הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אופטימום או iss?

• פותח/ת השרשור OmriF
  • פורסם בתאריך

OmriF

משתמש פעיל
570
0
נק' מוניטין:
46
570
0
אהלן, מה דעתכם? אופטימום אני מכיר, אבל הציעו לי iss חלבון במחיר טוב ורציתי לשמוע חוות דעת.

דרך אגב, מטעמי האופטימום, הבנתי שהכי מומלץ לקחת את הקרמל טופי פאדג', הבנתי נכון? נמאס מהר? עד היום הייתי סגור בלקנות דלי של צ'מפיון קרם עוגיות אחרי הבננה צ'מפיון אבל החלטתי לנסות חברה אחרת.

תודה לעוזרים 😃

אני קניתי לפני שבועים ISS
כרגע אני מאוד מרוצה.

לגבי הטעם,אני יכול להבטיח לך דבר אחד - הקרם עוגיות של ISS הוא אחד הטעימים שיש, ברמות שקשה להסביר.

אתה מוסיף לו חלב ואתה מקבל טעם של מילקשייק.

כולנו מחכים לראות מה ISS שווה.
כרמל טופי פאדג' טעים אבל באמת שהכל נמאס אחרי זמן מסויים (ואני פריק של בננה אבל גם מזה נמאס לי בסוף)

טעמים שיצא לי לבדוק:
בננה, קרם עוגיות, כרמל טופי פאדג', טרופיקל פונץ'

מחפש עכשיו משהו חדש :/

• פותח/ת השרשור
קורן תענה כבר במסנג'ר ימציק 😲

אחכה לבדיקות מעבדה של ה-ISS, נשמע מעניין. איך החברה הזאת נחשבת בעולם? מוכרת? הטעמים שלה שווים משהו?

לא טעמתי אבל אומרים שהטעמים טובים, כמו כן האבקה מופצת בארה"ב בכל חור בדומה לאופטימום ו BSN ושאר החברים. וצ'מפיון בשביל הפרוטוקול לא נחשב שום דבר בארה"ב, זה "עוד" אבקה שם.

לא טעמתי אבל אומרים שהטעמים טובים, כמו כן האבקה מופצת בארה"ב בכל חור בדומה לאופטימום ו BSN ושאר החברים. וצ'מפיון בשביל הפרוטוקול לא נחשב שום דבר בארה"ב, זה "עוד" אבקה שם.
משה, איך זה שטעמת כלכך הרבה אבל ISS קרם עוגיות עם חלב לא טעמת ?
אתה תהיה מופתע ברמות מפחידות...
זה אחד הדברים הטעימים שיש בלי קשר לאבקת חלבון.

משה, איך זה שטעמת כלכך הרבה אבל ISS קרם עוגיות עם חלב לא טעמת ?
אתה תהיה מופתע ברמות מפחידות...
זה אחד הדברים הטעימים שיש בלי קשר לאבקת חלבון.
לא יודע אני לא אוהב קרם עוגיות בכלל באף תצורה גם לא במילקשייק ולא בעוגה ולא בגלידה ככה שזה לא מושך אותי יותר מדי, מישל טעם את הISS עם מים ועם חלב הוא אמר שזה מתוק בצורה מפחידה, אני גם לא אוהב לטעום דברים באנלים אני אוהב ללכת על המגעילים או המטורפים נגיד עכשיו הזמנתי איזה משהו מוזר של מאסל מילק בטעם קרמל עם סירופ ובננה משהו הזוי ועוד משהו של BSN, אני שונא את כל החברות האלו אני סתם מזמין כי משעמם לי

• פותח/ת השרשור
חח מושיקו, בא לך לעזור לי בהזמנה? יש לי ויזה בינלאומי חדש דנדש שמחכה לעשות הזמנה..

מחכה לתוצאות המחקר ומושיקו, תשאיר מסנג'ר, אני מעוניין לתרום לאתר ורציתי קצת לדבר איתך..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית