רק בגלל הקלוריות? כמה כבר קלוריות יש בכוסית, זה לא די זניח?
אם אני לא טועה כ 150-200 קלוריות לכוסית, תכפיל ב 2 וזה כבר נהיה משמעותי לשחיף כמוני
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק בגלל הקלוריות? כמה כבר קלוריות יש בכוסית, זה לא די זניח?
אה אם ככה אז לא זניח בכלל אם זה כל יום:81zq:אם אני לא טועה כ 150-200 קלוריות לכוסית, תכפיל ב 2 וזה כבר נהיה משמעותי לשחיף כמוני
הגדרת מכור בעל מנטליות חלשה.ספר לי עוד על איך הוצאה של החומר מחוץ לחוק מנעה מהם להשתמש בו, ואיך ענישה ע"פ חוק על השימוש בו עזרה להם
מוזמן לקרוא מחקרים בנושא ולגלות כמה אתה טועה
בסדר
הגדרתי שסביר להניח שאדם שמתמכר לקנאביס הוא בעל נטייה להתמכריות ומנטליות חלשה.הגדרת מכור בעל מנטליות חלשה
זה לא מה שאמרתי.לגבי החוק, לא אכנס לזה, רק תחשוב מה היה קורה אם בבית מרקחת היו מוכרים הרואין לכל דורש מעל גיל 18.
מי שרוצה להזריק הרואין ימצא דרך לעשות את זה גם אם זה יהיה זמין רק על הירחיהיה זמין לו הבריחות הכי קטלניות.
לא מחשב על המילימטראה אם ככה אז לא זניח בכלל אם זה כל יום:81zq:
@BeN35 סורי על הסטיה מנושא הפוסט, באשכול אחר דיברת על כמות הקלוריות שאתה אוכל ביום, אתה מחשיב את הוודקה שאתה שותה בקלוריות היומיות?
זה בדיוק מה שאמרת.זה לא מה שאמרתי.
הדעה שלי שהכל צריך להיות חוקי גם סמים קשים כמו הרואין וכו', הוצאה של משהו מחוץ לחוק גורמת לאפקט ההפוך עובדתית
עם זה אני לא מסכים.ומנטליות חלשה.
זה גם סוג של התמכרות.לעומת חומרים כמו ניקוטין, אלכוהול, הרואין, אין בו חומר ממכר אלא ההתמכרות היא להשפעה שלו ולשחרור דופמין בשימוש.
זה מה שיגיד מי שמחפש הרואין, ומבואס שקשה למצוא.מי שרוצה להזריק הרואין ימצא דרך לעשות את זה גם אם זה יהיה זמין רק על הירח
הצאה של חומר מחוץ לחוק לא הורידה בשום מקום בעולם את כמות המשתמשים בו, והאכיפה הפלילית נגד משתמשים רק הרסה להם את החיים עוד יותר
שוב, מוזמן לקרוא על זה באופן מעמיק ולהבין על מה אני מדבר
לא באמת קשה למצוא הרואין למי שמחפש.זה מה שיגיד מי שמחפש הרואין, ומבואס שקשה למצוא.
בין לגליזציה / אי הפללה לבין למכור סמים קשים לילדים בסופר פארם יש הבדל גדול וזה לא מה שאמרתי.זה בדיוק מה שאמרת.
זו דעתי לגבי קנאביס ומנטליות חלשה, לגבי הוצאה של סמים מחוץ לחוק וההשפעה שלהם על צריכה זה שאתה לא מסכים זה יפה מאוד אבל העובדות מראות אחרת לגמרי. תחקור ותביןעם זה אני לא מסכים.
נכון, אבל פה לא הגוף מתמכר אל חומר אלה האדם אל השפעהזה גם סוג של התמכרות
אף מכור להרואין לא מתבאס שקשה למצוא, כי לא קשה למצוא.זה מה שיגיד מי שמחפש הרואין, ומבואס שקשה למצוא.
אבל מה הטיעון נגד? שאנשים מעדיפים להיזרק כל היום ולהתבטל "בגלל הסם" או איזה חרטא כזהכן ציפיתי לתגובות של למה סיגריות ואלכוהול כן ווויד לא . מסכימה שגם סיגריות ואלכוהול זה על הפנים , אבל זה לא נותן לגיטימציה להכניס את זה גם לחוק לפחות ככה לדעתי .. לגבי תופעות לוואי ונזק רפואי אין לי מושג , אבל מאמינה שיש כאלה אם מאבדים שליטה על המינון.. בכל מקרה ככה או ככה זה לא בעיה היום להשיג את הסם הזה בקלות אז ככה שאם זה חוקי או לא זה לא כזה משנה .