הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אובמה רוצה שישראל תחזור לגבולות 1967

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
הדלמטי חי בסרט...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4071365,00.html

אני מת על FOX NEWS כבר עשו עליו פה אמבוש מטורף, בכל כתבה באתר של FOX יש 15 אלף תגובות על כמה שאובמה הוא אויב של ארה"ב והם לא מאמינים שהוא נבחר ושהעם האמריקאי הוא עם ישראל...
(יש סקר באתר של FOX, כ-90% אומרים לא לגבולות 67)

4dd5ffea6d337ed0.jpg

נראה לי קצת הפוך, האם מישהוא פה באמת בעד לשלוט באוכלוסייה הפלסטינאית?
כל הממשלות בסופו של דבר יסיכמו על אותו דבר החזרת כל השטחים חוץ מגושי ההיתיישבות הגדולים.
השאלה היחידה מתי זה יהיה וכמה עוד אנשים יצטרכו למות לפני שנגיע לאותו פיתרון.
ואותו דבר בדיוק כמו גלעד שליט(בתקווה שהוא ישוחרר), המחיר שנשלם בעתיד הוא בדיוק אותו מחיר שיכלנו לשלם כל הזמן...

נכון. אבל כנראה שיש תהליך שצריכים לעבור עד שהאסימון נופל לגמרי. לא רק בצד שלנו, אגב. גם כל הפסיכים שחושבים שהם יחזרו ליפו ולחיפה.

כל הממשלות בסופו של דבר יסיכמו על אותו דבר החזרת כל השטחים חוץ מגושי ההיתיישבות הגדולים.
ואותו דבר בדיוק כמו גלעד שליט(בתקווה שהוא ישוחרר), המחיר שנשלם בעתיד הוא בדיוק אותו מחיר שיכלנו לשלם כל הזמן...

אי אפשר להגיע לפיתרון כל עוד בתוכנית הלימודים שלהם צריך להשמיד אותנו ואנחנו לא מופיעים בספרי הגיאוגרפיה שלהם.
בנוגע לגלעד שליט, אני לא מסכים. יכול להיות שעוד כמה שנים תהיה אפשרות לשחרר אותו בפעולה צבאית בדיוק כשחמאס "לא מרוכזים" או אם הם יפסידו בבחירות או משהו. צריך לחכות להזדמנות ולא לשחק לידיהם.

אי אפשר להגיע לפיתרון כל עוד בתוכנית הלימודים שלהם צריך להשמיד אותנו ואנחנו לא מופיעים בספרי הגיאוגרפיה שלהם.
בנוגע לגלעד שליט, אני לא מסכים. יכול להיות שעוד כמה שנים תהיה אפשרות לשחרר אותו בפעולה צבאית בדיוק כשחמאס "לא מרוכזים" או אם הם יפסידו בבחירות או משהו. צריך לחכות להזדמנות ולא לשחק לידיהם.

כנראה אתה טועה כי היגענו להסכמה עם מצרים וירדן, מה גם שפתרון לא חייב להיות כרוך באהבה.

נכון צריך לחכות עד שגלעד שליט יהיה בן 50, באיזה יחידה שירתת בצבא שהקנו לך כאלה
ערכי "רעות"?

כנראה אתה טועה כי היגענו להסכמה עם מצרים וירדן, מה גם שפתרון לא חייב להיות כרוך באהבה.

נכון צריך לחכות עד שגלעד שליט יהיה בן 50, באיזה יחידה שירתת בצבא שהקנו לך כאלה
ערכי "רעות"?

בוא לא נשלח אזרחים לצבא בכלל כי אולי הם יפגעו
מעניין שלשחרר רוצחים ולסכן אוכלוסיה של מדינה שלמה זה בסדר
אבל קדוש מעונה (התקשורת הכתירה אותו לא אני) שנמצא בשבי צריך לשחרר בכל מחיר

בוא לא נשלח אזרחים לצבא בכלל כי אולי הם יפגעו

אשאל שנית באיזה יחידה שירתת?
ואין קשר לאזרחים, חיילים הם לא אזרחים, זה לא אומר שהצבא לא צריך לעשות הכל כדי לחלץ אותם.

אשאל שנית באיזה יחידה שירתת?
ואין קשר לאזרחים, חיילים הם לא אזרחים, זה לא אומר שהצבא לא צריך לעשות הכל כדי לחלץ אותם.

המדינה צריכה לעשות הכל כדי לא לסכן את אזרחיה
זה יותר חשוב מלעשות הכל בכדי לשחרר שבוי אחד
לא אגיד איפה שירתתי רק אומר שחייל ממחלקתי נורה ע"י צלף חזבאללה ונהרג

כנראה שאתה טועה, כי מדינת ישראל אכן הסכימה לשחרר עבור גלעד שליט(ההפרש הינו זניח), ובעבר ישראל שחררה אסירים אפילו בעד גופות.

אוקיי, המדינה צריכה לעשות הכל כדי לא לסכן את אזרחיה. גלעד שליט בסכנה והוא אזרח מדינת ישראל. מה עכשיו?

אוקיי, המדינה צריכה לעשות הכל כדי לא לסכן את אזרחיה. גלעד שליט בסכנה והוא אזרח מדינת ישראל. מה עכשיו?

אחי אני אסביר לך. אם ישחררו את גלעד שליט המדינה תסכן את אזרחיה פי מיליון ושתיים מאשר אם לא ישחררו את גלעד שליט. טובת הכלל, אחי, טובת הכלללללל

אחי אני אסביר לך. אם ישחררו את גלעד שליט המדינה תסכן את אזרחיה פי מיליון ושתיים מאשר אם לא ישחררו את גלעד שליט. טובת הכלל, אחי, טובת הכלללללל

רגע, אז אם הורגים את כל האנשים שעושים ניתוח טכני, זה טובת הכלל?

כן כי לחמאס חסר מחבלים, זה ידוע, יש להם מחסור באנשים ומחבלים ואם נעביר להם כמה עשרות אנשים זה מה שיעשה את ההבדל.

מיליון זה מספר מאוד גדול!!!

אין בעיה לחזור לגבולות 67 אבל השאלה מי ערב לכך שזו תהיה הדרישה האחרונה שלהם.

יש לך ערבויות בחיים? איזה כיף לך

למה לחזור רק ל67? בואו נחזיר הכול חוץ מנווה צדק.

---------- התגובה התווספה ב 18:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:52 ----------

אני אומר שנסגור תבאסטה ונעבור לאוגנדה. שם לפחות לא נצטרך למות מערבים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית