הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיום שימוש בסטרואידים

• פותח/ת השרשור ELIA-E
  • פורסם בתאריך

ELIA-E

משתמש מתחיל
59
0
נק' מוניטין:
0
59
0
נגיד מיתאמן שכבר כמה שנים משתמש בהם ואז מחליט להפסיק ,יש השהו תופעות,נזקים מיזה?

אני לא כל כך מבין את השאלה נזקים או תופעות מסיום שימוש בסטררואידים? אין תסמיני גמילה מחומרים. אם זאת הכוונה

אבל חלק זה הזרקה הורמונים לא?
כל סטרואיד זה הורמון..השאלה זה איזה הורמון.
בגדול אין לדעת אם יש נזקים או לא כי אין שום מחקר בעולם שתיעד שימוש בסטרואידים לזמן ממושך (לא שידוע לי לפחות).
יש כאלה שיכולים ויפגעו בכבד אם לוקחים אותם בצורה אוראלית.
אני מכיר אנשים שמתמשים כבר מגיל מוקדם (18 בערך) ועד היום ממשיכים להשתמש, עושים סייקל פעם בחצי שנה (מתחרים בPL). הם בריאים לגמרי.
אם אתה או אותו אחד עשה סייקלים נורמאלים וידע מה הוא עושה לא אמורה להיות בעיה (למרות שמהשאלה שלך אפשר להבין שהוא לא כ"כ סגור על עצמו..).

הבעיה היא שיש יראיות לנזקים ארוכי טווח של עשרות שנים. ומן הסתם זה גם תלוי במינון אבל כמו שנאמר אין מחקר כזה. למרות שלא תמיד צריך מחקרים יש גם היגיון בריא

לדעתי כל בנאדם שלא עוסק בפיתוח גוף בצורה מקצועית או בכל ענף ספורט אחר,לא צריך לעשות יותר מ שניים שלוש סייקלים על מנת להגיע מראה הרצוי באמת בכדי לא לגרום ליותר מדי נזקים בהווה ובעתיד.ככה אני חושב מה דעתכם?

לדעתי כל בנאדם שלא עוסק בפיתוח גוף בצורה מקצועית או בכל ענף ספורט אחר,לא צריך לעשות יותר מ שניים שלוש סייקלים על מנת להגיע מראה הרצוי באמת בכדי לא לגרום ליותר מדי נזקים בהווה ובעתיד.ככה אני חושב מה דעתכם?
שאם מתחילים זה לא נגמר ב 2-3, אלא אם פורשים מהתחום לגמרי.
ההרגשה כשאתה על סייקל, המשקלים, ההתקדמות המהירה, כל הדברים האלו בסופו של דבר ממכרים ולהתאמן אחרי זה בלי חומרים זה נטו חוסר מוטיבציה ואז מתחילים להזריק שוב ושוב ושוב. כמובן שכל אחד עם המטרות שלו והסייקלים שלו, אם אחד רוצה לגדול עד אין סוף או להרים משקל גדול יותר או להתחטב עד העצם וכו'.

שאם מתחילים זה לא נגמר ב 2-3, אלא אם פורשים מהתחום לגמרי.
ההרגשה כשאתה על סייקל, המשקלים, ההתקדמות המהירה, כל הדברים האלו בסופו של דבר ממכרים ולהתאמן אחרי זה בלי חומרים זה נטו חוסר מוטיבציה ואז מתחילים להזריק שוב ושוב ושוב. כמובן שכל אחד עם המטרות שלו והסייקלים שלו, אם אחד רוצה לגדול עד אין סוף או להרים משקל גדול יותר או להתחטב עד העצם וכו'.

נישמע כאילו יש לך נסיון..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית