הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קטוזיס

scarface

משתמש פעיל
748
1
נק' מוניטין:
196
748
1
קראתי פה שקטוזיס קורה שיורדים מ100 גרם פחמימה
לפי הקוטוגנית של לייל,אם אני לוקח לפני ואחרי אימון סביבות ה60 גרם פחמימה ועוד 50 גרם במשך היום אני כבר עובר את ה150 גרם פחמימה ליום.
הוא טוען שאחרי כמה שעות יש שוב ייצור גופי קטון ושוב קטוזיס.
מה ההסבר שגם עם 150 גרם פחמימה עדיין יש קטוזיס?

קראתי פה שקטוזיס קורה שיורדים מ100 גרם פחמימה
לפי הקוטוגנית של לייל,אם אני לוקח לפני ואחרי אימון סביבות ה60 גרם פחמימה ועוד 50 גרם במשך היום אני כבר עובר את ה150 גרם פחמימה ליום.
הוא טוען שאחרי כמה שעות יש שוב ייצור גופי קטון ושוב קטוזיס.
מה ההסבר שגם עם 150 גרם פחמימה עדיין יש קטוזיס?
הגוף משתמש בפחמימה במהלך היום ליצור אנרגיה.
בכל מקרה, למה קטוזיס מעניין אותך? אם תהיה בקטוזיס לא תאבד יותר או פחות שומן, זה לא חשוב ולא משנה.

• פותח/ת השרשור
אני בדיוק לקראת סיום של הספר של לייל אז אני מתעניין
אז כנראה אתחיל את CKD/TKD למסה כמו שלייל מציע לתקופה של הקיץ..
מן הסתם הבנתי שאתה אומר שזה חרטא כל הדל פחמימה הזה במסה לעומת אחרים פה אז אני רוצה לנסות גם בגלל שאני רוצה להיות ריק מנוזלים בקיץ

אתה אולי תהיה יחסית ריק מנוזלים בקיץ, אבל יהיה לך קשה הרבה יותר להעלות במשקל גוף (ואין לי מושג לגבי משקלי עבודה, אני לא בטוח כבר שזה מי יודע מה משנה בתוכנית שפויה). זה בעצם תוצאה די קרובה ללהיות על נייטרלי, רק עם הרבה יותר מאמץ.

יש מצב שהקטוזיס גורם לטעם מר בפה???
אני גם בדל פחמימה ומדי פעם יש לי קצת מרירות בפה, יש לציין שיש ימים שאני לא אוכל פחמימה בכלל אפילו לא מירקות.

קטוזיס זה ייצור מוגבר של גופי קטו. בהגדרה הוא לא מסוכן.
אבל צריך להזהר מאוד לא להתבלבל עם קטואסידוזיס. שזה כבר מצב של חמצת מטאבולית מסכנת חיים.

• פותח/ת השרשור
אתה אולי תהיה יחסית ריק מנוזלים בקיץ, אבל יהיה לך קשה הרבה יותר להעלות במשקל גוף (ואין לי מושג לגבי משקלי עבודה, אני לא בטוח כבר שזה מי יודע מה משנה בתוכנית שפויה). זה בעצם תוצאה די קרובה ללהיות על נייטרלי, רק עם הרבה יותר מאמץ.
ידוע.אני לא מצפה ליותר מדי שינויים.דווקא הבנתי מכאלה שניסוי שהגוף מתרגל לזה ומתקדמים די יפה.לא שאני תולה בזה יותר מדי תקוות...המטרה העיקרית זה להבליט חיטוב ביולי-אוגוסט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית