הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע The Ultimate Diet 2.0 - הדיאטה האולטימטיבית ---> מאמר חדש בפורטל

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
The Ultimate Diet 2.0 פותחה על ידי לייל מקדונלד ומקנה ירידה נקייה בשומן תוך שמירה על מסת השריר. הדיאטה מתאימה לנשים וגברים באחוז שומן נמוך יחסית ואינה מתאימה לכלל האוכלוסיה. בנוסף, השיטה דורשת התמדה, נחישות והשקעה מעבר לכל דיאטה שניסיתם עד כה.

The Ultimate Diet 2.0 – הדיאטה האולטימטיבית

תודה למשה גלעדי (m0sh3) שהסכים שנפרסם את זה בפורטל.

הדיאטה בעיקרון מתאימה לאנשים עם 15% שומן ומטה.

המאמר לדעתי שופך אור על הרבה נק' פתוחות שהיו לי בהקשר של הדיאטה.

אבל בנוגע לעניין

גברים מעל 12-15 אחוז שומן (או נשים מעל 18-22% שומן) יכולים להסתפק בדיאטה ממוצעת. הדיאטה הזו תקפה רק כאשר אנו רוצים לרדת לאחוז שומן נמוך באמת, פחות מהנורמה, נניח 10% ומטה לגברים (18% ומטה לנשים), מבלי לאבד מסת שריר.

אם תוכל לשפוך אור על זה, כלור הדיאטה יכולה להתאים אבל אידיאלית (או תתאים הרבה יותר) לגברים עם אחוז שומן נמוך (כמו 10 א.ש.ומטה)?

• פותח/ת השרשור
כן כי אין באמת טעם לעשות אימוני דילול גליקוגן והעמסות עם כל כך הרבה קלוריות וגירעון כל כך גדול בדיאטה בכללי באחוזי שומן גבוהים.
העיקרון פה זה בין היתר "להלחם" בשומן העיקש ובאמת להביא את הגוף שלך למצבי קיצון כדי לשבור את ה "SET POINT" ולרדת ל % שומן חד ספרתי.
בכל מקרה, אם אתה יורד בדרכים המקובלות במשקל וב % השומן, אין טעם לאמץ שיטות כאלו או אחרות.

אני עשיתי אותה פעמיים, פעם אחת שהיה לי הרבה זמן פנוי - היה קשה מאוד.
ופעם שנייה שהייתי עמוס בלימודים ובעבודה ולא היה לי זמן לנשום, במצב כזה התוכנית היא אידיאלית.
ההבדל היחידי הוא שבפעם הראשונה שבועיים אחרונים עשיתי גם פרוטקול של ליל.
זו דעתי האישית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית