הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Rope pushdown vs cable cross tricep extension

• פותח/ת השרשור Add72
  • פורסם בתאריך

Add72

משתמש מתחיל
26
4
נק' מוניטין:
4
26
4
וואלה ניסיתי אימון אחרון קייבל קרוס אקסטנשנס והתפוצצה לי היד אחורית. רוצה להחליף את זה בtricep pushdown הרגיל. יש איזה הבדל גדול ביניהם?

וואלה ניסיתי אימון אחרון קייבל קרוס אקסטנשנס והתפוצצה לי היד אחורית. רוצה להחליף את זה בtricep pushdown הרגיל. יש איזה הבדל גדול ביניהם?
כל עוד מתבצעת פשיטה במפרק אין הבדל מהותי, ההבדל שיכול להיות הוא בסופו של דבר זוויות ומצב התחלתי של השריר (מקוצר/מאורך)

• פותח/ת השרשור
כל עוד מתבצעת פשיטה במפרק אין הבדל מהותי, ההבדל שיכול להיות הוא בסופו של דבר זוויות ומצב התחלתי של השריר (מקוצר/מאורך)
אה אוקיי. אז אני חושב שאחליף, סתם כי מרגיש הרבה יותר את היד אחורית מאשר ברגיל.

אם הייתי צריך לבחור הייתי הולך על קייבל קרוס, בפושדאון עם החבל הרגיל הטווח תנועה הוא לא ממש מקסימלי ליד האחורית

• פותח/ת השרשור
אם הייתי צריך לבחור הייתי הולך על קייבל קרוס, בפושדאון עם החבל הרגיל הטווח תנועה הוא לא ממש מקסימלי ליד האחורית
קליעת בול. זה בדיוק מה שאני מרגיש ,לכן רציתי להחליף. בפושדאון הרגיל היד שלי לא מגיעה ממש עד הסוף כמו בקייבל קרוס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית