הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 205 ק"ג לחיצת חזה, חזרה אחת (לא שלי)

• פותח/ת השרשור
גם אתה היית מחרבן אם היית שוקל 67 קילו ומבקשים ממך לשמור בסט עם 205 קילו.

נכון הבדיחה של קובי מיימון "איזה אחד ביקש שאני אשמור עליו, אני אשמור עליו? מי ישמור עלי?" - זאת ההתגלמות המוחשית של זה.

מי זה? מישהו שמתאמן איתך?
כלומר, אתם יודעים לא חסרים סרטונים באינטרנט של אנשים אחרים דוחקים יותר מ205 קילו.

• פותח/ת השרשור
שי מדריך בחדר הכושר שאני מתאמן בו.

אני מעריך מאוד את ההשקעה שלו, את העובדה שהוא "נקי" ואת זה שהוא לא משתמש בעומס העבודה, במשפחה ובגיל שלו כתירוצים לחוסר התקדמות ולחוסר רצון להתאמן.

הספוטר רחוק מלהיות בדיחה, יש לו סקווט 150 קילו ודדליפט לפחות 160(לפי מה שאני זוכר). וכן הוא שוקל 67 קילו, אז טיפת הערכה.
אלון חזרת לספייס?

• פותח/ת השרשור
הספוטר רחוק מלהיות בדיחה, יש לו סקווט 150 קילו ודדליפט לפחות 160(לפי מה שאני זוכר). וכן הוא שוקל 67 קילו, אז טיפת הערכה.
אלון חזרת לספייס?

כן, כבר דברנו על זה 😃

אלון חזרת לספייס?

הערכה על מה? על זה שהוא מתאמן או על זה שהוא שוקל 67 קילו? אני לא רואה סיבה למה משהו מהדברים האלה דורש הערכה.

אני רואה שהבחור לוחץ עם חגורה.....

עד כמה זה באמת עוזר הלחיצה עם החגורה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית