הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב אלמנטים של 5x5 לינארית בss

שדגרז12345

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
אהלן , אבא שלי(כן הוא השותף שלי לאימונים) מתחיל ss (אחרי מסע שכנועים מצדי ), הוא לא עשה בחיים שלו סקאווטים ודדליפט בחיים שלו אבל לעומת זאת לחיצת חזה הוא עושה כמה חודשים ויש לו לחיצה של 90-85 לחמשייה , בסקאווטים ובדדליפט אני מאמין שהוא יוכל להתקדם מאימון לאימון אבל בליחצית חזה הוא לא , עכשיו אפשר לנסות לעבוד בליחצת חזה במתכונת של הלינארית?

אני לא הייתי מציע, הייתי מציע לרדת בלחיצות לסביבות ה-80 אחוז ואז להתקדם כמו ב-SS. הדילואד הזה יכול להקפיץ לו את הלחיצות.

בלי ספק שאם הוא לא עשה תוכניות כח זה יקפיץ לו את המשקלים של הלחיצה לא מעט, הוא פשוט כנראה יתקע מוקדם יותר.
אם הוא באמת יתקע בבנץ' (אחרי ריסט אחד או שניים) לפי דעתי עדיף דווקא לשלב את הסגנון של טקסס מתוד בתוכנית, לדעתי יותר טוב ללחיצות.

• פותח/ת השרשור
אני לא הייתי מציע, הייתי מציע לרדת בלחיצות לסביבות ה-80 אחוז ואז להתקדם כמו ב-SS. הדילואד הזה יכול להקפיץ לו את הלחיצות.
מן הסתם שהוא יעשה דילואדד אבל אני עדיין בספק כמה kg הוא יוכל לעלות אחרי שיגיע לrm100% שלו , בכל זאת הוא לא בן 20 וגם לא מקפיד לאכול הרבה, אני יאמץ את ההמלצה של Dave Grohl לעבור למתכונת של הטקסס אחרי 2-1 ריסטים. בכל מקרה תודה על העזרה. 😃

נערך לאחרונה:
מן הסתם שהוא יעשה דילואדד אבל אני עדיין בספק כמה kg הוא יוכל לעלות אחרי שיגיע לrm100% שלו , בכל זאת הוא לא בן 20 וגם לא מקפיד לאכול הרבה, אני יאמץ את ההמלצה של Dave Grohl לעבור למתכונת של הטקסס אחרי 2-1 ריסטים. בכל מקרה תודה על העזרה. 😃

תתחיל ותראה, לשנות תמיד אפשר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית