ייעוץ כושר לקראת הטירונות

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
אני מתגייס עוד חודשיים בערך, ונראה לי שכדאי להתחיל לעבוד קצת על ריצה..
בקיצור, השאלה היא אם אליפטיקל זה יספיק בשביל לשפר את הריצה או שזה לא מספיק (לא קרבי, לא יודע איזה טירונות זו).
פשוט יש לי שין ספלינט ברגל ימין (אני משאר שזה זה) ובאליפטיקל הוא לא מפריע לי לרוץ.

חוץ מזה יש עוד משהו שכדאי לעשות לקראת הטירונות?

תודה

לאיפה אתה מתגייס?
אם אתה לא בקרבי אתה יכול להתחרע על האליפטי ועל אופניים, תוסיף לאנג'ים של 20 צעדים נגיד ואתה מסודר
לדעתי.

בטירונות תצתרך לרוץ לא על אליפטיקל.... לכן אם אתה לא יכול לרוץ על שטח ישר ומה שיותר גרוע על גבעות מחול, עדיף לך מראש להוציא פטור ריצה. אם אתה כן יכול להתמודד אז 2-3 פעמים בשבוע לעשות ריצות של 30 דקות בחוץ יסדרו אותך לטירונות 02. חוץ מזה תעשה שכיבות שמיכה, כדי שתגיע ל-80 בקלות. בסופו של דבר זה כיף לצחוק על מפקדים שלא יכול להעניש אותך בפק"לים כי אתה נהנה מהם )
אני דז'ובניק ותאמין לי בטירונות שלנו הדבר הכי כשה זה ריצה של 2 ק"ם.

• פותח/ת השרשור
תודה, אני מבין שטירונות לא קריב היא לא משהו רציני. וזה לא שאני לא יכול לרוץ, פשוט אני לא רוצה להחריף את הכאבים בשוק, ובאליפטי הם לא מפריעים לי.

חביבי, אם אתה לא לוחם אזי אין צורך לרוץ. לפי העדויות ששמעתי על התירונות 02 ו 03 ללא לוחמים, רוב האנשים מוציאים פטורים מריצה, הליכה, ישיבה, מקלחת וצבא.

בטירונות אתה בקושי רץ, אין לך מה להתכונן לזה בכלל, מקסימום אולי תצטרך לרוץ 2000 שגם את זה אתה יכול ללכת.

בטירונות תצתרך לרוץ לא על אליפטיקל.... לכן אם אתה לא יכול לרוץ על שטח ישר ומה שיותר גרוע על גבעות מחול, עדיף לך מראש להוציא פטור ריצה. אם אתה כן יכול להתמודד אז 2-3 פעמים בשבוע לעשות ריצות של 30 דקות בחוץ יסדרו אותך לטירונות 02. חוץ מזה תעשה שכיבות שמיכה, כדי שתגיע ל-80 בקלות. בסופו של דבר זה כיף לצחוק על מפקדים שלא יכול להעניש אותך בפק"לים כי אתה נהנה מהם )
אני דז'ובניק ותאמין לי בטירונות שלנו הדבר הכי כשה זה ריצה של 2 ק"ם.

גבר נתת לו תוכנית אימונים לסיירת מטכל חח
כולה 02 לא 2-3 ריצות ובטח לא 80 פרס

אין צורך בהכנה לטירונות 02 לתומכי לחימה ...לא זזים שם יותר מדי.
זה לא מתמקד בפיזיות בכלל , ככה שאין לך מה לדאוג אחי

03 ומעלה (שריון , תותחנים , מודש ,נמ כבר סיפור אחר.. אבל לא נוגע אליך..)

גבר נתת לו תוכנית אימונים לסיירת מטכל חח
כולה 02 לא 2-3 ריצות ובטח לא 80 פרס

אני עברתי את זה לפני 6 שנים )
וכבר אז הייתי פדלאה בנוגעה לסיבולת, אז פקלים ובטן עשיתי כמו נמר, אבל לרוץ ברו"ר לא היה קל. )
אם חודשיים הוא ירוץ 3 פעמים בשבוע חצי שעה- יהיה בין הטובים שם.
זה מה שהוא רוצה, לא? )

• פותח/ת השרשור
חח מאיפה אני אמור לדעת 😛
חשבתי כל טירונות זה לרוץ כל היום...

תודה בכל אופן חח

אני עברתי את זה לפני 6 שנים )
וכבר אז הייתי פדלאה בנוגעה לסיבולת, אז פקלים ובטן עשיתי כמו נמר, אבל לרוץ ברו"ר לא היה קל. )
אם חודשיים הוא ירוץ 3 פעמים בשבוע חצי שעה- יהיה בין הטובים שם.
זה מה שהוא רוצה, לא? )
עדיין-כתבת לעשות 80 פרס?!?! לוחמים לא עושים ככה..
ולמה להיות בין הטובים אם הוא ג'ובניק? שיזרוק זין ויוציא בתים

עדיין-כתבת לעשות 80 פרס?!?! לוחמים לא עושים ככה..
ולמה להיות בין הטובים אם הוא ג'ובניק? שיזרוק זין ויוציא בתים

80 פרס זה מה שדרוש כדי לקבל 15 נקודות בבראו"ר.
80 פרס ו 80 בטן- כבר 30 נקודות.
חוץ מזה ילדים בני 14 עושים 100 פרס. 80 זאת בדיחה )
להיות בין הטובים תמיד עושה הרגשה טובה.

80 פרס זה מה שדרוש כדי לקבל 15 נקודות בבראו"ר.
80 פרס ו 80 בטן- כבר 30 נקודות.
חוץ מזה ילדים בני 14 עושים 100 פרס. 80 זאת בדיחה )
להיות בין הטובים תמיד עושה הרגשה טובה.
שלום, אני פרס נעים מאוד:

נערך לאחרונה:
לא יודע איפה את חי אבל רוב הלוחמים לא עושים 80 פרס....
ולמה לקבל 100 בבר אור? מי שג'ובניק למה לו להתאמץ? תחרות אצל ג'ובניקים צריכה להיות למי יש יותר פטורים....
ואיזה הרגשה טובה? להוציא 100 בבר אור? אם אתה כבר כזה בכושר אז למה לא להיות לוחם? (סתם בהכללה...)

לא יודע איפה את חי אבל רוב הלוחמים לא עושים 80 פרס....
ולמה לקבל 100 בבר אור? מי שג'ובניק למה לו להתאמץ? תחרות אצל ג'ובניקים צריכה להיות למי יש יותר פטורים....
ואיזה הרגשה טובה? להוציא 100 בבר אור? אם אתה כבר כזה בכושר אז למה לא להיות לוחם? (סתם בהכללה...)

להגיד את האמת אין פה סיבה לויכוח. לשנינו שני דעות שונות וזהו )
לגבי למה 100. כי זה כיף.
לגבי למה לא לוחם. כי אני עתודאי, ולדעתי זה שווה לא פחות ולרוב אפילו יותר.\

עריכה:
פרס הכוונה לפק"לים, פשוט מישהו למעלה בשיחה התחיל עם המונח, והוא נדבק להמשך השיחה.
ז"א לא 80 ק"ג מיליטרי אלה 80 חזרות של שכיבות שמיכה, אני מכווה שאתה מתכוון לזה, אחרת דיברנו על 2 דברים שונים...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית