הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקות מעבדה- interACTIVE

מצב
השרשור נעול

HaMBurGer

משתמש קבוע
1,400
1
נק' מוניטין:
502
1,400
1
היי, הרבה זמן לא הגבתי בפורום מסיבות אישיות.
רציתי לשאול אתכם לפני קניה, איך התוצאות מעבדה של החלבון WHEY של אינטר אקטיב?

ועוד שאלה:
איזה טעם אתם אוהבים או הכי מומלץ ( של החלבון WHEY של אינטראקטיב) ?

תודה מראש 😃

נ.ב
אם הרובוט של אינטר אקטיב מגיב פה אז בבקשה שזו תיהיה תגובה שעונה לי על השאלות 🤡

ברוך השב אנטון ומזל טוב על הזכיה. מצטרף להמלצות על אינטראקטיב אייזולייט תות.

אחי אני לא יכול לענות לך על השאלה כי לא יכול לישלוח הודעות פרטיות תביא לי מייל

אני קניתי iso של אינטראקטיב בטעם בננה, על הפנים!!!! גם מתערבב לא משהו, נשאר מלא קצף מגעיל חחח...
אבל אין מה לעשות לא שותים בשביל הטעם אלא בשביל הערכים.

---------- התגובה התווספה ב 00:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:24 ----------

איזה טעם באיזו של אינטראקטיב נורמאלי או טעים?
וגם לכם זה לא מתערבב בקלות ומשאיר המון קצף?

אני קניתי iso של אינטראקטיב בטעם בננה, על הפנים!!!! גם מתערבב לא משהו, נשאר מלא קצף מגעיל חחח...
אבל אין מה לעשות לא שותים בשביל הטעם אלא בשביל הערכים.

---------- התגובה התווספה ב 00:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:24 ----------

איזה טעם באיזו של אינטראקטיב נורמאלי או טעים?
וגם לכם זה לא מתערבב בקלות ומשאיר המון קצף?
נסה קרם עוגיות או שוקולד פעם הבאה. עם איזה שייקר אתה משתמש? נסה לשים קודם מים ואז את האבקה.

כול הבדיקות מעבדה האלו זה חארטה בארטה , הם יכולים לשלוח לבדיקה משהוא אחד ולשווק משהוא אחר
אם אתם רוצים תקן אמיתי זה רק FDA האמריקאי וזה יש רק ממה שאני יודע ל דיימטייז.

כן כן אחי. FDA זה הגוף האמין בעולם!

תגיד במה שונה הבדיקה האף די איי ממעבדות אחרות? אליהם אי אפשר לשלוח מוצר אחד ולשווק אחר?

בדקת איך ה FDA מבצע בדיקה ואימות של נתונים לגבי מוצרים שמקבלים אישור שלהם?
אני יודע ממה שראיתי בטלוזיה בשביל לקבל FDA זה לא רק לשלוח . הם מבקרים במפעל המייצר בודקים מכונות לוקחים דגימות של חומרים שמיוצרים בודקים 1000 דברים שם
אז לפני שאתה מדבר שטויות בכמות כזאת "תגיד במה שונה הבדיקה האף די איי ממעבדות אחרות? "
תחשוב קצת!!

כי FDA באמת בודק כמה חלבון יש באבקות.

ואיך אתה יודע שאין שם שחיטויות? אני יודע בוודאות שבארץ יש שחיטויות לגבי אישורים לשיווק של כל מיני מוצרים "רפואיים" כביכול

בדקת איך ה FDA מבצע בדיקה ואימות של נתונים לגבי מוצרים שמקבלים אישור שלהם?
אני יודע ממה שראיתי בטלוזיה בשביל לקבל FDA זה לא רק לשלוח . הם מבקרים במפעל המייצר בודקים מכונות לוקחים דגימות של חומרים שמיוצרים בודקים 1000 דברים שם
אז לפני שאתה מדבר שטויות בכמות כזאת "תגיד במה שונה הבדיקה האף די איי ממעבדות אחרות? "
תחשוב קצת!!
בוא נעשה סדר בדברים:
1. ה FDA לא בודק מהם הערכים התזונתיים המופיעים בתוך המוצר כנגד התווית, אלא בודק אם יש חומרים מסוכנים בתוך האבקת חלבון שיכולים להזיק לכלל האוכלוסיה.
2. כל מוצר שמשווק בארה"ב חייב לקבל אישור להעמיד את מוצריו על המדפים. לכן, גם לאינטראקטיב יש אישור בדיוק כמו לדימטייז, אופטימום, גאספרי ועוד אלף ואחת אבקות.
3. תפסיק לראות טלויזיה.

• פותח/ת השרשור
WTF מה קרה לאשכול שלי מהקפצה של מישהו שלא קשורה לנושא האשכול ?

• פותח/ת השרשור
כול הבדיקות מעבדה האלו זה חארטה בארטה , הם יכולים לשלוח לבדיקה משהוא אחד ולשווק משהוא אחר
אם אתם רוצים תקן אמיתי זה רק FDA האמריקאי וזה יש רק ממה שאני יודע ל דיימטייז.

אדון יוסי האח ( היקר)
אל תקח אפקות חלבון זה מנפח ת'שריר בצוואר ושתהיה בן 30 זה יהפוך לשומן
ובחיים אל תעשה שכיבות צמיחה זה פוגע בצמיחה :(

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית