הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון "קטוזיס" מומלץ או לא?

• פותח/ת השרשור dabush
  • פורסם בתאריך

dabush

משתמש מתחיל
191
12
נק' מוניטין:
27
191
12
קיבלתי המלצה ממטפל שאני מטופל אצלו להתחיל דאיטת בשיטת הקטוזיס.

לא ב100% כמו שהשיטה דוגלת ( כמו לא מעט שומן מהחי וכד') אבל עם קווים מאד דומים

תזונה שמבוססת על חלבונים ושומנים ומינימום שבמינימום פחמימות..

ארוחה לדוגמא:
1קוטג 5% - 2 ביצים - 4 כפות טחינה - 15 זיתים - מלפפון.

אחת לשבוע/שבועיים העמסת פחמימות למילוי מאגרי הגליקוגן.

קיבלתי את ההמלצה ממנו לאחר שסיפר לי שהוא עצמו מבצע את אותה הדאיטה והולך לו מעולה..

אשמח לשמוע עוד דעות מאנשים שניסו/מנסים כרגע ולשמוע חוות דעת-טיפים-המלצות.

תודהץ

נעשה סדר כללי קטן,
אף אחד פה לא היה על קיטוזיס, ההשפעות על קיטוזיס מופיעים רק בקיטוזיס "עמוק" שדורש חודשים של הסתגלות, התמדה ודיוק.
מי שמדבר על בעיות נפשיות ומצבי רוח עשה שטויות ולא באמת עשה דברים בצורה הנכונה כמו שהוא חושב.
מי שדיבר על חשק ודחף למתוק דיבר שטויות כי הדחף נעלם עם העליה של הרגישות לאינסולין. מצבי רוח מעורערים = יופי, תאכל שומן רווי יפה שלי

לעניין אני לא ממליץ על אף אחד להיות על קיטוזיס כי זה עניין מורכב שדורש יותר מסתם אלמנטים בסיסיים, וברוב הסיכויים לא באמת תהיו על קיטוזיס וסתם תרגישו דברים.

אם אני לא טועה, אני זוכר שלייל מקדונלד אמר באחד הספרים שלו שעד כמה שזכור לי זה היה PSMF, שהגוף נכנס למצב קטוזיס לאחר 4-5 ימים..

אם אני לא טועה, אני זוכר שלייל מקדונלד אמר באחד הספרים שלו שעד כמה שזכור לי זה היה PSMF, שהגוף נכנס למצב קטוזיס לאחר 4-5 ימים..
הגוף מייצר קיטונים, איזה יופי עכשיו אתם יכולים לשרוד בלי פחמימות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית