הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מפסיקים ומפחיתים קנאביס

• פותח/ת השרשור Ger
  • פורסם בתאריך
אם אני לא טועה כ 150-200 קלוריות לכוסית, תכפיל ב 2 וזה כבר נהיה משמעותי לשחיף כמוני
אה אם ככה אז לא זניח בכלל אם זה כל יום:81zq:

@BeN35 סורי על הסטיה מנושא הפוסט, באשכול אחר דיברת על כמות הקלוריות שאתה אוכל ביום, אתה מחשיב את הוודקה שאתה שותה בקלוריות היומיות?

ספר לי עוד על איך הוצאה של החומר מחוץ לחוק מנעה מהם להשתמש בו, ואיך ענישה ע"פ חוק על השימוש בו עזרה להם

מוזמן לקרוא מחקרים בנושא ולגלות כמה אתה טועה

בסדר
הגדרת מכור בעל מנטליות חלשה.
אין לזה שום קשר למציאות, מה שהביא אותי למסקנה שאתה לא מכיר אף מכור.

אני לא מכיר עוד אדם מבין בהתמכרויות כמו ד"ר טווערסקי זצ"ל, לך תקרא את הספרים שלו, יש לו רזומה מאוד מפואר.

לגבי החוק, לא אכנס לזה, רק תחשוב מה היה קורה אם בבית מרקחת היו מוכרים הרואין לכל דורש מעל גיל 18.
הילד שלך עם "מנטליות חלשה" במקום להימכר לקנאביס או משחקי מחשב כנראה היה מת או גרוע מכך.

מי לא רוצה לפעמים לברוח? מרגיש שנמאס לחיות? אלו תחושות נורמליות בשלבים שונים של החיים. יש שפועלים עליהם, ויש שלא.
יש שיקחו את הבריחה הכי חזקה וקרובה, ויש שיחפשו עמוק יותר.
בכל מקרה, לא הייתי רוצה שמי שממש יקר לי, ברגעים קשים אלו יהיה זמין לו הבריחות הכי קטלניות.

לגבי קנאביס הדיון מורכב מעט בגלל התועלת שלהם ועוד דברים שלא אכנס אליהם עכשיו.

הגדרת מכור בעל מנטליות חלשה
הגדרתי שסביר להניח שאדם שמתמכר לקנאביס הוא בעל נטייה להתמכריות ומנטליות חלשה.
לעומת חומרים כמו ניקוטין, אלכוהול, הרואין, אין בו חומר ממכר אלא ההתמכרות היא להשפעה שלו ולשחרור דופמין בשימוש.
לעומת נניח ניקוטין רק אחוז קטן מאוד ממי שעישן קנאביס בחייו התמכר לזה בידיוק מהסיבה הזו
חוץ מהגמילה הקשה בפן של שינה אוכל וכו' הגמילה מקנאביס היא נטו כוח רצון לעומת גמילה מחומרים עם רכיבים שהגוף מתמכר אליהם.
לגבי החוק, לא אכנס לזה, רק תחשוב מה היה קורה אם בבית מרקחת היו מוכרים הרואין לכל דורש מעל גיל 18.
זה לא מה שאמרתי.
יהיה זמין לו הבריחות הכי קטלניות.
מי שרוצה להזריק הרואין ימצא דרך לעשות את זה גם אם זה יהיה זמין רק על הירח

הצאה של חומר מחוץ לחוק לא הורידה בשום מקום בעולם את כמות המשתמשים בו, והאכיפה הפלילית נגד משתמשים רק הרסה להם את החיים עוד יותר
שוב, מוזמן לקרוא על זה באופן מעמיק ולהבין על מה אני מדבר

אה אם ככה אז לא זניח בכלל אם זה כל יום:81zq:

@BeN35 סורי על הסטיה מנושא הפוסט, באשכול אחר דיברת על כמות הקלוריות שאתה אוכל ביום, אתה מחשיב את הוודקה שאתה שותה בקלוריות היומיות?
לא מחשב על המילימטר
אבל מוריד מעט מהאורז להתקזז

זה לא מה שאמרתי.
זה בדיוק מה שאמרת.
הדעה שלי שהכל צריך להיות חוקי גם סמים קשים כמו הרואין וכו', הוצאה של משהו מחוץ לחוק גורמת לאפקט ההפוך עובדתית
ומנטליות חלשה.
עם זה אני לא מסכים.
לעומת חומרים כמו ניקוטין, אלכוהול, הרואין, אין בו חומר ממכר אלא ההתמכרות היא להשפעה שלו ולשחרור דופמין בשימוש.
זה גם סוג של התמכרות.
מי שרוצה להזריק הרואין ימצא דרך לעשות את זה גם אם זה יהיה זמין רק על הירח

הצאה של חומר מחוץ לחוק לא הורידה בשום מקום בעולם את כמות המשתמשים בו, והאכיפה הפלילית נגד משתמשים רק הרסה להם את החיים עוד יותר
שוב, מוזמן לקרוא על זה באופן מעמיק ולהבין על מה אני מדבר
זה מה שיגיד מי שמחפש הרואין, ומבואס שקשה למצוא.

זה בדיוק מה שאמרת.
בין לגליזציה / אי הפללה לבין למכור סמים קשים לילדים בסופר פארם יש הבדל גדול וזה לא מה שאמרתי.
עם זה אני לא מסכים.
זו דעתי לגבי קנאביס ומנטליות חלשה, לגבי הוצאה של סמים מחוץ לחוק וההשפעה שלהם על צריכה זה שאתה לא מסכים זה יפה מאוד אבל העובדות מראות אחרת לגמרי. תחקור ותבין
זה גם סוג של התמכרות
נכון, אבל פה לא הגוף מתמכר אל חומר אלה האדם אל השפעה
זה מה שיגיד מי שמחפש הרואין, ומבואס שקשה למצוא.
אף מכור להרואין לא מתבאס שקשה למצוא, כי לא קשה למצוא.

נערך לאחרונה:
כן ציפיתי לתגובות של למה סיגריות ואלכוהול כן ווויד לא . מסכימה שגם סיגריות ואלכוהול זה על הפנים , אבל זה לא נותן לגיטימציה להכניס את זה גם לחוק לפחות ככה לדעתי .. לגבי תופעות לוואי ונזק רפואי אין לי מושג , אבל מאמינה שיש כאלה אם מאבדים שליטה על המינון.. בכל מקרה ככה או ככה זה לא בעיה היום להשיג את הסם הזה בקלות אז ככה שאם זה חוקי או לא זה לא כזה משנה .
אבל מה הטיעון נגד? שאנשים מעדיפים להיזרק כל היום ולהתבטל "בגלל הסם" או איזה חרטא כזה
זה פשוט תלוי באיך צורכים את זה הצריכה עצמה לא הבעיה פה

עשית בשכל, הסם הזה מקבל יותר מידי מוניטין טוב כבר הרבה זמן ורק אחרי תקופה ארוכה של שימוש בסוף מבינים כמה רע הוא עושה לבן אדם,
פשוט מאט אותך, עושה אותך בן אדם יותר סגור ועם הרבה פחות רצון לצאת וים מחשבות עמוקות שרצות בראש בלי סוף.
כמובן שיש כאלה שהצמח הזה גם טוב בשבילם אבל לדעתי כשזה נהיה כבר הרגל זה עושה הרבה יותר רע מטוב(מניסיון)
ותתכונן להרבה חלומות הזויים לחודש חודשיים הקרובים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית