לוג ss שלי 😃

• פותח/ת השרשור
האימון של היום:
אימון טוב, הרגשתי חזק והכל הלך טוב חוץ מדדליפט :(.
סקוואט- 102.5 5 5 6 חח סט אחרון לא יודע למה אבל עשיתי עוד אחד כי הרגשתי שאני יכול 🤩.
בנץ' פרס- 67.5 5 5 5 הלך טוב- קשה, אבל טוב 🤩.
דדליפט- חימום 60 לשתי חזרות וסט עבודה 95 ל-5 הסטאפ טוב אבל השאר לא טוב ובנוסף האחיזה מתחילה להפריע לי.
אימון הבא לא מעלה בזה ונקווה לתקן את הטכניקה.🤯

• פותח/ת השרשור
האימון של היום:
פיצצתי את היד בידית של דלת לפני אז לא יכולתי לעשות פרס או מתח+ לא הרגשתי כ"כ טוב אבל באתי בכל זאת רק לסקוואט.
אפילו ב 85 קילו בחימום היה כבד אבל להפתעתי הסט הראשון עלה- 5 אבל לא התיישבתי מספיק אחורה, סט שני עשיתי חזרה 1, אולי הייתי יכול עוד אחת אבל הגשתי כבר חלש וויתרתי על הסט ועל הסט הבא.
😣 יהיה טוב.

• פותח/ת השרשור
האימון של היום-ראשון עם חגורה:
חח ציפיתי שיהיה סיוט אבל דווקא סבבה, נראה אם יהיו סימנים סגולים או לא 😛
סקוואט- 105 היה קל 5 5 5 סט שני חזרה אחרונה לא שברתי מקביל אבל סתם בגלל חוסר ריכוז
פרס- 47.5 5 3 4 טכניקה דפוקה, פעם הבאה להוציא ראש קדימה כמו שצריך ;maeq
מתח+ 17.5 5 5 3 קשהה אני עולה במשקל אז קשה להעלות
ניצחתי את החגורה ;gaaahz

• פותח/ת השרשור
האימון של היום:
סקוואט- 107.5 5 5 5 גולש קדימה קצת וסט אחרון ב2 חזרות אחרונות איבדתי את הכיווץ בגב.
בנץ'- 70 5 5 4 (אני ספרתי 5 אבל הספוטר אמר 4 100%)
דדליפט-95 עשיתי עם אחיזה משולבת, סה"כ חוץ מחזרה ראשונה היה סבבה.
זה בסדר שלחימום אני עושה 70% של המשקל עבודה לחזרה שתיים? או שצריך פירמידה כמו בסקוואט והשאר?

• פותח/ת השרשור
אימון מגעיל ברמות
הגעתי אחרי 4 שעות שינה בלחץ, על קפאין שלא ממש הרגשתי ואחרי ארוחה קצת קרוב מדי לאימון, בכל האימון הרגשתי אותה עולה.
סקוואט- 110 3 1 הייתי מצליח אותם אבל אני כל חזרה מרגיש את האוכל עולה ולא רציתי להקיא על הכלוב אז עשיתי לעצמי ולכולם טובה והפסקתי.
פרס- זוועת עולם 47.5 3 3 סט שלישי הורדתי ל 45 ועשיתי 5.
מתח- 17.5 5 1 אין אין בא לי למות, אם גם ביומיים הקרובים אני יישן כזה חרא (מה שסביר שיקרה) אני לוקח הפסקה לשבוע.
סך הכל הדבר המועיל היחיד שיצא לי היום היה להגיש לאמיר דאמבל בסטים שלו.

• פותח/ת השרשור
האימון של היום:
סקוואט: 110 5 5 5 סט שלישי היה קשה וברכיים קרסו בסוף, חוסר ריכוז.
בנץ' פרס: 70 4 5 5 סט ראשון פשוט חוסר ריכוז, אעלה אימון הבא בכל זאת.
דדליפט- חימום 70 ל 2 חזרות, סט עבודה 97.5 5 יש מצב גב עליון התעגל קצת :(, תמיד בדדליפט חזרה ראשונה קשה רצח והשאר בהרבה יותר קלות, ממה זה יכול להיות?

• פותח/ת השרשור
האימון של היום:
סקוואט: 112.5 5 5 5 טכניקה חרא, גולש קדימה כל הזמן וגם עכשיו כואב לי איפה שהוא בגב עליון, ריסט ל 100 לשפר טכניקה.
אחרי זה הייתי גמור רצח והפרס הלך קשה מאוד, בקושי 40 עלה ומתח עשיתי 3 סטים בלי משקל 13 11 12.
😵

---------- התגובה התווספה 13-07-2011 ב 21:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה 12-07-2011 ב 22:06 ----------

לא בדיוק אימון אבל אבא שלי שכנע אותי היום לצאת לריצה איתו וחשבתי שגם ככה מחר לא יהיה סקוואט כבד אז אולי כדאי לצאת.
הריצה הייתה של 6-7 ק"מ, קשה.
מסקנה: הסיבולת שלי בתחת 🚬🤪🚬

• פותח/ת השרשור
סקוואט: 100 5 5 5 צריך להוציא יותר חזה
בנץ' 72.5 5 5 4
דדליפט אחרי חימום 70 שלא הוצאתי שוב מספיק חזה כאב קצת בגב העליון והפסקתי, צריך לשפר טכניקה.

• פותח/ת השרשור
האימון של היום:
סקוואט 105 5 5 5 לא קל מדי, טכניקה יש שיפור ממש, לא גלשתי בכלל.
פרס- 47.5 סט ראשון 3 כי איבדתי ריכוז בגלל מישהו, סט שני היה טוב 5 חזרות סט 3 4 חזרות.
מתח- תוספת של 17.5 4 3 3 אולי גם כי אני עוד עולה במשקל.

• פותח/ת השרשור
האימון של היום:
סקוואט: 110 5 5 5 שיפור גדול בטכניקה וגם מורגש, רק חזרה אחרונה סט אחרון לא הייתה טובה, השאר 😃 😃 😃
בנץ' פרס: 72.5 5 4 4 :(
דדליפט: הגדלתי את החימום: קצת פשיטות גו בלי תוספת ממשקל, 70 ל- 3 חזרות, 90 לחזרה וסט עבודה- 100 ל 5 היה יותר טוב אבל עדיין יש מה לשפר.
ההתקדמות נהיית ממש קשה בגלל שאני אוכל יחסית מעט :(

• פותח/ת השרשור
האימון של היום: זוועה
סקוואט: 112.5 3 3 3 הכל הייתי מצליח ל 5 בטוח אבל טכניקה זוועה, גולש קדימה וברכיים קורסות מלא, מעדיף לא לסיים כבר מאשר לעשות משהו דפוק ולהפצע.
פרס: 47.5 4 (הייתי מצליח 5 לא יודע למה לא המשכתי) 3 4. ריסט ל 42.5.
מתח: 17.5 3, 15 ל 5 5 עליתי עוד משקל..

• פותח/ת השרשור
האימון של היום: חרא
סקוואט: חימום הלך מעולללה כל הסטים עלו בול כמו שצריך טכניקה מושלמם גם ה 100 לחזרה בסוף אבל איך שהלכתי לסט עבודה הכל התחרבש 112.5 3 3 1 זה לא קשה, יכול לסיים אבל הטכניקה גרועה רצח כי הברכיים קורסות קילומטרים ואני גולש וגם בטעות שמתי את המוט גבוהה מדי בכלוב אז זה קצת סיבך אותי.
בנץ' פרס: שיפור, 72.5 5 5 4.5 חח לא נחתי מספיק לפני סט אחרון כל הזמן מציקים לי שאני תופס את הבנץ' להרבה עם המנוחות שלי.
דדליפט- 70*5 90*3 לא מצליח להוציא חזה מספיק וגם תחת, פשוט שאני מתכופף למוט אני לא מצליח להוציא אותם כמעט בכלל, כנראה חוסר גמישות או שאני מחזיק את התחת גבוהה מדי, יש הרבה מה לעבוד עם הטכניקה קיצר... אני יראה שוב את הסרטים של ריפטו על התרגילים.
אמיר פעם הבאה שאני רואה אותך שם אני ינצל אותך עד הסוף לטכניקה המעפנה שלי.

דרך אגב, אילו מתיחות כדאי לי לעשות כדי שאני יוכל להוציא חזה יותר? חוץ מהמסטרינגס שאני יעשה לזה גוד מורנינגס עם מטאטא או משהו אבל צריך עוד משהו, עזרה תתקבל בברכה 😃

• פותח/ת השרשור
היום ראיתי את הסרטים של ריפטו על סקוואט, דדליפט ופרס שוב.
סקוואט: 112.5 5, ארבע חזרות ראשונות טכניקה טובה וחזרה אחרונה לא לקחתי אוויר ויצאתי מריכוז והתחרבש לי אבל סיימתי בכל זאת, אחרי זה חזרו שוב הכאבים בגב איפה שהיה לפני כמה אימונים אז חתכתי והלכתי הביתה.

• פותח/ת השרשור
האימון של היום:
סקוואט: 112.5 5 5 5 טכניקה טובה ברוב החזרות, סוף סוף 😃
פרס: 47.5 4 4 3 אין זמן לריסט חח
דדליפט- 70*5 102.5 5 קשההה במיוחד חזרה ראשונה נראה לי אני יוסיף עוד לחימום וגם גב עליון התעגל קצת אני חושב.
😃

נראה נחמד סך הכול עד ההודעות האחרונות הייתה התקדמות יפה בלוג כנראה שיש מישהו שבאמת מתקדם בSS ולא מתקדם כמו ילדה. אני בעד שתעלה סרטונים ובאמת תתן מעצמך כמה שיותר באימונים ותגיע למשקלים גבוהיים.. תשקיע בשינה ובתזונה ובהצלחה גבר כל הכבוד

• פותח/ת השרשור
אולי אני אעלה סרטונים, אבל עוד מעט אני מסיים מסה כנראה בתחילת חודש הבא מתחיל חיטוב גם שעכשיו אני אוכל נייטרלי ~ אז אני לא שואף לעלות הרבה בינתיים, בחיטוב אני יעשה את הלינארית של ביל סטאר ואז אחזור ל ss להעלות משקלים כמו בנאדם, תודה 😃

• פותח/ת השרשור
אני לא מחטב בשביל קיץ או משהו, אחוז שומן גבוה, לא יכול לאכול מספיק למסה, לא נוח ומלא סיבות מפגרות.

---------- התגובה התווספה 04-08-2011 ב 21:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה 03-08-2011 ב 21:49 ----------

האימון של היום:
סקוואט: נסחפתי קצת עם החימום אבל לא נורא חח יש שיפור בטכניקה אבל אני צריך ללמוד להסתכל למטה כבר.
115 5 5 5 אפילו לא היה קשה מדי. (ירדתי 2 קילו וחור בחגורה איזה בושה :()
בנץ': 72.5 חרא פשוט חרא, 3 1 3 טכניקה רעה פשוט הלך לי חרא.
לא היה זמן לדדליפט חח רק הסקוואט לקח שעה.
i'm a mess ;maeq
אבל אני מרוצה מהסקוואט, מי ייתן ועד סוף החופש אני יגיע ל 120 🤘

• פותח/ת השרשור
האימון של היום: אתמול הייתי בימית 2000 ושוב לא אכלתי כמעט כלום חח והשינה הייתה לא משהו
סקוואט: 117.5 5 5 5 שני סטים ראשונים טכניקה טובה, שלישי טעון שיפור חח איזה כיף שמתאמנים גדולים ממני
בגיל ובמסה מבקשים ממני ללמד אותם לעשות סקוואט :D
פרס ומתח ניסיתי לעשות אבל כאב לי המרפק, דפקתי אותו די חזק אתמול... בסוף העניין שכל הזמן אומרים לי שאני עושה רק סקוואט מתגשם חח
העיקר הסקוואט 😃 🤡

• פותח/ת השרשור
האימון של היום:
סקוואט טכניקה קקה 117.5 5 5 אחר כך 110 2 חח היה לי גרעפס אז הפסקתי באמצע, אני עושה ריסט ל 107.5 לעבוד על טכניקה אפילו שיש לי רק עוד אימון אחד ל ss חח איזה בנאדם הגיוני אני 🤡 .
בנץ' פרס- 72.5 3 1 4 כן, נחלשתי בלחיצות וגם פה הטכניקה לא טובה כ"כ, לא רואה טעם לעשות ריסט פה.
דדליפט- 70 קילו תרגולי טכניקה קצת עבודה על הסטאפ, עכשיו לבסוף אני מבין יותר איך אמור להרגיש הסטאפ וגם פה אני מוריד את המשקל עבודה ל 90 כמובן רק אחרי שהטכניקה תהיה טובה.
יום ראשון אני טס לשבועיים ואני מצפה להחלש קצת בזמן הזה, אחרי שאחזור ואשיג לעצמי משקל מזון אתחיל מדקאו.
איזה תסבוכת וואי וואי מה יהיה איתי 😣.
תודה לאמיר שאיתי ברגעים הקשים 👏.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית