עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחקרים לא יעזרו לך פה, כי על כל מחקר שתראה להם הם יביאו איזה מחקר אחר או מאמר דעה פסאודו מדעי.
מביני העניין מביניהם מעידים בעצמם שהטיעון היחיד שעומד לרשותם זה הטיעון המוסרי כנגד לקיחת חיים באופן כללי, וגם על זה אפשר להתווכח.
זה באמת מעצבן אותי, אמרתי להם שזה לא שונה להרוג צמח או להרוג חיה. אבל לחיה זה כואב אתה מבין? אז זה אסור.מחקרים לא יעזרו לך פה, כי על כל מחקר שתראה להם הם יביאו איזה מחקר אחר או מאמר דעה פסאודו מדעי.
מביני העניין מביניהם מעידים בעצמם שהטיעון היחיד שעומד לרשותם זה הטיעון המוסרי כנגד לקיחת חיים באופן כללי, וגם על זה אפשר להתווכח.
זה באמת מעצבן אותי, אמרתי להם שזה לא שונה להרוג צמח או להרוג חיה. אבל לחיה זה כואב אתה מבין? אז זה אסור.
זה באמת מעצבן אותי, אמרתי להם שזה לא שונה להרוג צמח או להרוג חיה. אבל לחיה זה כואב אתה מבין? אז זה אסור.
איך אפשר לחוש כאב בלי מערכת עצבית?
יש הרבה דברים שנראים לא הגיוניים והתגלו כנכונים.איך אפשר לחוש כאב בלי מערכת עצבית?
יש הרבה דברים שנראים לא הגיוניים והתגלו כנכונים.
איך אתה יכול לעורר הליכה אצל חתול משותק?
עובדה, אתה יכול.
כנ"ל לגבי כאבי פנטום למשל.
כן אבל מלכתחילה יש לחתול מערכת עצבית, היו מספיק בני אדם שקרה להם אותו דבר. איך מוצר שלא מכיל מערכת עצבים יכול לחוש כאב, זה לא מסתדר אלא אם יש לזה הסבר הגיוני.
מה קשה לך , אתה מצליח להבין שארוגניזים יכול "לתקשר" עם הסביבה ללא מערכת עצבים?
לא מבין מה זה ״לתקשר״ עם הסביבה.
ומה זה קשור ליכולת שלהם לחוש כאב? יש המון אנשים שיש להם פאק במערכת העצבית, הם לא מרגישים כאב ועדיין נושמים והולכים ואפילו מדברים.
זה כמו לנסות לדמיין עולם ב10 מימדים.