הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר קטוזיס או מאזן קלורי שלילי?

KingArnie

משתמש מתחיל
75
2
נק' מוניטין:
2
75
2
בן 17 משקל 75 גובה 1.70 רוצה להתחיל כבר קלן יש לי אותו + קטוטיפן שאני ימשוך איתו ליותר משבועיים רק הבעיה היחידה שאני לא יודע מה יעשה הכי טוב את העבודה (יעיל) + משהו שאיתו אני יוכל להתנהל אז מה הכי עדיף - תפריט קטוזיס או תפריט עם מאזן קלורי שלילי ? אני מפחד שקטוזיס כמו שאנשים פה בפורום אמרו יגרום לכל מיני תופעות לוואי מצד שני רוצה תוצאות הכי יעילות שיש ואז לחזור לעצמי לאט לאט למסה .. איך אני בונה תפריט כזה ? יש למישהו דוגמא/תפריט שיכול לתת לי ?

קודם כל אתה צריך לבדוק אם אתה כבר בירידה במשקל. אם אתה לא יורד במשקל קלן לא יסייע באורח פלא. לאחר מכן, צריך לבדוק האם מגמת הירידה רצויה. בדרך כלל השאיפה היא לחצי קילו בשבוע ולשני קילו בחודש. אם יש ירידה כזו, אין לשנות את התפריט.
אספקט נוסף שיש לבחון הוא ההשפעה של קלן יחד עם קיטוזיס. אם אינך מורגל לשני המצבים או מודע לתופעות הלוואי, אתה עלול להרגיש רע מאוד. לקלן מיוחסת תכונה של הרגשת "דרסה אותי משאית" ולי אישית זה קורה בכל סייקל. גם לקיטוזיס ישנה השפעה שלילית על ההרגשה בשבועות הראשונים.
לכן, אין טעם לשלב בכוח. קלן יכול להיות מספיק יעיל גם ללא קיטוזיס.

• פותח/ת השרשור
קודם כל אתה צריך לבדוק אם אתה כבר בירידה במשקל. אם אתה לא יורד במשקל קלן לא יסייע באורח פלא. לאחר מכן, צריך לבדוק האם מגמת הירידה רצויה. בדרך כלל השאיפה היא לחצי קילו בשבוע ולשני קילו בחודש. אם יש ירידה כזו, אין לשנות את התפריט.
אספקט נוסף שיש לבחון הוא ההשפעה של קלן יחד עם קיטוזיס. אם אינך מורגל לשני המצבים או מודע לתופעות הלוואי, אתה עלול להרגיש רע מאוד. לקלן מיוחסת תכונה של הרגשת "דרסה אותי משאית" ולי אישית זה קורה בכל סייקל. גם לקיטוזיס ישנה השפעה שלילית על ההרגשה בשבועות הראשונים.
לכן, אין טעם לשלב בכוח. קלן יכול להיות מספיק יעיל גם ללא קיטוזיס.

סבבה תודה רבה אחי!! עוד שאלה אם בבקשה בבקשה אתה יכול לתת לי מדריך או כל דבר שיעזור איך לבנות תפריט לחיטוב והאם צריך לעשות גם בתפריט הזה דל פחמימה שזה עד 100 גרם ביום שמחולק לפני ואחרי אימון או שיש וריאציה אחרת עם הפחמימה חלבונים ושומנים .. בבקשה תעזור לי אני כבר מת לבנות תפריט

עריכה - ה bmr שלי הוא 1820 קלוריות איך אני אמור לחלק את זה בחלבונים שומנים פחמימות ? ולכמה ארוחות ביום ?

ניתן מעליי לינק למדריך ברור. קרא אותו ובנה לעצמך תפריט שיאפשר ירידה קבועה ומתונה. לאחר מכן, לקראת סוף החיטוב, שקול להוסיף את הקלן כדי לתת פוש אחרון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית