הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקות מעבדה- interACTIVE

מצב
השרשור נעול

HaMBurGer

משתמש קבוע
1,400
1
נק' מוניטין:
502
1,400
1
היי, הרבה זמן לא הגבתי בפורום מסיבות אישיות.
רציתי לשאול אתכם לפני קניה, איך התוצאות מעבדה של החלבון WHEY של אינטר אקטיב?

ועוד שאלה:
איזה טעם אתם אוהבים או הכי מומלץ ( של החלבון WHEY של אינטראקטיב) ?

תודה מראש 😃

נ.ב
אם הרובוט של אינטר אקטיב מגיב פה אז בבקשה שזו תיהיה תגובה שעונה לי על השאלות 🤡

יש לי את הקרם עוגיות ואחרי שאני שותה שייק בא לי עוד אחד.
אחלה טעם באמת

שלום לך.
בדיקות המעבדה של אינטראקטיב הועלו לאתר LBS.
אתה מוזמן לראות בעצמך את תוצאות הבדיקה.
הטעמים האהובים ביותר הם הבננה והקרם עוגיות.
לידיעתך אתה זכאי ל10% הנחה על מוצרי אינטראקטיב אותם אתה יכול לממש בכל חנות בארץ!

לשובר ולמידע נוסף לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

נציג אינטראקטיב, יש תכנון להגיש את האבקה לבדיקות של רבנות כלשהיא, בשביל אישור כשרות?

עלק דיימטיז לא אמינה....
אינטראקטיב לדעתי גם חברה אמינה אבל המוצרים שיש בארץ ביכלל לא נמכרים ב gnc אלא מוצרים אחרים של החברה

אמרתי שאופטימום יותר אמינה- תסתכל כמה קונים אותה וכמה קונים את דימטייז, זה שהיא טעימה לא אומר שהיא טובה.

---------- התגובה התווספה ב 18:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:56 ----------

נציג אינטראקטיב, יש תכנון להגיש את האבקה לבדיקות של רבנות כלשהיא, בשביל אישור כשרות?

לא משתלם להם, כמות האנשים שרוצה אבקה כשרה היא מועטה מאוד חבל סתם לשלם כסף בשביל שיגידו שמוצר כשר.

http://www.tevasport.com/product.asp?PID=1700
מחיר לצרכן: 385 ש"ח
רגע, ההנחה תקפה גם דרך הזמנות באתר?
זה מחיר לצרכן 385, זה לא המחיר האמיתי.
המחיר באתר 299 ש"ח משקף את המחיר גם בתוך החנות, תדפיס את הקופון הנחה שיש בפורום ותבוא להנחה ויביאו לך את זה ב 270 ש"ח.

יש לחברה אבקה כשרה (יותר נכון ליבואן אינטראקטיב) זה נקרא Whey Extrme ויש לזה הכשר, הקופון של אינטראקטיב תקף גם על זה וזה עולה אותו דבר (270 ש"ח). לבירור נוסף תתקשר על המספר שעל הקופון.

תודה. אני מניח שזה מותג אחר, שלא עבר באתר בדיקות מעבדה?

• פותח/ת השרשור
זה מחיר לצרכן 385, זה לא המחיר האמיתי.
המחיר באתר 299 ש"ח משקף את המחיר גם בתוך החנות, תדפיס את הקופון הנחה שיש בפורום ותבוא להנחה ויביאו לך את זה ב 270 ש"ח.

יש לחברה אבקה כשרה (יותר נכון ליבואן אינטראקטיב) זה נקרא Whey Extrme ויש לזה הכשר, הקופון של אינטראקטיב תקף גם על זה וזה עולה אותו דבר (270 ש"ח). לבירור נוסף תתקשר על המספר שעל הקופון.

תודה רבה משה!
אבל עדין לא הבנתי למה זה יעלה לי 300 שקל ( לפני הנחה) כי 300 זה המחיר באתר....

זה גם 300 בחנות עצמה תתקשר לפני ותתאם איתם גם שיש תטעם שאתה רוצה והכל אני התקשרתי לפני והביאו לי את הטעם לאחר יום

• פותח/ת השרשור
באתר כתוב:
מחיר באתר 300
מחיר לצרכן 385

ומה שמשה אמר נוגד את זה

זה לא מסובך, חברות רושמות סתם מחיר גבוה ואז כביכול הנחה כדי שתחשוב שזול לקנות באתר. אם תבוא לחנות זה יהיה אותו מחיר (299), ועם הקופן 270.
אם אתה לא בטוח אתה יכול להתקשר אליהם ולברר כמה זה עולה אם אתה לחנות פיזית...

למר ישראל אחרון התכוננתי גם עם איזו של אינטראקטיב. השיקולים היו ככה- מחיר של הידרו וואי מוגזם לחלוטין-500 שח ל2 קילו??? לגבי דימטייז יש לי ספק,גם כמות נתרן שם לא מתאימה לשבוע ליפני התחרות. ואולטימייט בזמנו חירבנו די דליל עם הפחות מ 60 % חלבון באיזו.
אז ממה שהיה זמין בארץ לקחתי אינטראקטיב. שוקו- זוועה,תות נחמד מאד וווניל 10! כל השאר לא טעמתי
אם שי ששאלות- אני יפרט.

ניסיתי את האינטראקטיב אני אומר לכם, טעם זוועה לא מתקרב אליהם יותר וזהו.

יש טעמים לא מוצלחים. בעיקר באיזו.הסיבה לכך -זה ש הידרוליזט נורא מר מטבעו ואם האיזו הוא טעים- זה אומר רק שהוסיפו בו מלא ממתיקים,קרי נתרן,קרי ייבוש יהיה שווה לתחת
במילים פשוטות- מה שטעים לך-לא טוב לגוף שלך

אין כמו חלבון טעים ואיכותי ויש מלא חברות שיש להם מוצרים ברמה והטעם שלהם מעולה אז להגיד מה שטעים לא טוב זה לא נכון.
היה פעם חלבון של תנובה אצלנו במכון בטעם לא מוגדר בכלל שהיה בא להקיא ממנו זה היה שקים כאלה מוזרים, שיגידו שהוא הכי נקי מלא יודע מה, שהטעם חרא זה באסה.

אני איכשהו קשור לייצור חלבון ישראלי. משלב של קניה של חומר גלם,חלבון מי גבינה בטעם מזעזע אני יודע בדיוק מה נכנס בתערובת ע''מ לעשות אותו יותר אתרקטיבי ללקוח שמבין רק במושגים ''טעים לי רצח ומתערבב סבבה'' ולאריך חיי מדף של המוצר. אז מעטים מאד מרשים לעצמם לא להפציץ את המוצר בכימיכלים שיגרמו לקופסה להמכר בקמויות.

אני איכשהו קשור לייצור חלבון ישראלי. משלב של קניה של חומר גלם,חלבון מי גבינה בטעם מזעזע אני יודע בדיוק מה נכנס בתערובת ע''מ לעשות אותו יותר אתרקטיבי ללקוח שמבין רק במושגים ''טעים לי רצח ומתערבב סבבה'' ולאריך חיי מדף של המוצר. אז מעטים מאד מרשים לעצמם לא להפציץ את המוצר בכימיכלים שיגרמו לקופסה להמכר בקמויות.

ברוך הבא,

למה הושעת מהאתר?

ברוך הבא,

למה הושעת מהאתר?

עוד לא הבנתי סופית,כי לא תרחו להסביר,אבל אני רואה שנעלמו מאלבומים שלי פוסטרים של פרסום למותג מקומי מבית אינטראקטיב,אז כנראה זה התפרש כפרסום ע''ג הפורום. הייתה אי הבנה,הבאן הוסר,אני מאמין שאני יכול להיות יעיל לפורום הזה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אנטון! אבל בכל מקרה אני הולך כנראה לקנות את ה WHEY ולא את האיזו.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית