הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון אחרי אירובי בחיטוב

Captain_Crunch

משתמש מתחיל
57
0
נק' מוניטין:
-11
57
0
אם אני בחיטוב ועושה ריצה של שעה ללא משקולות קודם לכן
האם כדאי לקחת אבקת חלבון או פשוט לאכול ארוחה רגילה חצי שעה אחרי?

בעיקרון בחיטוב כל הקטע הוא לאכול כמה שיותר .. ואם אתה לוקח את הסקופ על מים אז לא מרגישים שבעים (אני לפחות) אז אני ממליץ לך להביא את החלבון מאוכל בשבילך , ובשביל תחושת השובע שלך .. אבל בעיקרון אם זה משלים לך את הערכים אז אין בעיה עם זה וכדאי ... בהצלחה בחיטוב

בעיקרון בחיטוב כל הקטע הוא לאכול כמה שיותר .. ואם אתה לוקח את הסקופ על מים אז לא מרגישים שבעים (אני לפחות) אז אני ממליץ לך להביא את החלבון מאוכל בשבילך , ובשביל תחושת השובע שלך .. אבל בעיקרון אם זה משלים לך את הערכים אז אין בעיה עם זה וכדאי ... בהצלחה בחיטוב
נראה לי התבלבלת..😣

חחחח הסתכלתי עוד פעם וחשבתי שיבינו .. אבל התכוונתי שבמסגרת הקלוריות שאתה מקציב לעצמך בחיטוב עדיף לאכול כמה שיותר מזון מוצק בשביל התחושת שובע .. חחח

חחחח הסתכלתי עוד פעם וחשבתי שיבינו .. אבל התכוונתי שבמסגרת הקלוריות שאתה מקציב לעצמך בחיטוב עדיף לאכול כמה שיותר מזון מוצק בשביל התחושת שובע .. חחח
מה שאתה אומר זה נכון, מצד שני יותר קשה להשיג חלבון בחיטוב כי אי אפשר להתפרע עם הקלוריות.

למה אתה עושה ריצה של שעה ולמה לפני משקולות?...זה לא אפקטיבי.
קודם בחיטוב לא עושים ריצה=איבוד מסת שריר.
תעשה אימון משקולות של גג 50-60 דקות, ומיד אירובי הליכה מהירה לא ריצה.. אתה שורף פי 2 יותר קלוריות, ושומן. ועדיף לך מאוד לצרוך את החלבון מאוכל מוצק, ולא להיסתמך על תוספים שלא תתפרק..

כמו כן תשלב חומצות אמינו לפני אימון, ובאמצע אימון כדי למנוע כמה שיותר פירוק שריר..

תעשה אימון משקולות של גג 50-60 דקות, ומיד אירובי הליכה מהירה לא ריצה.. אתה שורף פי 2 יותר קלוריות, ושומן. ועדיף לך מאוד לצרוך את החלבון מאוכל מוצק, ולא להיסתמך על תוספים שלא תתפרק..

כמו כן תשלב חומצות אמינו לפני אימון, ובאמצע אימון כדי למנוע כמה שיותר פירוק שריר..
אתה מטעה את הבנאדם עם השטויות שלך

איזה חרטוטיאדה.

שלום לך.
לידיעתך אתה זכאי ל10% הנחה על מוצרי אינטראקטיב כחבר פורום LBS.
הנחה שניתנת למימוש בכל חנות בארץ!
לרשותך עומד ליין מוצרים מלא של מוצרי אינטראקטיב בארץ באיכות גבוהה והמחיר משתלם.

למידע נוסף ולשובר לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל

אחת התגובות הכי מפגרות...
ריצה לא גורמת לאיבוד שריר .
לא שורפים פי 2 קל' בהליכה

אחי,שכחת גם לקחת ח.אמינו גם אחרי האימון ולפני השינה 😃

שלום לך.
לידיעתך אתה זכאי ל10% הנחה על מוצרי אינטראקטיב כחבר פורום LBS.
הנחה שניתנת למימוש בכל חנות בארץ!
לרשותך עומד ליין מוצרים מלא של מוצרי אינטראקטיב בארץ באיכות גבוהה והמחיר משתלם.

למידע נוסף ולשובר לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל

איך זה קשור לפה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית