אני מתאמן בחדר כושר, ולפני 3 חודשים בערך התחלתי לשחק במשחק שדורש ללחוץ ה-ר-ב-ה מאוד פעמים על המקלדת, ככה המשכתי וכנראה האצבעות לא היו חזקות מספיק לעומס והמשכתי לשחק כמה שבועות עד שכבר בקושי יכולתי לעשות משהו (תהרגו אותי כזה משחק כייף הייתי מכור XD), לדוגמא: לקחת צלחת או לפתוח מקרר.... עשיתי כמה ימים הכל ביד ימין(אפילו ביד). בו בזמן המשכתי עם האימונים והורדתי דדליפט ומתח (מה לעשות הלכה יד שמאל). ואז הפסקתי את האימונים לכמה שבועות לתת החלמה מלאה(והפסקתי לחלוטין עם המשחק), ופה הבעיה... כנראה נדפק לי גיד עצבי או משהו כזה, איך אני יודע שזה גיד עצבי ולא עדיין חולשה באצבעות? כשאני לא עושה כלום עם היד (קצת דם זורם לאמה\אצבעות) יש כאב חזק יותר, הכי חזק כשאני קם בבוקר בלילה היד לא זזה בכלל ובטח פחות דם מגיע לאזור ואני מרגיש שיד שמאל נרדמת (כף היד) ויש עקצוצים באצבעות. לעומת זאת כשאני מתאמן ותופס את המוט לדוגמא בחתירה (גם במתח) אין שוםם כאב, מה שאומר שהרבה דם מגיע לאצבעות משמע אין כאב, לכן זאת לא חולשה של האצבעות כי אני מעמיס ולא מרגיש כאב. הבעיה כשאני מפסיק עם העומס ופחות דם זורם לאצבעות, יש כאבים עוד יותר חזקים אחרי שאני מתאמן ומעמיס על האמה\אצבעות (תופס מוט). עכשיו נגיד חודשיים ככה יש את הבעיה הזאת, ולאט לאט זה החלים והשתפר יותר ויותר ואז זה "נתקע" במצב שברגיל כמעט ואין כאב ובכל זאת מספיק ללחוץ עם האצבעות ביד שמאל כמה פעמים במקלדת ויש כאבים לכמה שעות. עכשיו השאלה, אתם יכולים להציע לי משהו בלי שאני יפסיק את האימונים? אתם המוצא האחרון שלי ואחרי זה רופא ולהפסיק אימונים עד להחלמה מלאה......
אם למישהו היה את זה איך הוא פתר את הבעיה?
אם רק הייתי יודע מה המשחק הדפקטי הזה יגרום..... איך אומרים? Experience is a hard teacher because she gives the test first, the lesson afterwards.
אם למישהו היה את זה איך הוא פתר את הבעיה?
אם רק הייתי יודע מה המשחק הדפקטי הזה יגרום..... איך אומרים? Experience is a hard teacher because she gives the test first, the lesson afterwards.