הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שרשור חוות דעת על מכוני כושר וסטודיו 💪

שם המכון: קולנוע פאר
עיר: תל אביב
כתובת: ירמהו 1
שעות פתיחה: ימי שישי ושבת (6:00 בבוקר עד 7 בערב). 06:00-00:00 (אמצע שבוע)
שעות עומס: 18:30-21:00
חנייה: אין מצב (זה ת''א). יש חניון ליד בתשלום.
טווח מחירים: 260 ש''ח לשנה .
האם יש כלוב או ראק: ראק
האם ניתן לעשות דדליפט: כן
האם יש אזור משקולות גדול מספיק: כן, אבל יש 1 מכל סוג מוט (חוץ מהאולימפי שיש מספיק)
משקולות יד (דאמבלים) עד איזה משקל: 40 ק''ג
איזה מיכשור ניתן למצוא באזור האירובי: בעיקר הליכונים , סטפרים (אליפטי) ועוד שני זוגות אופניים.
רמת הצוות המקצועי במכון כושר:
יש איזה 3-4 מדריכים שמבינים עניין וכל השאר לא משהו.
אילו שיטות מדידה קיימים בחדר הכושר: מודד אחוז שומן בהולכה חשמלית
הערות והארות כלליות: מכון כושר גדול מאובזר, נוח לשימוש, כולל המון חוגים, אוכלוסייה צעירה. מומלץ מאוד, אבל הצוות לא משהו ...
עידכון:
עוד דבר שהגיע לאחרונה זה ציוד לקרוספיט , יש כל מה שצריך והרבה , אבל יש רק זוג אחד של טבעות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
משה, אם אפשר תוספת קטנה על חוויה שהייתה לי היום ב-GO ACTIVE באשדוד.

עקב המצב הבטחוני חדר הכושר שלי נסגר, ו-GO ACTIVE, שנמצאים מתחת לאדמה, היו פתוחים רגיל, אז הלכתי לאימון יחיד כי הייתי חייב אימון פיארים כחלק מהכנה לתחרות שבשבוע הבא.
אז ככה, נכנסתי, שילמתי.
הגעתי לעשות רק בנץ' פרס ודדליפט.
איזור המשקלים החופשיים נורא צפוף!
אין ספת לחיצה נורמאלית, יש ראק לסקוואט שמשמש גם ללחיצת חזה, כאשר הספה שיש שם זאת סתם ספה מתכווננת ולא נוחה בשיט!
המוטות......
משקל מוט "אולימפי" הוא 23 קילו והם בעובי של מקל של עת חפירה, מה גם שהסימון עליהם לא נכון ואין שום אינדיקציה לרוחב אחיזה נכון.
אין אפילו פלאטה עגולה אחת לביצוע דדליפט שלא נדבר בכלל על הרמות אולימפיות כלשהן(קלינים), אין גם ממש איפה.
הפלאטות העגולות היחידות הן בקוטר מצחיק, יש פלאטות פחות או יותר טובות אבל עם ידיות מיותרות בצדדים.
קצר ולעיניין, לא הצלחתי ללחוץ כמו בן אדם, פשוט תנאים חרא ללחיצת חזה נורמאלית ובסיסית!
דדליפט התכוונתי ללכתי על 200+, בקושי הרמתי 180, גובה הפלאטות על הפנים והאחיזה מאוד בעייתית.

מי שבא לבצע אימון מכשירים\אירובי-אחלה של מקום.
מי שמחפש להתאמן כבד ולעשות בסיס(בנץ' ודדליפט-סקוואט נראה לי אפשר עוד להסתדר בראק) פשוט שלא יתקרב לשם, ביזיון אחד גדול.

תודה, שבת שלום!

שם המכון: לייף אנד פיטנס
עיר:
רמת ישי
כתובת:
איזור תעשייה רמת ישי
שעות פתיחה: א'-ה' בין 6:20 ל23:00, ימי שישי לא יודע, שבת 15:00-23:00.
שעות עומס: בין 6-8 בבוקר ריק לגמרי. בין 19:00-21:00 יותר עמוס אבל לא נורא. לאט לאט מתרוקן. אחה"צ לא יודע.
חנייה:
יש חנייה בחינם, כרגע משפצים שם ומרחיבים, בונים קניון ליד, אז כרגע קצת בלאגן אבל יש חנייה.טווח מחירים: באיזור ה230 לחודש.
האם יש כלוב או ראק: יש כלוב, אבל בשביל להשיג את מוטות הביטחון שלו לסקוואט צריך להוציא מהמחסן ולהחזיר אחרי שמשתמשים.
האם יש אזור משקולות גדול מספיק:
האיזור לא גדול, אבל זה בד"כ מספיק.
משקולות יד (דאמבלים) עד איזה משקל:

איזה מיכשור ניתן למצוא באזור האירובי:
.
רמת הצוות המקצועי במכון כושר: מקצועיות נמוכה, לא מבינים חצי דבר בליפטינג או כוח. אבל יש שניים שהם דיי חזקים, ולמרות שהם לא ממש מבינים - הם מעודדים עבודה קשה והרמה של ברזלים כבדים. אבל לא מבינים בטכניקה או בתכנון אימונים על מנת להוסיף משקל למוט.
אילו שיטות מדידה קיימים בחדר הכושר: משקל.
הערות והארות כלליות: זה רחוק מהמכון של ריפ בוויצ'יטה פאללס, ולמעט 2-3 מתאמנים אף אחד לא נוגע במוט (חוץ מבנץ' פרס), וגם אלה שעושים סקוואט לא באמת מבינים מה הם עושים, ובד"כ לא שוברים מקביל או עושים סקוואט בשיטה שלא הם המציאו. אבל יש בזה יתרון, כי המוטות, הכלוב וכו' נשארים פנויים.

טוב אז ספרינט בראשון לציון עבר מקום וירד ברמה, עברתי לקאנטרי הסתדרות ומאחר ולא ראיתי סיקור נוסיף:

שם המכון: קאנטרי קלאב הסתדרות
עיר: ראשון לציון
כתובת: שד' בן גוריון 45
שעות פתיחה: א' 16:00-22:00, ב'-ה' 05:15-22:00, ו' 05:15-18:00, ש' 07:15-18:00
שעות עומס: 18:00-20:00, המכון יותר עמוס מבבוקר מן הסתם אבל לא משהו שמפריע להתאמן יותר מדי
חנייה: קיימים הרבה מקומות חנייה לצד הכביש, ויש גם חנייה של הקאנטרי ליד
טווח מחירים: נרשתי עם המשפחה (4 נפשות) ויצא לי 2,400 שקל ל-17 חודשים לאדם. לנרשם בודד זה יעלה בסביבות ה-3,400
האם יש כלוב או ראק: יש ראק במכון, נוח מאוד לסקוואטים
האם יש אזור משקולות גדול מספיק: כן
משקולות יד (דאמבלים) עד איזה משקל: 50 ק"ג, יכול להיות יותר לא בדקתי יותר מדי
איזה מיכשור ניתן למצוא באזור האירובי:
סטפרים, הליכונים עם טלווזיה, אופניים, שק איגרוף
רמת הצוות המקצועי במכון כושר: לא יצא לי להכיר את כולם עדיין, אבל המדריך הראשי דוגל בתרגילי כוח ונראה מבין עניין
אילו שיטות מדידה קיימים בחדר הכושר: יש משקל דיגיטלי
הערות והארות כלליות: בנוסף למחיר של החדר כושר כלולה גם בריכה (אחת בחוץ, ואחת בפנים), מספר מלתחות ענקיות, מגרשים לטניס, כדורגל, רחבת דשא גדולה, מזנון וקפה, והמקום גדול מאוד בכללי ונמצא בשכונה שקטה ויפה

עדכון 24/9/2013 (תודה ל-asf):
האם יש כלוב או ראק: יש כלוב
משקולות יד (דאמבלים) עד איזה משקל: יש עד 40 בערך, 1-16 בקפיצות של קילו וכול השאר קפיצות של 2 קילו.
רמת הצוות המקצועי במכון כושר: לא משהו, אבל לא רוצים לקחת עליך אחריות אז נותנים לרובם במכונות וחוץ מזה אף אחד מהמדריכים לא יודע ללמד סקוואט,דדליפט ועוד מהמורכבים אבל גם אף אחד מהם לא יזרוק לך ציוץ אם תעשה תרגילים מורכבים בסך הכל הם סבבה, רק תחזיר את המשקולות למקום כי אחרי זה יתעצבנו עליך...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שם המכון: קאנטרי זכרון
עיר: זכרון יעקב
כתובת: דרך אהרון 4 זכרון יעקב
שעות פתיחה: ב'-ה' 5:30 עד 23:00
ו' 5:30 - 19:00
ש' 7:00 - 21:00
א' 15:00 - 23:00
שעות עומס: 17:30 - 21:00
חנייה: קיים, בשעות עומס פחות
טווח מחירים: תלוי בסוג המנוי כי זה קאנטרי, אני רק יודע שלחיילים בחובה זה חינם אם ההורים מנויים.
האם יש כלוב או ראק: ראק עם מוטות בטיחות
האם ניתן לעשות דדליפט: כן. בשעות העומס זה קצת מציק.
האם יש אזור משקולות גדול מספיק: סביר +-
משקולות יד (דאמבלים) עד איזה משקל: 46 ק"ג
איזה מיכשור ניתן למצוא באזור האירובי: בערך 14 מסילות, 6 קרוס, 3 אופניים ויש חדר ספינינג צמוד שאני חושב שאפשר לקחת אופניים משם.
רמת הצוות המקצועי במכון כושר: חלק יותר טובים וחלק פחות. יש להם נטייה לשלוח אנשים לעשות רבע סקוואט בסמית'.
אילו שיטות מדידה קיימים בחדר הכושר: משקל רגיל
הערות והארות כלליות: בנץ אחד בשיפוע נטרלי שאפשר לכוון לשלילי ובנץ קבוע חיובי. אז יש עומס בבנץ ובעומס אנשים תופסים את הראק לעשות דחיקות חזה (משתמשים במוטות בטחון להניח את המוט).
זה קאנטרי אז יש בריכות, סאונה חוגים טניס וכל זה, לא שהשתמשתי בהם אפילו פעם אחת.

שם המכון: פרייבט ג'ים
עיר: חולון
כתובת:
מרכז הפיס בקריית שרת (ליד הדואר והמרכז המסרחי, ליד ימית 2000)
שעות פתיחה:
א'-ה' בין השעות 8 בבוקר ל-22:00 רצוף. ביום שישי מ-9 בבוקר עד 17 רצוף. יום שבת מ-10 עד 17 רצוף.
שעות עומס: בשישי - שבת אין ממש עומס (שבת כמעט ריק). במשך השבוע העומס בין 17:00 ל-19:00.
חנייה: יש הרבה באזור בחינם- יש חנייה למפעל הפיס, חנייה ליד הדואר ועוד הרבה באזור.
טווח מחירים:
יש מסלול לחצי שנה ושנה- לשנה זה 195 לחודש + 190 ש"ח דמי רישום חד פעמים. וחצי שנה 115 דמי רישום ולחודש אני לא זוכר, נראה לי 205.
האם יש כלוב או ראק: יש ראק אחד.
האם יש אזור משקולות גדול מספיק:
בשעות העומס ממש צפוף שם, אבל אפשר להסתדר (קשה לעשות דדליפט או תרגילים שהם להוציא מוט על הרצפה כמו BOR). הבעיה שיש הרבה ספות (בשביל בנץ' יש 2 ספות, בשביל דאמבלים או כל מיני תרגילים עם מוט W יש 3 - 4 ספות שגורמות צפיפות באזור משקולות). כעיקרון יש מרווח לעשות דדליפט כשאין עומס, רק צריכים לפנות אנשים בשעות העומס. קלינים/הנפות וכו' אי אפשר- צפוף מדי לזה, אולי רק בשעות ממש ריקות שאפשר להזיז את הכל וזה שטח פרטי.
משקולות יד (דאמבלים) עד איזה משקל: 40 ק"ג אם אני לא טועה.
איזה מיכשור ניתן למצוא באזור האירובי: יש משהו כמו 5 - 6 הליכונים ו-3 - 4 אליפטיקל.
רמת הצוות המקצועי במכון כושר: בחנתי רק 2 מאנשי הצוות אני מכיר אישית, שניהם נחמדים מאד ודי מבינים. אמנם אחד מהם אומר ש-SS היא רק אחרי 3 - 6 חודשי אימונים ועוד כמה טעויות, אבל הם בעד סקוואט חופשי, מאפשרים ומעודדים ליפטינג, קראו את SS, יודעים DL ו-SQ (אם כי לא לימדו אותי ממש- רק טיפ טיפה) ויאפשרו לעשות תוכניות כמו SS. השניים האחרים הם אישתו של בעל המקום (אחד מהשניים המבינים) ועוד גבר שאני בכלל לא הכרתי ולא ראיתי.
אילו שיטות מדידה קיימים בחדר הכושר: אני יודע שיש משקל חשמל (דיגיטלי) מיוחד וממש מדוייק. נראה לי שיש גם מודד אחוזי שומן, אבל לא בטוח. שמתי לב שמישהי נמדדה על איזה מכשיר שלא ראיתי אותו והוא הציג לה את המספר 17 (והיא די רזה אז זה די הגיוני), אבל יכול להיות שזה משהו אחר וטעיתי. אבדוק ואעדכן.
הערות והארות כלליות: כעיקרון החדר כושר טוב- יש מספיק מוטות (יש כמה שסתם בצד ליתר ביטחון, יש 2 בספות לחיצה ו-1 בראק), יש חצי טון פלטות שזה מעולה. המדריכים מבינים ושמחים לשמור בבנץ' או לצלם את הטכניקה וככה גם המתאמנים (פעם ברח לי המוט טסו אליי 4 אנשים). שווה ללכת- המקום קטן יחסית אבל זה מספיק.
זה האתר של החדר כושר:
http://www.pg-il.net

שם המכון: קאנטרי דקל
כתובת: קוסובסקי 69 שיכון בבלי
שעות פתיחה: יום ראשון:14:00-23:00. ב-ה: 5:00-23:00. שישי-שבת וחגים : 6:00-19:00
שעות עומס: 18:00-20:00
חנייה: יש חנייה חינמית.
טווח מחירים: 3000ש''ח~ לחודש כולל בריכה ושפע של חוגים ועוד....
האם יש כלוב או ראק: לא, יש סמית מאשין.
האם ניתן לעשות דדליפט: לא (אין מקום)
האם יש אזור משקולות גדול מספיק: לא קטן וצפוף
משקולות יד (דאמבלים) עד איזה משקל: 40 ק''ג
איזה מיכשור ניתן למצוא באזור האירובי: הליכונים וסטפרים, מכונת חתירה אחת, ו-6 אופניים.
רמת הצוות המקצועי במכון כושר: הצוות לא מקצועי
הערות והארות כלליות: המכון לא מתאים למי שמחפש לעשות תרגילים מורכבים ולהתאמן חזק , אבל המחיר טוב וכולל הרבה דברים שווים אחרים ...

שם המכון: ספורטלי
עיר: קרית מוצקין
כתובת:
שעות פתיחה: 8:00-23:00
שעות עומס: ביום שישי.שבת המכון כמעט ריק, שאר הימים העומס בין 17:00-19:00
חנייה: יש בשפע בכל מקום.
טווח מחירים: חצי שנה - 1000 ש"יח שנה - 2000 ש"ח.
האם יש כלוב או ראק: יש כלוב מאוד איכותי שניתן לעשות עליו מתח וגם דדליפט\סקוואט ויש מוטות ביטחון.
האם יש אזור משקולות גדול מספיק: אזור ענקי של משקולות, יש 2 זוגות מכל משקל.
משקולות יד (דאמבלים) עד איזה משקל: 40 ק"ג
איזה מיכשור ניתן למצוא באזור האירובי: הליכון, אופניים, קרוס
רמת הצוות המקצועי במכון כושר: לא ממש מבינים בפאוורליפטינג ובתוכניות כמו SS אבל אפשר ללמוד דרך פה ולהתאמן.
אילו שיטות מדידה קיימים בחדר הכושר: מודד אחוז שומן שאתה מחזיק ביד והוא אומר לך איזה אחוז שומן אתה ומשקל.
הערות והארות כלליות: יש המון מוטות, 8 מוטות אולימפיים ועוד 4 מיטות של בנץ[2 רגיל ו1 תחתון ו1 עליון] המכון ממש גדול ויש גקוזי סאונה ובריכה.

שם המכון: ג'ים.
עיר: כפר תבור.
כתובת:
שעות פתיחה: א'-ה' 6:00-14:00 , 16:00 - 22.00
שישי: 6:00-12:00
שעות עומס: בד"כ ביום ראשון וחמישי יש טיפה עומס בשעות הערב ( 18:00-20:00), אבל לא משהו רציני
חנייה: יש חינם
טווח מחירים: 145 לחודש, בתנאי שעושים ל-3 חודשים 125 כל חודש. בסה"כ 375 לשלושה חודשים.
האם יש כלוב או ראק: ראק אחד
האם יש אזור משקולות גדול מספיק: בינוני
משקולות יד (דאמבלים) עד איזה משקל: 32.5 ק"ג.
איזה מיכשור ניתן למצוא באזור האירובי: הליכונים, אופניים, מכשירי אירובי שונים ומכונות רגילות.
רמת הצוות המקצועי במכון כושר: לא רעה.
אילו שיטות מדידה קיימים בחדר הכושר: משקל.
הערות והארות כלליות: 2 ספות בנצ', כמות הפלטות לא להיט, מכשור יש מספיק, אך רק ראק אחד ומעט מקום לסקוואט ודדליפט.

תודה למרינה ס. מקבוצת הפייסבוק של האתר:

שם המכון: סוואט סטאר אשדוד
עיר: אשדוד
כתובת:
שעות פתיחה: א-ה 6:00-24:00, ו' 6:00-18:00, שבת 9:00
שעות עומס: בשעות הבוקר קצת פחות עמוס, למרות שיש ימים שגם בבוקר יש המון אנשים. החל מהשעה 17:00 עמוס מאוד.
חנייה: בגלל שהמכון נמצא במרכז מסחרי עם סופרמרקט - בעיקר בסופי שבוע מפוצץ. ביום שישי אולי אחרי הפעם השלישית של נסיעה במעגלים אפשר למצוא חניה וגם אז בקושי.
טווח מחירים: בסביבות ה270 לחודש (מנוי שנתי)
האם יש כלוב או ראק:
האם ניתן לעשות דדליפט: כן..
האם יש אזור משקולות גדול מספיק: אזור המשקולות בהחלט גדול אבל קצת יותר ספסלים לא יזיקו..
משקולות יד (דאמבלים) עד איזה משקל: עד 50 אם אינני טועה
איזה מיכשור ניתן למצוא באזור האירובי: הרבה הליכונים, בערך 4 קרוסים, הרבה אליפטי, 3 אופניים, 2 אופניים גבוהים...
רמת הצוות המקצועי במכון כושר: יש כמה מאמנים שהם בסדר, לא רוצה להגיד יותר ממה שאני יודעת.. מה שכן, יש להם נטיה לסתור אחד את השני.. לדוגמא הרבה פעמים לאחר שמדריך כלשהו בונה לי תכנית אימונים ניגש אלי מדריך אחר שאומר לי שהתרגיל הספציפי הזה לא יעיל/עלול לגרום לפגיעה באיבר כלשהו/עדיף לעשות משהו אחר.. הרבה פעמים נוצר מצב שאין לי מושג מה באמת נכון.
אילו שיטות מדידה קיימים בחדר הכושר: מודד אחוזי שומן ומשקל..
הערות והארות כלליות: בסך הכל החדר כושר מרווח, יש ציוד די חדיש ברמה טובה. שעות הפתיחה ובעיקר ימי שבת מעולים. באופן כללי אני מרוצה:)כמה הערות: מיזוג אוויר בעייתי, קצת יותר ספסלים באזור המשקולות יכול לבוא בטוב (במיוחד בשעות העומס- יותר מדי אנשים ואין ספסלים לבצע עליהם תרגילים).. מאמנים- אני לא מומחית גדולה ובגלל שאין לי הרבה ידע בנושא (ואני בטוחה שהרבה יסכימו איתי) לכן חשוב שנוכל לסמוך על המדריכים ולא לקוות שתרגיל כלשהו יגרום לנו לפציעה או משהו כזה:)

תודה לאלמוג א. מהקבוצה בפייסבוק:

שם המכון: צפרירים
עיר: חדרה
כתובת: בבית ספר צפרירים
שעות פתיחה: א-ה מ15:00 עד 22:00 בערך בימי שישי 12:00 עד 16:00
שעות עומס: 19:00-20:00
חנייה: חניה בשפע בחינם
טווח מחירים: 120 שח לחודש
האם יש כלוב או ראק: יש ראק
האם יש אזור משקולות גדול מספיק: כן לי אישית למשל ואני בטוח גם לאחרים הוא בהחלט מספיק אבל המקום לא ענק.
משקולות יד (דאמבלים) עד איזה משקל: בסביבות 34 קג
איזה מיכשור ניתן למצוא באזור האירובי: 4 הליכונים, אופנים 1, מדרגות 1
רמת הצוות המקצועי במכון כושר: רמה טובה יחסית, אם אתה עושה תרגיל לא נכון הם מסבירים לך, אפשר לשאול אותם חופשי שאלות
אילו שיטות מדידה קיימים בחדר הכושר: משקל
הערות והארות כלליות: בסך הכל מכון שכונתי, קטן ונוח המחיר הוא טוב והתמורה ביחס למחיר די גדולה. האנשים שם טובים המאמנים חביבים.. ולא עמוס לפעמים יוצא שאני אפילו לבד במכון ואפשר להשים מוזיקה מהפלאפון ברמקולים.

שם המכון: קובי קלאסיק
עיר: באר יעקב
כתובת:
שעות פתיחה: 08:00-22:00 בד''כ
שעות עומס: 14:00-16:00
חנייה: כן חנייה חינם לא חסר
טווח מחירים: 200 לשנה בערך.
האם יש כלוב או ראק: כן 2 כלובים
משקולות יד (דאמבלים) עד איזה משקל: לא זוכר בערך 50 קילו
איזה מיכשור ניתן למצוא באזור האירובי: סקי אלפטיקאלים והליכונים בערך 5-6 מכל אחד תמיד יש פנוי
רמת הצוות המקצועי במכון כושר: מקצועי בעל המכון מר ישראל והתחרה בחו''ל
אילו שיטות מדידה קיימים בחדר הכושר: קליפר
הערות והארות כלליות: אחלה מכון מושקע ואולד סקול בקטעים מסויימים פלאזמות מזגנים מוזיקה...

שם המכון: "pulse"
עיר: אילת
כתובת: המלאכה מספר 1, אילת
שעות פתיחה: א-ה 7:00 -22:00, שישי 7:00- 17:00, שבת 10:00 עד 22:00
שעות עומס: שאני הייתי שם הייתי ביום שישי בשעה 1 והיה ריק לחלוטין ! אחרי כחצי שעה - שעה באו כ 6 חבר'ה בילדרס ליצנים.
חנייה: יש שם באופן מצומצם מאוד בגלל עומס החנויות באיזור [מרכז תעשייה] אבל החנייה שם בחינם
טווח מחירים: אני באתי באופן חד פעמי ושחטו אותנו במחיר, 40 שקל.
האם יש כלוב או ראק: ראק עם מוטות ביטחון אבל לא כלוב, ממש לא נוח להוציא משם את המוט ממש לא הסתדרתי שם בקיצור = א-כ-ז-ב-ה.
האם יש אזור משקולות גדול מספיק: לא המקום מאוד קטן, אבל אני לא חושב שיש שם אנשים כמעט כי בכל השעתיים שהייתי שם אולי היו 9 אנשים [כולל נשים על הליכונים]
משקולות יד (דאמבלים) עד איזה משקל: אם אני לא טועה עד 35 קילו
איזה מיכשור ניתן למצוא באזור האירובי: אפשר למצוא באירובי רק הליכונים
רמת הצוות המקצועי במכון כושר: אני מאוד אהבתי את רמת הצוות שם ! נחמדים, מבינים עניין, באמת הופתעתי
הערות והארות כלליות: אני התאכזבתי מהחדר כושר, אבל ממש אהבתי את המדריכים

תודה ל"צב אתלטי" מתפוז:

שם המכון: הולמס פלייס אנרג'י
עיר: ראשון לציון
כתובת: רוטשילד 45, בקומה 0 בקניון
שעות פתיחה: א-ה 6:00-23:00, ו' 7:00-17:00, ש' 9:00-17:00
שעות עומס: קשה לי להגדיר, בערך בין 18:00 ל20:00 לדעתי השעות הכי עמוסות.
חנייה: חנייה מאוד גדולה, עולה 5 ש"ח למנויים במקום 15.
טווח מחירים: אין לי מושג
האם יש כלוב או ראק:
האם ניתן לעשות דדליפט:
האם יש אזור משקולות גדול מספיק: ראה לי שכן, אין לי מושג מה זה מספיק...
משקולות יד (דאמבלים) עד איזה משקל: אין לי מושג
איזה מיכשור ניתן למצוא באזור האירובי: הליכונים, קרוס, אליפטי, אופניים משני סוגים, סטפרים, עוד מכשיר שאני לא בטוחה לחלוטין איך הוא נקרא, חתירה אולי? זאת הפעולה שהוא הכי מזכיר לי..
רמת הצוות המקצועי במכון כושר: תלוי מי כמובן, יש מאמנים מעולים ויש כאלו שלא יודעים מהחיים שלהם.
אילו שיטות מדידה קיימים בחדר הכושר: טניטה ונראה לי שיש גם מודד בהולכה חשמלית אבל אני לא בטוחה.
הערות והארות כלליות: מכון סבבה, קצת קטן אבל לי הוא מספיק..

תודה ל-"lost green eyes" מתפוז:

שם המכון: "הולמס פלייס" גראנד קניון חיפה.
עיר: חיפה.
כתובת: גראנד קניון קומה מינוס 4.
שעות פתיחה: ימי שני וחמישי - 6:00-24:00, ראשון, שלישי, רביעי - 6:00 - 23:00, שישי - 6:00 - 18:00, שבת - 6:00 - 19:00.
שעות עומס: 17:00 - 20:00.
חנייה: חניית הקניון ללא תשלום.
טווח מחירים: כמעט 400 ש"ח לחודש.
האם יש כלוב או ראק: לא!!!!! אין!!
Emo7.gif

האם ניתן לעשות דדליפט: כן.
האם יש אזור משקולות גדול מספיק: למתאמנים רציניים ולא ליצנים - אין מספיק מקום. המכון מסודר בצורה לא טובה וצפופה.. למרות הפוטנציאל הרב.
משקולות יד (דאמבלים) עד איזה משקל: 46 ק"ג.
איזה מכשור ניתן למצוא באזור האירובי: אליפטי, קרוס, הליכוני טאצ' חדישים, סטפר, אופניים.
רמת הצוות המקצועי במכון כושר: לצערי, מעטים מאוד שאפשר להסתכל עליהם ולומר שמייצגים ספורט/פיתוח גוף/אורח חיים בריא. יש לי בעיה נוראית לגשת למאמן ולשאול לגבי חיטוב/מאסה/כל דבר בעצם.. כאשר הוא עצמו עומד מולי עם כרס.
אילו שיטות מדידה קיימים בחדר הכושר: משקל TANITA
הערות והארות כלליות: תלוי מה הבנאדם שבא למכון מחפש. האווירה לדעתי היא על הפנים. אווירה זקנה, שקטה ומשעממת. בכללי המכון מאוד גדול.. עם מכשירים חדשניים [העיקר כלוב אין
Emo4.gif
]. פלצני מאוד .. המלתחות ענקיות ונקיות, יש מגוון מאוווווווד רחב של חוגים. זהו נראה לי. אני אישית לא מתחברת בכלל. בנאדם שאוהב ברזלים ואימונים הארדקור אין לו מה לחפש שם לדעתי.

תודה ל-"lost green eyes" מתפוז:

שם המכון: "הולמס פלייס" קניון חיפה.
עיר: חיפה.
כתובת: קניון חיפה. כניסה מהחנייה.
שעות פתיחה: א' ו ג': 06:00-23:00. ב', ד', ה': 07:00-23:00
שישי: 07:00-17:00
שבת: 08:00-15:00
שעות עומס: 17:00 - 19:00.
חנייה: בשפע.
טווח מחירים: לא יודעת. אבל לא יקר יחסית.. ולגמרי שווה את זה. יותר מכל מכון אחר בחיפה [מכירה היטב את כולם].
האם יש כלוב או ראק: גם וגם.
האם ניתן לעשות דדליפט: בהחלט.
האם יש אזור משקולות גדול מספיק: כן. גדול ומרווח... גם בשעות לחץ אפשר למצוא מקום לאימון.
משקולות יד (דאמבלים) עד איזה משקל: 50 ק"ג. בקרוב צריך להגיע גם 52-4 ק"ג.
איזה מיכשור ניתן למצוא באזור האירובי: הליכונים, אליפטי, קרוס, סטפר, אופניים, אופניי ספינינג.
רמת הצוות המקצועי במכון כושר: יש ויש. 70% מביניהם לצערי נראים כאילו אין שום קשר ישיר בינם לבן פעילות גופנית בכלל.
אילו שיטות מדידה קיימים בחדר הכושר: משקל TANITA.
הערות והארות כלליות: המכון מעולה לדעתי. הציוד לא הכי חדש.. אבל הוא איכותי, חזק וטוב. האווירה מעולה !! צעירה, אנרגטית וחיה. גם מתאמנים מקצועיים יכולים להתאמן שם בכיף. לא חסר דבר במכון הנ"ל. אני ממש ממש מתחברת ואוהבת.

תודה ל-Deanna2688 מתפוז:

שם המכון: הולמס גבעתיים
עיר: גבעתיים
כתובת: קניון גבעתיים
שעות פתיחה: א-ה 06.00-23.00. ו' 06.00-19.00. שבת 08.00-19.00
שעות עומס: מניחה שסביבות 18.00-20.00. נדיר שאני שם אחרי 20.00.
חנייה: שלוש שעות חינם למנויים
טווח מחירים: מעט 350 לחודש.
האם יש כלוב או ראק: שניהם 😃
האם ניתן לעשות דדליפט: כן!
האם יש אזור משקולות גדול מספיק: כן, פלור ענק
משקולות יד (דאמבלים) עד איזה משקל: כן, נדמה לי עד 54 ק"ג.
איזה מיכשור ניתן למצוא באזור האירובי: אופניים, שלוש סוגי קרוס, והמון הליכונים.
רמת הצוות המקצועי במכון כושר: הרוב אצלנו דווקא ממש תותחים.
אילו שיטות מדידה קיימים בחדר הכושר: טניטה
הערות והארות כלליות: בית שני בשבילי.

תודה ל-Deanna2688 מתפוז:

שם המכון: הולמס פלייס רעננה
עיר: רעננה
כתובת:
שעות פתיחה: שבע ימים בשבוע, 06.00-23.00
שעות עומס: לא יודעת
חנייה: ארבע שעות חינם למנויים
טווח מחירים: לא יודעת
האם יש כלוב או ראק: יש כלוב וראק
האם ניתן לעשות דדליפט: ניתן לעשות דדליפט
האם יש אזור משקולות גדול מספיק: פלור מאוד גדול
משקולות יד (דאמבלים) עד איזה משקל: אזור משקולות מגוון ומספק. משקולות עד 52
איזה מיכשור ניתן למצוא באזור האירובי: לא זוכרת אם ראיתי שם אופניים, יש קרוס, אליפטי, סקי, והליכונים
רמת הצוות המקצועי במכון כושר: לא יצא לי לדבר עם הצוות, אז לא יודעת
אילו שיטות מדידה קיימים בחדר הכושר: לא שמתי לב
הערות והארות כלליות:

תודה ל-"Unicorn1" מתפוז:

שם המכון: הולמס פלייס עזריאלי
כתובת: קניון עזריאלי תל אביב
שעות פתיחה: באמצע השבוע אם אני לא טועה 6 בבוקר עד 23 בלילה
שעות עומס: 18:00-20:00
חנייה: החניון של קניון עזריאלי, למתאמנים אחרי השעה 17:00 החניה עולה 5 ש"ח ללא הגבלת שעות
טווח מחירים: 375 ש"ח לחודש
האם יש כלוב או ראק: כן, כלוב
האם ניתן לעשות דדליפט: אני לא עושה אבל נראה לי שכן
משקולות יד (דאמבלים) עד איזה משקל: אם אני לא טועה עד 50
איזה מיכשור ניתן למצוא באזור האירובי: הליכונים, קרוס טריינרים, אופניים, סטפרים, מכשירי סקי
רמת הצוות המקצועי במכון כושר: מצוינת
אילו שיטות מדידה קיימים בחדר הכושר: לא שמתי לב
הערות והארות כלליות: אחלה חד"כ, אני מאד מרוצה

תודה ל-"צופי והחורפן שלה" מתפוז:

שם המכון: הולמס פלייס אנרג'י
עיר: מבשרת ציון
כתובת: קניון הראל
שעות פתיחה: כל השבוע: 6:00-23:00, יום שישי- 06:00-14:00 ומוצ"ש
שעות עומס: שעות הערב- 18:00 -20:30
חנייה: יש את החניה של הקניון. בחינם. אבל זו חניה מאוד עמוסה ובשישי קשה למצוא חניה
טווח מחירים: משהו כמו 245 לחודש (לשנה)
האם יש כלוב או ראק: לא יודעת
האם ניתן לעשות דדליפט: לא יודעת
האם יש אזור משקולות גדול מספיק: לא, זה איזור די קטן
משקולות יד (דאמבלים) עד איזה משקל: לא יודעת
איזה מיכשור ניתן למצוא באזור האירובי: המון הליכונים, שני סוגי קרוס
רמת הצוות המקצועי במכון כושר: אני חשבתי שרובו היה נהדר
אילו שיטות מדידה קיימים בחדר הכושר: מודד שומן בהולכה חשמלית
הערות והארות כלליות: יש מערכת חוגים מאוד נחמדה גם לספיניג, אחלה חדר כושר ממש אהבתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית