הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאנס ארמסטרונג וסמים? מה פתאום...

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,425
מנהל
נק' מוניטין:
58,702
103,264
12,425
אני לא רוצה לפתוח ויכוח, אבל אתה מדבר כמו מישהו שאין לו מושג (לואי ארמסטרונג? אתה לא יודע את השם של אחד הספורטאים הגדולים בכל הזמנים יא שמן!!!! 🤡).
אף אחד לא טוען שהספורט הזה נקי וידוע שכולם משתמשים. בראיונות עם רוכבים אתה יכול אפילו להבין במה, איך כמה ולמה.
יש להם עירויי דם מפה ועד הודעה חדשה ולכל אחד פרמקולוג משלו. אם תראה איזה דברים יש להם בבית שלהם תבין עם מי יש לך מושג.
זה הספורט עם הכי הרבה חומרים (הרבה יותר מBB). אם מה שמעניין אותך זה פרמקולוגיה של המאמץ- זה התחום מספר 1.
אין רוכב אחד, אבל אחד, בפרו-טור שלא לוקח סמים. העניין הוא שאסור שיתפסו אותך.
אתה מוזמן לחפש על כל רוכב שזכה בטור דה פרנס בשנים האחרונות. כולם נחשדו וחלקם נתפסו. אז מספיק לגרום לאנשים לחשוב שזה רק ארמסטרונג. מי שבתחום ויודע יותר מאשר "לאנס והצמיד הצהוב" יודע שזה כבר דבר שבשגרה. ומפה ועד להוכיח יש עוד המון. מבין החשודים, לאנס היה חשוד הכי הרבה ומעולם לא הוכח (זה כי צרפתים שנאו אותו).
תריץ חיפוש אחרונה על כל האלופים, כולם חשודים, כולל הנוכחי והוא בהשעייה.
אחת המטרות הכי חזקות של התחום היא - איך להזריק כמה שיותר מבלי שיתפסו אותך. הפרמקולוגים הם אחד האנשים החשובים בכל קבוצת אופניים אם לא ה. זה כל כך טירוף שזה כבר הפך לאומנות.

קודם כל FAILLL מושיקו. תשנה את הכותרת ללאנס.
ואין הרבה לפרט על מה שEMZ כתב, חוץ מזה שאלוף הטור דה פראנס האחרון גם נתפס (על קלן), הושעה ואיבד את התואר, ואין לי מושג איך קיבלו את הערעור שלו (היה לו מינון יתר בדם מצריכה כבדה של בשר שם הוא נמצא בכמויות גדולות יחסית - פשוט בדיחה).

הוא עדיין לא איבד את התואר. הוא עדיין נחשב אלוף.
ולא בטוח שהוא מושעה מהטור הקרוב. מה שכן, הוא עושה לכולם בית ספר עכשיו בג'ירו. והוא רוכב ענק (למרות שאני לא אוהב אותו).

• פותח/ת השרשור
פייל שמייל, בוא תקרא 150 עמודים ביום על היסוטריית ארה"ב, אתה גם לא תדע איך קוראים לך ;)

במיוחד בתור אמריקאי, לאנס ארמסטרונג הוא חלק מההסטוריה שלך. 😃

הוא עדיין לא איבד את התואר. הוא עדיין נחשב אלוף.
ולא בטוח שהוא מושעה מהטור הקרוב. מה שכן, הוא עושה לכולם בית ספר עכשיו בג'ירו. והוא רוכב ענק (למרות שאני לא אוהב אותו).

כתבתי שקיבלו את הערעור שלו על העונש... ביטלו את כל העונשים.

משה - אני טוחן עכשיו קורס סימסטריאלי בשלושה ימים(האמת קורס נחמד יחסית), כל יום 150 עמודים של חרטות על לוגיקה בוליאנית ומעגלים ספרתיים, ובנוסף אלכס (רק בריאות) לא מפסיק להמטיר שיעורי בית.

תפסיקו להתבכיין. אתמול עשיתי 8 עד 8 רצוף כמו כושי טוב.

• פותח/ת השרשור
פרט נמק והסבר
אין פה מה לפרט. לקחתי קורס ב FILM (בעיקרון לראות סרטים משעממים) וזה היה הקורס הכי מגעיל שלקחתי עד עכשיו. זה חלק מכיתות חובה, זה היה לבחור או זה או ציור(אומנות), אז העדפתי FILM.

• פותח/ת השרשור
ממש חיים קשים..
זה לא היה קשה מבחינת כמות החומר או המחשבה עליו, זה היה מעיק מבחינת השאלות שנשאלו "והרגשות" שהיית צריך לשפוך שם על הסרטים הגרועים שהיית צריך לראות בכיתה (סירטי אהבה, נאצים, אנטי-קומוניסטים, וכל מיני בולשיט דומה לכך).

בכל מקרה, כיתה חרא זה כיתה באנטומיה או פיזיולוגיה. כמות מטורפת של חומר, אבל אותי זה מעניין אז זה עובר בשלום.

• פותח/ת השרשור
לא אין ציור, נגמר הזבל, פעם הבאה זה פילוסופיה ואז נגמרו הכיתות המפגרות.

הם אולי לא קשים, אבל פשוט כותבים המון כל הזמן, ככה שלכתוב את התשובות עצמן לוקח יותר מחצי מהזמן... מרחם על מי שצריך לבדוק את הכתב שלי ואת קיצורי הדרך שאני רושם כדי לחסוך בדיו...😍

אגב, יש מצב שאתה מעלה רשימת הגשות עדכנית? אין לי מושג אם כל מה שאני מגיש לתא שלך נרשם בכלל שהגשתי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית