הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עקב המצב הבטחוני ניסגרים חדרי כושר בדרום הארץ!!!!

Dr.Vin diesel

משתמש פעיל
500
0
נק' מוניטין:
189
500
0
עקב המצב הבטחוני בדרום הארץ,באשדוד, אשקלון,באר שבע,גן יבנה,ויבנה ועוד,יש
חדרי כושר שניסגרו לגמרה ועוד כמה שניסגרים מוקדם בצהריים בגלל שפיקוד העורף החליט שאין בהם מתחם מוגן מהגראדים וזה לא בטוח לאנשים להתאמן בהם.
לחברה הרציניים מאיתנו פה דיי ברור שזה הבאסה של החיים שפתאום באמצע
החיים נסגר לכם החדר כושר ואין לכם איפה להתאמן(שלא נדבר על הסטרואידניקים שהם באמצע סייקל חחח)
smiley9.gif
smiley4.gif

עקב המצב הזה בחדר כושר איפה שאני מתאמן באשדוד (בפראייד)מנהל המקום החליט לתת כניסה חופשית חינם לכל מי שאין לו איפו להתאמן עד לרגיעת המצב ועד שיתאפשר לו.
אז לכל האשדודים שפה ולכל מי שבמקרה גר באשקלון או מקום אחר ושניסגר לכם המכון אבל עובדים באשדוד או עוברים בדרך כולם מוזמנים לפראייד,כניסה חופשית חינם!!
אתם יכולים לבוא להגיד ש-ד"ר-דיזל (אלכס) אמר שיש כניסה חופשית ותוכלו להתאמן
smiley2.gif

דרך אגב יש לי 2 חברים מהאשקלון שסגרו להם את החדר כושר,ולמזלם הם עובדים פה באיזור אז הם באים לאתמן פה אצלנו בפראייד
smiley2.gif

*בחדר כושר יש מרחב מוגן כך שאין מה לפחד שיפול איזה רקטה
smiley9.gif
smiley2.gif

*מיקום החדר כושר:באשדוד!
נמצע בתחנה מרכזית הישנה רחוב חיים שפירא 22,קומה 5,במעלית טלפון לבירורים 077-5040801 .
*דרך אגב ליפני יומיים ברק מהפורום(מנהל פורום אימונים)נירשם למכון,והרביץ איתי כמה סטים באימון חזה..הבחור לא מהמפלצות..אבל יש מאסה...ומרביץ משקלים המנ*אק..😉

נערך לאחרונה:
בבית לברון יש מקלט אז אני מבין הוא לא נסגר?

יש מצב אני אגיע לפרייד נראה מי מה מו,אם אתה אומר שכניסה חינם אז בכיף )

בתור תושב אשדוד אני מאוד לא שלם עם ההחלטה.
בכל זאת אני הארדקור אני לא יכול בלי...

או שהפלטות אצלכם קלות יותר מחדר הכושר הקודם שלי או שהמוט בבנץ לא שוקל 20, עוד לא החלטתי מה מהשניים נכון.

בכל זאת פגשתי שם לא מעט מתאמנים מעצבנים בינתיים, אני חושב שזה בגלל שפתחו את המקום לכל אשדוד .אה ולא שזה היה כל כך רלוונטי אלי בינתיים, אבל המדריכים נראים ממש אחלה וזה מוסיף לאווירה (איזה מתאמן עשה סקוואט חלקי היום וסטאס ראה אותו ופשוטו כמשמעו לקח אותו לצד לשיחה על זה שעושים מלא).

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית