שאלה טיסה לחול לפני הצבא

hagai998

משתמש מתחיל
106
0
נק' מוניטין:
11
106
0
אני ועוד כמה חברים מחפשים מקום לטוב אליו ככה לפני הצבא והשנת שרות התקציב הכולל שלנו הוא בסיסות 1000 דולר ל4 לילות למישהו יש המלצה למשהו טוב?

חחחח
דוגרי מה ההבדל בין כל האיים האלה? מחיר?
בגדול כן, אבל תלוי. קוס ונאפה יעלו אותו דבר. איביזה יעלה לך פי 1.5-2 מהתקציב שלך. רק הטיסה תהיה באזור ה 700 דולר.
רודוס זה אי לזקנים. בודרום זה נחמד לפי מה ששמעתי, אין ניסיון.
חברון זו חוויה אני ממליץ לנסות.

אני חושב שמכל הזבל בודרום לוקח.

הייתי בנאפה לפני 3 שנים לערך, יצא לשבוע 4K כולל הכל, ועוד הייתי מפונק (לקחנו כל מיני שטויות בים, אופנוע ים, פליי פיש וכל מיני חרא של 60 יורו ל 5 דקות).
כל יום יצאנו ל פאב, מסיבה ואפטר פארטי (היו 2-3 ימים שלא שרדנו לאפטר).
קנינו שתייה בדיוטי פרי וכל מיני דברים מיוחדים בפאבים.
חזרנו עם כבד שלא היה עובר אפילו בשוק השחור, אבל היה כיף, למרות שהיינו יחסית בגיל מבוגר לאוכלוסיה (בגלל זה גם נסענו לפני שהבתי ספר בארץ סיימו ללמוד, כדי לא להילק בחלקם).

הייתי בנאפה לפני 3 שנים לערך, יצא לשבוע 4K כולל הכל, ועוד הייתי מפונק (לקחנו כל מיני שטויות בים, אופנוע ים, פליי פיש וכל מיני חרא של 60 יורו ל 5 דקות).
כל יום יצאנו ל פאב, מסיבה ואפטר פארטי (היו 2-3 ימים שלא שרדנו לאפטר).
קנינו שתייה בדיוטי פרי וכל מיני דברים מיוחדים בפאבים.
חזרנו עם כבד שלא היה עובר אפילו בשוק השחור, אבל היה כיף, למרות שהיינו יחסית בגיל מבוגר לאוכלוסיה (בגלל זה גם נסענו לפני שהבתי ספר בארץ סיימו ללמוד, כדי לא להילק בחלקם).

היית אומר שזה המקום הכי איכותי שאפשר להגיע אליו?

כי הייתי כבר באילת ובטורקיה ואני מחפש משהו שיהיה הטופ של הטופ לפני הצבא משהו של פעם בחיים

השאלה מה יש באיביזה לדוגמה שנחשבת למקום שהכי נהנים בו... שאין בנאפה או קוס

אתה לא אוהב ילדות משה ?
לא.

היית אומר שזה המקום הכי איכותי שאפשר להגיע אליו?

כי הייתי כבר באילת ובטורקיה ואני מחפש משהו שיהיה הטופ של הטופ לפני הצבא משהו של פעם בחיים

השאלה מה יש באיביזה לדוגמה שנחשבת למקום שהכי נהנים בו... שאין בנאפה או קוס
שמע, מבחינתי לא הייתי "ואוו" כי לפני שהייתי בנאפה (ואת האמת לפני שהייתי בכלל באילת בארץ) הייתי בוואגס. זה קצת שונה אבל כשאתה נוסע עם חברים, זה חוויה שונה.
הכי איכותי, לא יודע כי לא הייתי בכל השאר. זה גם תלוי מאוד מה אתה רוצה. אם אתה רוצה להנות מנופים וים אז סע לקוס, אם אתה אוהב מסיבות מגוונות (מבחינת הסטייל והמוזיקה) סע לנאפה, אם אתה אוהב האוס וטראנס סע לאיביזה.
אני חושב שעם ההרכב הנכון, אפשר להנות בכל מקום.

כל המסיבות האלה הן לפי איזה הגבלת גיל וכמה מחמירים עם זה?

כל המסיבות האלה הן לפי איזה הגבלת גיל וכמה מחמירים עם זה?
באיביזה אם אתה פחות מ 21 אין לך הרבה מה לעשות שם. בנאפה זה בד"כ מגיל 17-18.
קוס והשאר גם מגיל 18 לערך (שתייה). בוא נגיד שאם כל החברים שלך בני 18 ואתה בן 17, יכניסו אותך.

אלו החוקים של רוב המעדונים שם, כנראה בגלל שילדים בני 18 עושים בד"כ בלאגן (משתכרים למוות ועושים שטויות). קח בחשבון שאיביזה זה באזור ה 7000 ש"ח לפחות. הטיסה מאוד יקרה, כי אין טיסה ישירה מישראל לאיביזה, אתה נוחת בעיר מרכזית בספרד ואז משם יש טיסה לאי.

לא נורא יקר,
העיקר לטוס למקום שכל מי שטס למקום אחר יקנא בי עליו 🤯

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית