואט בתכנית SS. זה לא עשוי לעייף מדי את הגב התחתון ולהרוס לי את הדד-ליפט?

בכל מקרה, אני אנסה באימון הבא.

אני באמת לא יודע כמה מומלץ לעשות את זה, אבל אולי אתה יכול להרים ככה...
YouTube - Steinborn Lift 100K

נראה לי שאני אוותר על זה 😃

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות זרצ'ר סקווט (היה כאן סרטון מלפני שבוע וחצי), הוא לא דורש כלוב.

טוב, ניסיתי היום Zercher Squat ולא כל כך הלך - זה כאב מידי באמות.

מה לגבי Hack Squats? זה נראה לי כמו תחליף טוב למי שאין לו Rack במכון המעפן שלו (כמוני). יש סיבה לא להעדיף את זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית