הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ABCD/E VS SS

MetalHead

משתמש פעיל
431
0
נק' מוניטין:
198
431
0
היי,
ראיתי כמה בילדרים שגדלו באופן מטורף בABCD או ABCDE וגם המשקלי העבודה שלהם ממש טובים (זה מה שבאמת חשוב) ולעומת אנשים שעשו SS המשקלים שלהם לא פחות טובים אבל הם גם יותר גדולים בהרבה.

אז מה בעצם טוב יותר ולמה? אני כמובן מדבר על מתאמן מתחיל (במקרה שלי גם צעיר-בן 15)

• פותח/ת השרשור
הבנתי את הטעות שלי (קראתי את כל האשכול) והבילדרים שראיתי הם בגיל יחסית צעיר (תיכון) אז זה לא עלה לי לראש, אבל מי יודע אני לא מכיר אותם אישית.

כל פעם שרואים מישהו מגיע להישג אומרים זה גנטיקה...
יכול להיות שהם לא מזריקים ויכול להיות שאין להם גם גנטיקה מטורפת פשוט הרבה עבודה ואימונים נכונים
בילדרים שאתה רואה עובד עם ABCDE וכו' לא התחיל מזה כי אין ועם לאמן כל שריר פעם בשבוע ואז לתת לו שבוע מנוחה למתאמן מתחיל שיכול להתאושש מהר יותר ולאמן כל שריר שלוש פעמים בשבוע לדוגמא..
בילדר שאתה רואה עושה ABCDE התחיל מ FBW ועבר אחרי חודש לדוגמא ל AB ואז לABC וכו'
ולא התחיל ישר מ ABCDE ... באותה מידה אפשר להתחיל ss לעוף במשקלי עבודה 4-5 חודשים ואז לעבור ל AB/ABC אם אתה לא רוצה להמשיך אימוני כוח

ולבילדרים אצלנו שנראים גדולים יש לבנאדם שמתאמן שלוש שנים בנצ' פרס של 95 סקוואט של 105 ודדליפט 110
בקיצור משקלים שאתה מגיע אליהם באמצע ss אפילו לא בסיום (חוץ מהבנצ' שאת זה הבילדרים אוהבים... וגם הוא לא מרשים..)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית