הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ pct ייעוץ

• פותח/ת השרשור Neo
  • פורסם בתאריך

Neo

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
שלום, אני עומד לסיים בקרוב סייקל של 10-11 שבועות בערך של אנתת ווינסטרול כל אחד מהם 2 cc בשבוע מפוצל לשתי זריקות.

רציתי לשאול כדי להיות בטוח, מתי להתחיל עם הכלומיד והhcg?

תודה

הרצת וינסטרול 10 שבועות?? למה? ולמה פעמיים בשבוע?? אתה בכלל יודע איך וינסטרול עובד? ביזבזת כסף וסיכנת את הבריאות. לעיניינו תתחיל את ה PCT כשבועיים לאחר הזריקה האחרונה של הטסט.

• פותח/ת השרשור
ידוע ידוע...
פשוט התחלתי את הסייקל עם בולדנון וחודש ומשהו אחרי תחילתו לא היה לי מאיפה להשיג עוד (בגלל המחסור הידוע של חומרים בשוק כרגע), אז זו היתה האופציה היחידה...
לא רציתי להזריק כל יומיים כי אני לא אוהב להעמיס חומרים... אוהב סייקלים קלים, אז זה מה שיצא. עדיין ראיתי אחלה תוצאות.

כמה זמן צריך לקחת כלומיד? ומה מינון מומלץ ליום?

ידוע ידוע...
פשוט התחלתי את הסייקל עם בולדנון וחודש ומשהו אחרי תחילתו לא היה לי מאיפה להשיג עוד (בגלל המחסור הידוע של חומרים בשוק כרגע), אז זו היתה האופציה היחידה...
לא רציתי להזריק כל יומיים כי אני לא אוהב להעמיס חומרים... אוהב סייקלים קלים, אז זה מה שיצא. עדיין ראיתי אחלה תוצאות.

כמה זמן צריך לקחת כלומיד? ומה מינון מומלץ ליום?
לא הבנתי כלום היה לך הספקה של בולדנון למשך חודש?? למרות שזה אחד החומרים שעובדים הכי לאט שיש! ובחרת וינסטרול כתחליף?? סלח לי אחי אבל אתה בכלל יודע מה ההבדל? ואני אגיד לך עוד משהו התוצאות שריאת הם לא מהווינסטרול מ 100מג וינסטרול בשבוע לא רואים כלום. ואין קשר בכלל לסייקלים קלים. או כבדים.

קיצר תעשה שיעורי בית אחי.

לעניינו תריץ 2500 יחידות HCG למשך שבועיים כל ארבעה ימים. 100מג כלומיד למשך חודש ו 20 מג טמוקסיפן למשך 45 יום

• פותח/ת השרשור
הייתי בסייקל חיטוב, בניתי על זה שיהיה לי בולדנון למשך כל הסייקל... זו היתה בעיה חמורה ולצערי זה מה שהמשכתי איתו על אף שהם חומרים שונים לגמרי ומנוגדים זה לזה בזמן החיים שלהם בגוף...

מה אני אעשה, יצא ככה. וכן אני מודה שאני לרוב סומך על מי שמייעץ לי, לא שזה דבר טוב לעשות... רק שלא יקפצו עלי פה כל האנשים בפורום ויגידו שאני ילד שלא מבין מהחיים שלו.זה ממילא הסייקל האחרון שלי בתקופה הקרובה, אם בכלל ואני אף פעם לא מפריז במינונים.

אני קצת מתקשה עם הכמויות שרשמת, 100מג כלומיד במשך חודש כמה זה יוצא ליום? כדור ביום או שניים? אותו דבר הטמוקסיפן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית