הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Coldplay תומכת ב"חופש לפלסטינים"

• פותח/ת השרשור sag1e
  • פורסם בתאריך

sag1e

משתמש מתחיל
289
1
נק' מוניטין:
150
289
1

http://www.mako.co.il/music-news/wo...31006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1080044444

פשוט ביזיון. תומכים על "עיוור" בנושא שהם בכלל לא קשורים אליו וחיים אותו יום יום.
העולם חי בתוך השקר של הפלסטינים ותסתכלו מדקה 2:00 איך מציגים את חיילנו, פשוט בושה לעושי הסרטון ולתומכיו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סתם להקה. מוזיקה משעממת, ממורמרים מהחיים

חבל שFAITHLESS הצטרף למאבק הזה( 2:01 ) דווקא אהבתי אותו. בכלל הם עשו טעות שהם נקטו עמדה, הם יאבדו הרבה מעריצים. אם היה להם שכל הם לא היו מערבבים אידואלוגיה ועסקים.

איך אתה קובע שהם "תומכים על "עיוור" בנושא שהם בכלל לא קשורים אליו"?
ולא הבנתי מי חי בשקר בדיוק, זה לא סוד(או שכן) שצה"ל עושה הרבה פעילויות מעורערות שכאלו, לא צריך לסתום את האף כל פעם שמבקרים את צה"ל.

• פותח/ת השרשור
ולא הבנתי מי חי בשקר בדיוק, זה לא סוד(או שכן) שצה"ל עושה הרבה פעילויות מעורערות שכאלו, לא צריך לסתום את האף כל פעם שמבקרים את צה"ל.

הסתכלת מדקה 2:00? הם ציירו את צה"ל כצבא שנכנס להרוג בשביל הסיפוק האישי.
כאילו החיילים נכנסים לעזה יורים בכל מה שזז ומפציצים כל בית שקיים.
ובכלל למה תמיד ממשיכים לדבר על ישראל זה וישראל ככה.. שיראו את אי השפיות וחוסר האנושות בעולם הערבי בחודשים האחרונים. הפלסטינים בכלל שייכים לירדנים ואפילו הם לא רוצים אותם.

אתה מדבר כאילו שירתת בצה"ל שאתה יודע שעושים הרבה פעולות כאלה. ואיך אתה יכול להגיד שהעולם לא חי בשקר של הפלשתינים? הם מחזיקים חייל בשבי בתנאים נוראיים, הם מתאבדים(או יותר נכון התאבדו) בישראל ורצחו המונים, הם מקבלים אין סוף נשקים מארגוני טרור והעולם עדיין תומך בהם. אתה רוצה להגיד לי שהתומכים שלהם לא חיים בבועה?

לא הבנתי מה התומכים שבסירטון אמרו שמשקף את עצם היותם "חיים בבועה".
ולא, אני לא צריך לשרת בצה"ל כדי להבין איזה דברים צה"ל עשה, אתה יודע בשביל זה קיימת המדיה...
וכן אולי "הרבה" לא מתאים, כי אני לא באמת יודע את התדירות שצה"ל מבצע דברים כאלו, אבל אני יודע שהוא עושה.

אני כ"כ שונא שהמפורסמים או סתם אנשים שחושבים שהם חכמים ויודעים מה "נכון" ומה טוב ורע והם בכלל מצד שלישי ולא קשור בכלל אלינו או אליהם ולא יודעים יותר מידי על שתי הצדדים...
יימך שמם וזכרם.

ולא, אני לא צריך לשרת בצה"ל כדי להבין איזה דברים צה"ל עשה, אתה יודע בשביל זה קיימת המדיה...
וכן אולי "הרבה" לא מתאים, כי אני לא באמת יודע את התדירות שצה"ל מבצע דברים כאלו, אבל אני יודע שהוא עושה.

זאת המילה היחידה שהציקה לי בטענה שלך.

כן, המדיה זה אכן מקור אובייקטיבי וטוב ללמוד מה צה"ל עושה.

אני כ"כ שונא שהמפורסמים או סתם אנשים שחושבים שהם חכמים ויודעים מה "נכון" ומה טוב ורע והם בכלל מצד שלישי ולא קשור בכלל אלינו או אליהם ולא יודעים יותר מידי על שתי הצדדים...
יימך שמם וזכרם.
תכלס משחקים אותתה לוחמי החופש כאילו עשו משהו

זה יותר "מגניב" לתמוך בפלסטינים "החלשים והמסכנים"... הם קורעים לנו את הצורה בתקשורת והעולם קונה את זה.

זה יותר "מגניב" לתמוך בפלסטינים "החלשים והמסכנים"... הם קורעים לנו את הצורה בתקשורת והעולם קונה את זה.
ברור, תיודע איזה נזק זה עושה..
תחשוב כל תושב במדינה אחרת בלי ידע על המצב הישראלי-ערבי שומע "צבא ישראל הרג חפי פשע" , "צבא ישראל השתלט על משט שלום", ורואים את כל הסרטונים האלה שאנחנו "האנשים הרעים".. מן הסתם שהוא יגיד לעצמו שישראל זה חרא וישנא אותנו ...זה הבעיה, שאנשים שלא יודעים את האמת,ואנשים שמביאים דעה בנוגע לעיניין הזה מבלי לראות את התמונה הגדולה ומה שבאמת אנחנו ,הישראלים, חיים יום יום מתחילים לשנוא שינאת חינם.

מה הדחף של להקה מחורבנת להביע את הדעה שלה בנושא שהם לא קשורים אליו? זה כמו ששלמה ארצי יפרסם את הדעה שלו על השחיטות במכסיקו. WHO GIVES A SHIT?
ובכלל, הם להקת גייז רצינית

עריכה: ב1:39 זה השחקן של בארני מHOW I MET YOU MOTHER?!

אני מצטער על השפה הבוטה, אבל אתה באמת עד כדי כך מטומטם??

אין מה לקיים שום דיון בנושא שהצבא שלנו פועל בצורה הכי רגישה (לא פעם בצורה לא הגיונית וקיצונית, שמסכנת את החיילים עצמם ומעמידה אותם במצבים אבסורדים). אין פה שום עניין של סיסמאות. שום צבא בעולם לא נותן לאויבים שלו להשפיל את החיילים שלו, לחדור את גבולות המדינה שלו, לפעול באלימות כלפי החיילים שלו והציוד שלהם ובכל מקום שפוי אפילו התחצפות לכוחות הביטחון שלו לא בא בחשבון.

כל הדוגמאות במדיה (שבדר"כ מנופחות אל מעבר כל פרופורציה) הן חריגות מאוד, ב 99% מהמקרים לא תוצר של פקודה או דפוס התנהגות צה"לי אלא התנהגות של חייל או מפקד ספציפי, ואין מה לעשות, אנשים הם לא רובוטים והגורם האנושי בא לידי ביטוי לפעמים לשלילה ובצורה שלא אופיינית לפקודות באחת מאלפי תקריות שכל יום חיילים צריכים להתמודד איתן, ומתמודדים בצורה כ"כ פייסנית וטולרנטית שלא מניחה את הדעת בשום אירגון אחר ופשוט לא מגיעות למדיה.

תראה איך בכל מקום שפוי, מתקדם ונורמלי מטפלים בהפרות סדר - מוציאים אלות ומפוצצים למפרי הסדר את הצורה, שוברים לכמה הם את הרגליים ואת הידיים, השאר כבר לומדים את הלקח. פעם הבאה לא יהיו הפרות סדר ואף אחד לא יפגע לא בפעם הבאה, וגם בפעם הראשונה נפגעים פחות אנשים.

בדוגמא האחרונה שהייתה לנו בגבול סוריה - כל הבלאגן הזה נגמר ב 4 הרוגים, חדירה של הגבול, יצירת תקדים מאוד בעייתי, ביקורת כלפינו בעולם ונצטרך לסבול עוד המון בגללו.
אם היו פשוט יורים בכל מסיג גבול כמו בכל גבול עוין בעולם, הראשון שהיה עובר היה מת, השני גם, השלישי גם, הרביעי כבר לא היה עובר. אותו מספר הרוגים, בלי פרובוקציה, בלי תקדים, בלי שום בעיות. אקט לגיטימי, שכמובן היה זוכה לביקורת בעולם (שהרי מה שלגיטימי לאחרים אסור לנו), אבל לא פחות ולא יותר מהביקורת שגם ככה ספגנו, והיה חוסך לנו הרבה כאב ראש שיש לנו עכשיו.

כן, המדיה זה אכן מקור אובייקטיבי וטוב ללמוד מה צה"ל עושה.
אז מאיפה אתה לומד 'טוב ובאובייקטיביות' מה צה"ל עושה?

חןחן:
למרות שהתחלת באד הומינם זול כנראה שאתה לא מבין למה אני מתכוון ב"מדיה".
ואני לא מבין בדיוק מה אתה רוצה, אתה טוען שצה"ל לא עושה פעולות לא הומניות לפעמים? או שאתה סתם מגונן עליו, ואז זה בכלל לא משנה את העובדה.
להזכירך דיברתי על הסירטון ולא זרקתי האשמות אל צה"ל, אתה יכול לעזוב את המגננה והכעס בצד.

נערך לאחרונה:
מה הדחף של להקה מחורבנת להביע את הדעה שלה בנושא שהם לא קשורים אליו? זה כמו ששלמה ארצי יפרסם את הדעה שלו על השחיטות במכסיקו. WHO GIVES A SHIT?

זה לא הוא לדעתי

אז מאיפה אתה לומד 'טוב ובאובייקטיביות' מה צה"ל עושה?

חןחן:
למרות שהתחלת באד הומינם זול כנראה שאתה לא מבין למה אני מתכוון ב"מדיה".
ואני לא מבין בדיוק מה אתה רוצה, אתה טוען שצה"ל לא עושה פעולות לא הומניות לפעמים? או שאתה סתם מגונן עליו, ואז זה בכלל לא משנה את העובדה.
להזכירך דיברתי על הסירטון ולא זרקתי האשמות אל צה"ל, אתה יכול לעזוב את המגננה והכעס בצד.

או שאתה ילד,או שאתה טיפש או שניהם.
מה זה פעולה לא הומנית?אתה כנראה שוכח שזאת מדינת ישראל וזאת המדינה שלנו,להזכירך לפני 63 שנים אנחנו היהודים היינו ה"ערבים" של היום,אנחנו היינו המיעוט המדוכא חסר המדינה,אם צבא ההגנה לישראל לא ייגן על התושבים שלו בכל דרך אפשרית גם אם לפי מה שאתה אומר זה לא "הומני",אנחנו נחזור להיות המיעוט ואז נראה איפה התחת השמאלני שלך יהיה.

זה לא הוא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית