הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים The effects of single-leg landing technique on ACL loading.

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,293
12,431
J Biomech. 2011 May 9. [Epub ahead of print]
The effects of single-leg landing technique on ACL loading.
Laughlin WA, Weinhandl JT, Kernozek TW, Cobb SC, Keenan KG, O'Connor KM.
Source

Neuromechanics Laboratory, Department of Human Movement Sciences, University of Wisconsin-Milwaukee, Milwaukee, WI 53201, USA.
Abstract

Anterior Cruciate Ligament (ACL) injury is one of the most serious and costly injuries of the lower extremity, occurring more frequently in females than males. Injury prevention training programs have reported the ability to reduce non-contact ACL injury occurrence. These programs have also been shown to alter an athletes' lower extremity position at initial contact with the ground and throughout the deceleration phase of landing. The purpose of this study was to determine the influence of single-leg landing technique on ACL loading in recreationally active females. Participants were asked to perform "soft" and "stiff" drop landings. A series of musculoskeletal models were then used to estimate muscle, joint, and ACL forces. Dependent t-tests were conducted to investigate differences between the two landing techniques (p<0.05). Instructing participants to land 'softly' resulted in a significant decrease in peak ACL force (p=0.05), and a significant increase in hip and knee flexion both at initial contact (IC) and the time of peak ACL force (F(PACL)). These findings suggest that altering landing technique using simple verbal instruction may result in lower extremity alignment that decreases the resultant load on the ACL. Along with supporting the findings of reduced ACL force with alterations in sagittal plane landing mechanics in the current literature, the results of this study suggest that simple verbal instruction may reduce the ACL force experienced by athletes when landing.

Copyright © 2011 Elsevier Ltd. All rights reserved.

PMID:
21561623
[PubMed - as supplied by publisher]​
;gasg

צריך אישור מהמפרסמים כדי לתרגם. ולא נראה לי שמישהו יסכים לכך. חוצמזה, אנשים לא יקרא מאמרים אקדמים.

• פותח/ת השרשור
כל מחקר בודד עולה 40-50 דולר, מנוי לג'ורנל מדעי באזור ה 1500-2000 דולר לשנה, נראה לך שיביאו לנו לתרגם מאמרים? זה גם בד"כ ארוך מאוד ויש הרבה מושגים שהקהילה לא תבין.

זה אולי נכון ל review וגם זה לא בטוח. זאת רמה גבוהה מידי לרוב המשתמשים.

אחלה בכל מקרה אני בקרוב מתחיל ללמוד אצל בוינגייט, ורק מהפגישה הראשונה ראיתי שאני לא מסכים איתם פחות או יותר על כל חומר הלימוד חחח
כשאני יצטרך הוכחות למה שאני אומר תוכלו לעזור לי במציאת מחקרים?
על דיפ סקוואט, אפקטיביות של אימוני כוח וכו'?
למרות שgoogle scholar הפך בזמן האחרון לחבר טוב...

אחלה בכל מקרה אני בקרוב מתחיל ללמוד אצל בוינגייט, ורק מהפגישה הראשונה ראיתי שאני לא מסכים איתם פחות או יותר על כל חומר הלימוד חחח

אל תנסה...
תשב בקורס ותהנהן ....
באמת שאין יותר מדי טעם לריב ולנסות להתנצח איתם... 🚬🤪🚬

זה בערך כמו לשכנע אנורקסית שהיא רזה. אבוד לך.

• פותח/ת השרשור
מניסיון של אנשים אחרים זה יכול ללכת לרעתך, פשוט תשב בשקט ותגיד כן להכל.
אני לא הגעתי לחלק מהשיעורים כי היה לי כואב, אבל נפלתי על רכז קורס מעולה שהיה באותו הראש שלי אז אפשר לומר שניצלתי. זה תלוי על מי אתה נופל בכל מקרה.

ברור שאני לא בא להתווכח על כל דבר...אבל אני באמת בא בשביל ללמוד כמה שיותר..ואם אומרים לי שסקוואט מלא לא בריא שיביאו הוכחה..
ובפגישה על הקורס שהלכתי אליה שאלתי איזה תרגילים מורכבים מלמדים...אז הטמבל אמר לי רק סטיף דף דדליפט(דדליפט מת?!), וכי דדליפט קלאסי לא בריא לזוקפי הגב אז שאלתי איך זה הגיוני שסטיף לג דדליפט בריא וקלאסי לא, אז הוא אמר תלמד על זה בקורס...
אקיצר אני הולך לשלם אלפי שקלים בשביל שיאכילו אותי חרא אבל אין מה לעשות חייבים את התעודה...
אבל לפחות אני רוצה שיהיה לי הוכחות למה שאני אומר אם יוצא לי לדבר עם מרצה..

ברור שאני לא בא להתווכח על כל דבר...אבל אני באמת בא בשביל ללמוד כמה שיותר..ואם אומרים לי שסקוואט מלא לא בריא שיביאו הוכחה..
ובפגישה על הקורס שהלכתי אליה שאלתי איזה תרגילים מורכבים מלמדים...אז הטמבל אמר לי רק סטיף דף דדליפט(דדליפט מת?!), וכי דדליפט קלאסי לא בריא לזוקפי הגב אז שאלתי איך זה הגיוני שסטיף לג דדליפט בריא וקלאסי לא, אז הוא אמר תלמד על זה בקורס...
אקיצר אני הולך לשלם אלפי שקלים בשביל שיאכילו אותי חרא אבל אין מה לעשות חייבים את התעודה...
אבל לפחות אני רוצה שיהיה לי הוכחות למה שאני אומר אם יוצא לי לדבר עם מרצה..

אל.

אני לומד בוינגייט ואני אומר לך זה חסר טעם, תקח מהקורס מה שאתה רוצה (ידע תיאורטי בעיקר) ותמשיך ללמוד באינטרנט יותר מעשי (תרגילים מורכבים, סטאפ אפ נכון וכו')...

והאמת הם לא כל כך מטעים שם... לדוגמא למדנו שסקוואט מלא כביכול יוצר הכי הרבה עומס בברך אבל זה לא תרגיל פסול למתאמן מתקדם או למי שחייב את זה לספורט שלו, כנ"ל סטיף לג דדליפט וכו'...

אגב משהו שדובר עליו היום, לחיצת חזה כמו שדייב טייט מלמד (כימור בגב + הצמדת שכמות) בעצם גורמת לא רק להרחקה אופקית בכתף אלא גם למעט קירוב בכתף וזה מכניס בעצם את הלטיסימוס כסינרגיסט וזה מקל על התנועה, זה נכון? (אגב למדנו שזה בסדר ללחוץ חזה ככה, בגדול..)

• פותח/ת השרשור
אל.

אני לומד בוינגייט ואני אומר לך זה חסר טעם, תקח מהקורס מה שאתה רוצה (ידע תיאורטי בעיקר) ותמשיך ללמוד באינטרנט יותר מעשי (תרגילים מורכבים, סטאפ אפ נכון וכו')...

והאמת הם לא כל כך מטעים שם... לדוגמא למדנו שסקוואט מלא כביכול יוצר הכי הרבה עומס בברך אבל זה לא תרגיל פסול למתאמן מתקדם או למי שחייב את זה לספורט שלו, כנ"ל סטיף לג דדליפט וכו'...

אגב משהו שדובר עליו היום, לחיצת חזה כמו שדייב טייט מלמד (כימור בגב + הצמדת שכמות) בעצם גורמת לא רק להרחקה אופקית בכתף אלא גם למעט קירוב בכתף וזה מכניס בעצם את הלטיסימוס כסינרגיסט וזה מקל על התנועה, זה נכון? (אגב למדנו שזה בסדר ללחוץ חזה ככה, בגדול..)
כן זה נכון, זה דומה ללחיצה בשיפוע שלילי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית