הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שינוי תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור zuko
  • פורסם בתאריך

zuko

משתמש פעיל
646
8
נק' מוניטין:
42
646
8
היי חברים,ב4 חודשים האחרונים אני מתאמן בתכונית ליניארית של ביל סטאר,לפי משקלי העבודה אני אולי יכול עוד להמשיך אבל האמת שקצת משעמם לי איתה וחשבתי לעבור לתוכנית שהיא שילוב של כוח (כי זה כיף) וגם קצת בידוד ,איזה תוכנית עושים בד"כ אחרי הליניארית?

נתונים
סקוואט:130 kg ל5 חזרות
באנצ 97 kg ל5 חזרות
פרס 70 kg ל5 חזרות
דדליפט 130kg ל5 חזרות(אני מאוד חלש בתרגיל הזה)

גובה:179
משקל:81

עצות לתוכנית ?

יש לך תרגילי עזר בתוכנית, שעשויים להפיג חלק מהשעמום.

ד.א. התוכנית ממש לא משעממת - אתה יכול לשבור שיאים ולהתקדם כל שבוע - מה משעמם בזה?

מחזק.
מה משעמם בתוכנית?? כול שבוע לעלות במשקלים, אין יותר טוב מזה 😃
וכמו זה שמעליי אמר, יש לך באימון C הרבה תרגילי עזר- יד קידמית, אחורית ומקבילית.

• פותח/ת השרשור
כוח ובידוד? 5/3/1 ,WS4SB ויש עוד כמה
באמת שעדיף לך קודם לסיים את הלינארית
5/3/1 ,WS4SB? אפשר קצת פירוט ? מזה ?

משעמם קצת הרוטינה עצמה,מה לגבי hst זאת תוכנית מתאימה?

אגב אני מתכוון לסיים את התוכנית הנוכחית עוד חודש. כבר לא כ"כ פשוט לעולת משקלים כל שבוע.

• פותח/ת השרשור
אוקיי מספר שאלות:
בהנחה שהמטרה היא לגדול בצורה אופטימלית,
1.איזה תוכנית בד"כ כלל בוחרים אחרי שכבר אי אפשר לעלות משקלים בצורה ליניארית?
2.לגבי התוכנית WS4SB קראתי עליה,לא הבנתי מה המטרה שלה..איך עולים במשקלים? איך מתקדמים?

3.פלג גוף התחתון גדול משמעותית מהעליון,איזה תוכנית כדאי לי לבחור כדי לצמצם את הפער?

1.אם רוצים להמשיך בתוכנית כוח אז עוברים לתוכנית שמעלים פעם בחודש כמו 5/3/1,גלן פנדלי וכו' או לתוכנית שהיא כביכול יותר היפרטרופיה כמו HST ,לייל וכו'.תלוי מה המטרה שלך.
2.אם לא הבנת לא קראת.יש לך פה מאמר בעברית ובאתר של דפרנקו באנגלית.בME אתה מנסה לשבור שיאים .

עם דדליפט וסקוואט 130 תמשיך עם ליניארית...
אתה יכול גם לעשות טקסס עם לא באלך על הליניארית של בילי סטאר...
אם הליניארית משעממת אותך hst בטוח ישעמם אותך כי כל פעם אתה עושה פחות או יותר שבוע קל- שבוע קשה...וסתם עושה אותו אימון כל הזמן ולא שובר את השיאים שלך רק מוריד חזרות ומקפיד על לעלות את המעמסה על הגוף כל הזמן...
בקיצור hst משעממת, בילי סטאר הרבה יותר כיפית...ועם המשקלים שלך אין שום סיבה שלא תמשיך איתה...מה הגובה שלך וכמה אתה שוקל?

ולמה שלא תמשיך עם הליניארית? היא משעממת גם אחרי התרגילי עזר?
מה יותר מעניין מלהוסיף משקל על המוט? לפמפם 9 סטים לבייספס?

• פותח/ת השרשור
ולמה שלא תמשיך עם הליניארית? היא משעממת גם אחרי התרגילי עזר?
מה יותר מעניין מלהוסיף משקל על המוט? לפמפם 9 סטים לבייספס?
למה אתה כועס?😃

תראה זה יותר קטע מנטלי,קצת מחפש גיוון מאותם התרגילים ואותם החזרות כן,זה משעמם אותי.
בייצפס אני גם ככה עושה בתוכנית הזאת התגעגתי לפלייסים הנפות כתפיים טרפזים ומספר חזרות שונה.אני מחפש תוכנית שתשלב מספר דברים מגוון חזרות ומגוון תרגילים ורוטינה קצת שונה.
והמטרה היא לגדול כמובן.

למה אתה כועס?😃

תראה זה יותר קטע מנטלי,קצת מחפש גיוון מאותם התרגילים ואותם החזרות כן,זה משעמם אותי.
בייצפס אני גם ככה עושה בתוכנית הזאת התגעגתי לפלייסים הנפות כתפיים טרפזים ומספר חזרות שונה.אני מחפש תוכנית שתשלב מספר דברים מגוון חזרות ומגוון תרגילים ורוטינה קצת שונה.
והמטרה היא לגדול כמובן.
חחחח לא כועס אחי סתם נראה ככה
אתה תגדל יותר לאט אם תעשה תוכנית מפוצלת עם יותר נפח..
דווקא לא בהכרח...הוא יכול לגדול יופי גם מפיצולים..אני רואה חברה במכון שלי שעושים את זה ואמונם רובם חלשים יחסית אבל גדלים יופי...

ואחלה אז תנסה תוכנית AB/ABC (לפי המשקלי עבודה)

• פותח/ת השרשור
בתוכנית WS4SB באימון Mex Effort אפשר להחליף את הדדליפט הרומני לקלאסי? בתוכנית הזאת יש אפשרות להתחזק בדדליפט?,דבר נוסף התוכנית המקורית היא ל4 פעמים בשבוע נכון?,אני יכול לתת 3 פעמים אימון.

אם 3 אז תעשה רק ME תחתון בלי הדינמיק
אתה מדבר על דדליפט בתרגיל ME או בעזר?
בME-קלאסי
בעזר-רומני
תעשה מה שרשום

חחחח לא כועס אחי סתם נראה ככה

דווקא לא בהכרח...הוא יכול לגדול יופי גם מפיצולים..אני רואה חברה במכון שלי שעושים את זה ואמונם רובם חלשים יחסית אבל גדלים יופי...

ואחלה אז תנסה תוכנית AB/ABC (לפי המשקלי עבודה)

מרבית האנשים שעושים פיצולים לא עושים אותה כמו שצריך עם הקפדה על זמנים ולהרים כבד בתרגילים מורכבים. מה שהם בעצם עושים זו גרסת ABC מאוד עלובה. (אני מדבר על מרבית המקרים ולא מכליל את כולם)

מה גם של ABC זה עניין של לפחות 4 אימונים בשבוע (רצוי 5).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית