הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני מתחיל סייקל שני אני די צריך עזרה תודה מראש.

• פותח/ת השרשור rageian
  • פורסם בתאריך

rageian

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
שלום לכולם .
קראתי את החומר בנעוץ.
סביר להניח שאתם מבינים הרבה יותר ממני בעניין הזה אז לכן אני מבקש את עצתכם ומודה לכם מראש על התגובות.

אנטט רפואי + די בול (סיינטרקס)

כדאי ? לא כדאי ?

אני בן 21 שוקל 83 גובה 1.78
מטרתי היא לעלות במסה להגיע ל90 .

תזונה שלי במאזן קלוריות חיובי .

תודה מראש לכם העוזרים ואם פיספסתי איזה פרט אז תסלחו לי כי אני לא מבין כמוכם .

נערך לאחרונה:
ברוך הבא, מאוד יעזור עם תעלה תמונה ברורה של הפרונט שלך
ב, תרשום משקלי עבודה בתרגילים עיקריים
ג, אישית אני חושב שאתה עוד צעיר מידי לסייקל ראשון אמיתי..יש לך עוד לאן להתפתח טבעי אני מאמין שעם תזונה נכונה ותוספי מזון נכונים זה יעזור לך כרגע יותר מסייקל בשביל להגיעה ל90 ה ממש לא בעיה בטבעי
תגיעה לשיא הטבעי שלך ואז תחשוב ברצינות על חומרים..כרגע לא נרא לי שאתה עוד שם

• פותח/ת השרשור
תודה שהתייחסת .
ככה אני נראה היום .

http://imageshack.us/photo/my-images/707/15552044807472596554859.jpg/

מתאמן מגיל 14 באומנויות לחימה בעיקר ונכנסתי לעניין הפיתוח גוף בגיל 16 מתאמן מאוד רציני כמה שנים טובות פשוט השנה האחרונה אני מתאמן הרבה אוכל במאזן חיובי ואני נשאר על 83- 82-82.5
אני לא שותה מוגז לא מעשן
חשבתי לשאול אותכם חברים מה אתם חושבים

או שעדיף להגיע ל90 בלי חומרים?

קבצים מצורפים

• 155520_448074725965_548590965_5821569_7225282_n.jpg
    155520_448074725965_548590965_5821569_7225282_n.jpg
    KB 23 · צפיות: 243
נערך לאחרונה:
אתה ממש לא צריך חומרים ועוד הרבה זמן לא תצטרך. תקרא מאמרים מהפורטל ירחיב לך מאוד את הידע.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
כן זה מה שאני עושה משתדל לקרוא כמה שיותר בדרך טבעית אני לא מצליח לעלות וזה מתסקל אותי

• פותח/ת השרשור
3500

---------- התגובה התווספה ב 19:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:30 ----------

אני לא אוהב לשחק משחקים ולעשות ניסויים .
השאלה שלי היא :
אם אני ייקח דיבול וטסט במינון נכון ולא בהגזמה ויעשה פי סי טי וייקח מולטי ויטמין בגיל שהוא גיל נכון להתחיל ואחרי שנים של אימונים בלי חומרים .
תןצאות יכולות להיות קריטיות עד כדי מוות ?
אני רוצה רק בשביל ההרגשה לדעת שהנה עשיתי את זה ואחר כך רק לשמר ולהמשיך להתאמן כרגיל .

שמע, אתה לא במצב בתכלס שאתה לא יכול לגדול טיבעי. יש לך לאן לגדול.

אם אתה מחליט לעשות סייקל זה שיקול שלך, כמובן שאם חומרים תגיע לתוצאה מהר יותר ובסופו של יום אם פחות הוצאה כספית. השאלה מה המטרה שלך בפיתוח גוף... אם זה סייקל 2 שלך אז אנטט 500 מ"ג לשבוע-מפוצל ל-2 זריקות לשבוע+30 מ"ג דיבול.

דיבול אני ממליץ לך ללכת על הבריטיש דינספרי הוא הכי חזק בשוק. או פארמה קום. סיירוקס אל תתקרב.

אוכל במאזן חיובי ואני נשאר על 83- 82-82.5

אין דבר כזה שאתה על מאזן קלורי חיובי ואתה לא עולה במשקל. או שאתה מדמיין לעצמך דברים או שאתה לא מחשב את המאזן שלך כמו שצריך.

אני במקומך כן הייתי משתמש אבל בשלב קצת יותר מאוחר, אולי עושה סייקל חלש יותר ממה שכתבו כאן , 250 טסט אנטט ו30 דיבול.

אם אתה תקוע על משקל גוף מסויים אתה כנראה לא אוכל מספיק (3500 זה ממש לא הרבה + אני מניח יש לך הרבה אירובי באומנויות לחימה ככה שאתה כנראה דיי על מאזן ניטרלי)

תאכל יותר אוכל, ממש לא הייתי עושה סייקל עם הנתונים שלך (החיפזון הוא מן השטן).

תהיה סבלני, תגדל, תלמד על חומרים ורק אז תשקול אם שימוש זה אופציה בכלל.

אגב, אתה עושה אימוני כוח או יותר לכיוון נפח?

• פותח/ת השרשור
אני עושה אימוני כוח , נפח ייתן לי משקל אבל אני מעדיף שלא כשאני בחדר כושר אני עושה נטו כוח מחוץ לשעות הפעילות בחדר כושר יש לי את אימוני הסיבולת שק אגרוף , אגס , עץ במבוק וכו' ...

צריך לפתוח פורום "המדריך איך להימנע משימוש בסטרואידים"
רבאק אם בנאדם הגיע לפה ויש לו פטיש על סייקל לך תוציא אותו מזה
הדבר היחידי שיש לי להגיד לך זה לעשות כמו שכתוב בספר.. 12 שבועות
500 אנטט מפוצל ל2 זריקות בשבוע
pct פרגניל+כלומיד+נולבדקס
מולטי ויטמינים+מנקי כבד+תזונה נכונה ומאוזנת ומינימום 4000 קלוריות ביום

---------- התגובה התווספה ב 05:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 05:44 ----------

אני לא יודע מה יש לאנשים נגד סיירוקס.
הדי בול של סיירוקס בסדר גמור לפי הניסיון שלי.
לפי הנסיון שלי הדיבול של סיירוקס בסדר ואני הייתי גמור מהצרבות שהוא עשה לי
אבל החומר עובד לא רע...אני ממליץ על הדיבול של טייגר פארמה קצת יקר אבל מעולה

• פותח/ת השרשור
אני מודה לכם על העצות חברים אני חושב שאני יעלה בדרך טבעית למשך שלושה חודשים הקרובים יעלה את כמות הקלוריות היומית ובמידה ואני לא יעלה ואני יישאר על אותו משקל אני יילך על טסט במינונים שייעצתם לי תודה לכם על התגובות אני מעריך את התמיכה והייעוץ .
😃

אם זה רלוונטי אליך : מה שאותי מרתיע מלעשות סייקל ראשון , זה שאני גם סובל מאקנה , וגם מהתחלה של נסיגת שיער
הבנתי שהסייקל מגביר את ה dht ובעקבות זאת מי שרגיש , ייראה התגברות של התופעה .

מעניין יהיה לשמוע מניסיון של אנשים

שמע, אתה לא במצב בתכלס שאתה לא יכול לגדול טיבעי. יש לך לאן לגדול.

אם אתה מחליט לעשות סייקל זה שיקול שלך, כמובן שאם חומרים תגיע לתוצאה מהר יותר ובסופו של יום אם פחות הוצאה כספית. השאלה מה המטרה שלך בפיתוח גוף... אם זה סייקל 2 שלך אז אנטט 500 מ"ג לשבוע-מפוצל ל-2 זריקות לשבוע+30 מ"ג דיבול.

דיבול אני ממליץ לך ללכת על הבריטיש דינספרי הוא הכי חזק בשוק. או פארמה קום. סיירוקס אל תתקרב.

הדיאנבול של בריטיש כאן בישראל מזוייף לא משנה ממי אתה קונה אותו אולי הוא GTG אבל הסמל שנימצא עליו הוא לא כמו שצריך להיות

נערך לאחרונה:
הדיאנבול של בריטיש כאן בישראל מזוייף לא משנה ממי אתה קונה אותו אולי הוא GTG אבל הסמל שנימצא עליו הוא לא כמו שצריך להיות

במקומך לא הייתי מכליל בצורה כזאת וכן אני יודע להבדיל בין האמיתי למזוייף..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית