הממשלה בהולנד אישרה איסור מכירת קנאביס לתיירים בהולנד החל מ-2012

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
תוכנית חדשה בהולנד: קנאביס - לאזרחים בלבד

סופה של תיירות המריחואנה? ישראלים רבים נוהגים לנסוע לאמסטרדם כדי להינות מהקופי שופס שמוכרים שם את הסם על שלל צורותיו באופן חופשי, אבל כנראה שבקרוב ישימו הרשויות בהולנד סוף לכך.

ממשלת הולנד הודיעה אמש (יום ו') לפרלמנט על תוכנית חדשה, שבמסגרתה ייאסר על תיירים

לרכוש מריחואנה ויוטלו מגבלות על אזרחים המעוניינים בכך. עם זאת, בית המשפט העליון צריך עוד להחליט אם ניתן למנוע באופן מוחלט מאזרחים זרים לרכוש סמים.

במכתב ששלחו לפרלמנט, כתבו שרי הבריאות והמשפטים של הולנד כי במטרה להילחם במטרדים ובאלימות הקשורים לשימוש בסמים, "מדיניות הדלת הפתוחה של הקופי שופס תגיע לסיומה".

במסגרת התוכנית, שתצא לפועל קודם כל בדרום הולנד ורק בהמשך השנה תגיע לאמסטרדם ולשאר חלקי המדינה, הקופי שופס יוכלו למכור קנאביס לאזרחים רשומים בלבד. כמו כן, כל קופי שופ יוכל לשרת לא יותר מ-1,500 לקוחות קבועים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4074860,00.html

חחחחח מ2012 התיירות בהולנד תרד למתחת לאפס..

עוד מעט גם יגידו שבחלונות האדומים יהיה צריך להציג תעודת זהות שאני אכן אזרח

אז פשוט יהיו לך אנשי ביניים ממוצע הולנדי שיקבלו כסף מתיירים וייקנו עבורם תמורת עמלה כלשהי... ממש פתרו את הבעיה

זה יעבוד כמו זה שאוסרים על קטינים לקנות אלכהול וסיגריות...

במקומך היית הולך על גיטרת חצי נפח (כמו של ביבי קינג).
36956_l.jpg

ואם לא אז לס פול. האמת שמגיטרות ה"מיינסטרים" אני הכי אוהב את הטלקסטר דווקא.

שלא ישמע כאילו אני מזלזל בסטראט, אז הנה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תאמת יש לי עכשיו פלויד רוז זה די מעצבן.. וממש לא חסר דוגמאות לנגנים מעולים שיש להם סטראטוקסטר.. אבל לוסיל זה חלום רטוב ללא ספק..

לא הייתי הולך לפי שם. הייתי הולך לכלי זבל ובודק גיטרה גיטרה. אני חושב שחצאי נפח הן הגיטרות הכי מדהימות שיש.

לא הייתי הולך לפי שם. הייתי הולך לכלי זבל ובודק גיטרה גיטרה. אני חושב שחצאי נפח הן הגיטרות הכי מדהימות שיש.

הן מעולות לבלוז, השאלה אם הן לא חד גוניות מדי, זתומרת אם בא לך להתחרע עם איזה משהו רוקנרולי פתאום, השאלה אם הגיטרה הזאת תעשה את העבודה, כי לפי דעתי, סטראטוקסטר או לס פול בקטע הזה יכולות לעשות עבודה טובה מאוד בכל הסגנונות...

אישית יש לי לס פול סטודיו וסטראטוקסטר מקסיקנית, ולמרות שהלס פול מדהימה אני מעדיף את הסטראט. אבל זה באמת עניין של טעם אישי.

וסטראט זה חצי צף, הרבה יותר קל לכוון אותו מאשר גשר צף רגיל אם לזה התכוונת.

נערך לאחרונה:
אישית יש לי לס פול סטודיו וסטראטוקסטר מקסיקנית, ולמרות שהלס פול מדהימה אני מעדיף את הסטראט. אבל זה באמת עניין של טעם אישי.

וסטראט זה חצי צף, הרבה יותר קל לכוון אותו מאשר גשר צף רגיל אם לזה התכוונת.

התכוונתי לצף רגיל.
פלויד רוז = גשר צף רגיל..:nono:

בוא נתחלף, אתה תביא לי את הלס פול שלך, אני אביא לך את הוושבורן מרקיורי 2 שלי! 🙄

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית