ייעוץ GHRP-2 ו- CJC-1295

• פותח/ת השרשור Popeye
  • פורסם בתאריך

Popeye

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
אני רוצה להתחיל בקרוב סייקל של GHRP-2 וCJC-1295 (מעוררי הורמון גדילה).
1) מישהו יודע אם החומרים נחשבים חוקיים ? (אני רוצה להזמין אותם באינטרנט) לפי מה שהבנתי הם חוקים ל"שימוש מדעי" ולא לשימוש אישי.
2) למישהו יש ניסיון או מכיר מישהו שניסה סוג כל שהוא של GHRP ?

אני רוצה להתחיל בקרוב סייקל של GHRP-2 וCJC-1295 (מעוררי הורמון גדילה).
1) מישהו יודע אם החומרים נחשבים חוקיים ? (אני רוצה להזמין אותם באינטרנט) לפי מה שהבנתי הם חוקים ל"שימוש מדעי" ולא לשימוש אישי.
2) למישהו יש ניסיון או מכיר מישהו שניסה סוג כל שהוא של GHRP ?

החומרים האלה הם חומרי מחקר ועדיין ללא שימוש קיליני ברפואה. ישנם כמה סוגים אני אסביר לך בקשצה על ההבלים בניהם.

GHRP זהו מעורר הורמון גדילה אשר מגרה את ההיפוטלומוס להפריש הורמון גדילה.
הוא מחקה את ההורמון גרלין אשר מגביר את משך הפולס שבוא מופרש GH
CJC הוא GHRH אשר גורם לאורך ועוצמת הפולס של שיחרור ה GH להתגבר.

כמה דברים שיש לדעת.

1. זמן מחצית החיים של החומרים האלה הוא ממש קצר. CJC לדוגמא יש זמן מחצית חיים של מספר דקות בודדות. בגלל זה ישנה גרסא אשר נקראת CJC-1295 DAC אשר מגבירה את זמן מחצית החייים של ההורמון. זה לא תמיד טוב מפני ש GHRP2 ו CJC גורמים לתחושת רעב ועל מנת לנצל את מלוא האפקט של פולס ה GH אין לאכול פחמימות כחצי שעה לאחר הזריקה (אינסולין מדכא את ההפרשת ה GH)

2. המינונים הם 100מקג כ שלוש פעמים ביום על הבוקר בטן ריקה לאחר האימון ולפני השינה.

3. לGHRPS יש השפעה שלילית על רמות הורמון הפרולקטין והורמוני הגלוקוקוסטרואידים (קורטיזול לדוגמא) כך שלקחת אותו ללא חומרים יכול להיות בעייתי. למרות של- GHRP2 השפעה פחותה לעומת GHRP6

4. בגדול יותר זמן שתקח את ההורמונים האלה ככה תראה יותר תוצאות. התוצאות הם איטיות אבל בכלל לא קרובות לאלה של סטרואידים. ההבדל הוא שפה התוצאות הם תמידיות. ואין שום צורך ב PCT כזה או אחר. בדרך כלל משלבים אותם עם חומרים על מנת לקבל תוצאות טובות יותר

זאת אומרת שהשריר שתעלה ישאר גם לאחר הפסקת השימוש בחומר. מה שלא תמיד קורה בשימוש עם סטרואידים. שמצריכים PCT על מנת לשמר את המסה ולהתאוששות של ה HTPA

דעתי בנושא - לא הייתי מתעסק עם חומרים שיש עליהם כלכך מעט מחקר ויעילותם מוטלת בספק.

אם אתה חושב שמיצית את כל מה שיכולת להשיג באופן טבעי או קרוב לכך אז יש דברים אחרים שיעילותם לפרק זמן הזה מוכחת מעל כל ספק.

דעתי בנושא - לא הייתי מתעסק עם חומרים שיש עליהם כלכך מעט מחקר ויעילותם מוטלת בספק.

אם אתה חושב שמיצית את כל מה שיכולת להשיג באופן טבעי או קרוב לכך אז יש דברים אחרים שיעילותם לפרק זמן הזה מוכחת מעל כל ספק.
הווו אחי זה לא נכון יש ימבה מחקר שמראה שזה אכן עובד ובבדיקות דם שאני אישית ראיתי רמות ה IGF1 היו מעל הנורמה מעשרות אחוזים. אז נכון עדיין אין שימוש קליני בחומרים האלה אבל הם ללא צל של ספק עובדים. והם גם דיי ותיקים בשימוש אצל בודיבילדרים

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה , אני מחפש כבר הרבה זמן לוגים ומידע על אנשים שהשתמשו בזה ולא ממש מוצא. התופעות לוואי שלהם דומים לתופעות של הורמון גדילה?

---------- התגובה התווספה 03-06-2011 ב 15:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה 02-06-2011 ב 15:49 ----------

סורי על הדאבלפוסט , אבל אם מישהו יוכל לעזור בקטע של הייבוא אישי זה ממש יעזור.
קראתי את הנעוץ , שמתיחס לתרופות , ובכל זאת החומרים האלה לא תרופות והן מיועדות למטרות מחקר , מה זה אומר לגבי אופן הייבוא שלהם לארץ ? אם הוא בכלל אפשרי... אני אשמח אם מישהו יעזור לי בקטע הזה כי אני לא מצליח למצוא תשובה ברורה בשום מקום.

זה לא המקום לחפש יעוץ בנוגע ליבוא של חומרים..ולפי דעתי ההורמון הזה נכלל בקטגוריה של חומרים(תקנו אותי עם אני תועה) להביא את זה לצורך מחקר כנרא דורש הרבה אישורים ובין היתר אתה צריך להיות גוף עם קבלות של מעבדה או משהוא בתחום..
זאת רק דעתי, עדי מבין בחומר הזה הכי טוב פה כנרא וממנו תקבל תשובה לעניין

אני מן הסתם לא הולך לדבר על איך מזמינים את החומר ומאיפה. לגבי התופעות לוואי זה כבר תלוי במינון ממארים שקראתי 100מקג X3 ביום (המינון שמביא לריוי של 100% רצפטורים בהיפופזה) שווה ערך למינון של 4-5 יחידות GH יש לזכור כמובן ששימוש של GH סינטטי ישמור על הרמות האלה קבועות לאורך היום שימוש של GHRH רק יגביר את הפולסים שהגוף מפריש GH במהלך היממה. זה הבדל לא קטן אבל עדיין בהשוואה למחיר זה שווה את זה. יש םה הרבה יתרונות

אני מעוניין להשתמש ב GHRP-2 ביחד עם CJC-1295 איזה מינון היית ממליץ בשבילי להשתמש לאדם במשקל שלי לשני החומרים?

ההודעה האחרונה היא שלי משנת 2011. יש לך שאלה רלוונטית נא לפתוח פוסט חדש להבא ולא להעלות פוסטים עתיקים תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית