עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לדעתי רק זמןאיך ניתן לזרז את התהליך של ה"ניקוי" ולחזור לשגרת שינה ואיזון תקין במהרה.
היה מושפע הרבה ממה שהייתי מעשן ובתזונה לפני השינה אבל בגדול סך הכל הכללי כןלדעתי רק זמן
השינה שלך הייתה תקינה במהלך הזמן הזה?
מה שהחבר'ה כאן מתארים זה דברים שעוברים תוך כמה ימים/מקסימום שבועות.לא מבינה עדיין למה המון מתעקשים שזה יהיה סם חוקי
התופעות המדוברות מגיעות ממקור פסיכולוגי בעיקר ולא כולם מגיבים ככה, וזה גם תלוי בכמות ובמשך זמן העישון. בנאדם שמעשן פעם בכמה זמן בסופש עם חברים לא יחווה את זהלא תגובה קשורה , אבל הייתי בטוחה עד עכשיו שלקנאביס אין תופעות לוואי שיכולות לגרום לנזקים שכפי שאתם אומרים נשמעים גם רציניים למדיי . לא מבינה עדיין למה המון מתעקשים שזה יהיה סם חוקי ..
אז אחרי שנתיים+ של עישון שמתוכו כמעט שנה יום יומי, שמתי לזה stop לפני 4 ימים. למען האימונים, קריירה וכו', הגיע זמן החאלס
מי שמכיר את הCanabis withdrawal symptoms יודע שזה אקט לא קל בכלל, אשמח לשמוע מכם איך ניתן לזרז את התהליך של ה"ניקוי" ולחזור לשגרת שינה ואיזון תקין במהרה.
מלא תודה מראש
@kotzer
למה? כי זה נשמע לכאורה מפחיד?לא מבינה עדיין למה המון מתעקשים שזה יהיה סם חוקי ..
תקרא את התיאורים כאן, אם לא יודעים שזה משהו שקורה למי שמעשן כל יום כל היום למשך תקופה ומפסיק, וזה משהו שעובר תוך זמן קצר ובכלל לא לכולם יש תופעות כאלה אז זה עלול להישמע מפחיד, לא?למה? כי זה נשמע לכאורה מפחיד?
מי שמכיר את הCanabis withdrawal symptoms יודע שזה אקט לא קל בכלל
לא בא לך לעשות כלום, לאוכל יש טעם רע כך שאתה גם לא אוכל, אין חשק להרים את עצמך מהמיטה, אין חשק לעבוד, אין חשק לזוגיות...
בנוסף לכל הטוב הזה החלומות מתחילים לחזור אחרי כמה ימים והם חוזרים בגדול אז תתכונן לחלומות/סיוטים הכי הזויים שהיו לך בחיים.
לך (ולי) זה נשמע ככה, למישהו שלא מכיר את הצמח וקורא שזה התופעות אחרי הפסקת שימוש בסם לא חוקי זה נשמע קצת אחרתנשמע כמו פרידה מהאקסית. עם הזמן שתי התופעות חולפות.
אחרי הפיק של היומיים שלושה הראשונים שהיו קשים בטירוף עם כל התופעות שתוארו פה התחלתי להרגיש שיפור, אני מתנהל פה ממש כמו בפרידה-האמת שאני לא מעשן כל היום, אבל מעשן כל יום כבר 3 שנים, בערך כל שלושה ימים יוצא לי גרם וזה בעיקר בלילות, לקחתי על עצמי בינתיים להפחית בחצי ולאט לאט להפסיק.
עדכן איך הולך
הרבה דברים נשמעים מפחידים. מה זה רלוונטי? בסוף לו יש את זכות הבחירה, ואם הוא יחליט לעשן הוא ישכיל להבין שהמקרים האלו גם ככה קיצונים ולא משקפים את מרבית המעשנים.לך (ולי) זה נשמע ככה, למישהו שלא מכיר את הצמח וקורא שזה התופעות אחרי הפסקת שימוש בסם לא חוקי זה נשמע קצת אחרת
זה רלוונטי כי הבחורה תוהה למה חושבים שזה אמור להיות וזה נראה שאתה מלגלג על זהמה זה רלוונטי?
אני לא, שאלתי למה זה נשמע מפחיד וסביר להניח שהייתי עונה לה תשובה דומה כפי שאתה ענית לה.זה רלוונטי כי הבחורה תוהה למה חושבים שזה אמור להיות וזה נראה שאתה מלגלג על זה
אתה לא צריך לספר לי ולשכנע אותי, לא אמרתי שלי זה נשמע מפחידוהסם לא חוקי לא כי הוא מסוכן, אלא בגלל אינטרסים שאני בטוח שאתה מודע אליהם.
לך (ולי) זה נשמע ככה