הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גוינט לפני השינה

50cents

משתמש מתחיל
59
12
נק' מוניטין:
6
59
12
אהלן, אני לא בן אדם שעישן WEED בעבר או התחבר לזה אי פעם, תמיד שנאתי את זה
בשנה האחרונה אני סובל מבעיות שינה רציניות, כן בדקתי את זה ופשוט לרופאים אין תשובות ועשיתי אלפי בדיקות ועברתי עשרות רופאים אך לצערי אף אחד לא הצליח לתת מענה.
כדורים לא רוצים לתת וגם מעדיף שלא להתחיל עם זה בגיל צעיר(בן 21)

הבעיות שינה שלי מתבטאות בקושי להירדם, אני מסוגל ללכת לישון ב11 בערב יום אחד יום למחרת לקום ב6 בבוקר ואז לא להצליח להירדם עד 5 בבוקר, רמה כזו
נחשפתי לוויד ואפשר להגיד שלפני השינה אני מעשן כמה שאכטות(גוינט אחד הולך איתי שלושה ימים) ונרדם הרבה יותר בקלות, ממש רק עוצם עיניים ונרדם
אז כן זה די פוטר לי את הבעיה הזאת של ההירדמות, השאלה איך זה משפיע עלי לטווח הארוך? אני מרגיש ביום אחרי קצת שאני יותר עצלן, לא יודע אם זה פסיכולוגי כי אני יודע שWEED זה סוג של DREAM KILLER לחלק מהאנשים, הבנתי גם שבפועל זה פוגע בשינה העמוקה.
כרגע מתלבט מה לעשות, או להתעלם מהסממנים ולהמשיך להרדם כמו בן אדם בלי לאכול על עצמי עצבים כל לילה מה דפוק אצלי שלוקח לי שעות להרדם, או לזרוק את הוויד ולהמשיך להתמודד עם הבעיות שינה האלה.

כי בפועל אולי אני כן נרדם אבל מה זה שווה עם השינה תחת השפעת WEED היא לא עמוקה לפי מה שהבנתי? ובנוסף לזה די פוחד שזה ישפיע עליי בתפקוד המוח, כי אני מכיר אנשים שWEED עושה אותם קצת טיפשים מחשבתית ועם הרבה פחות תשוקה לחיים.

כן בדקתי את זה ופשוט לרופאים אין תשובות ועשיתי אלפי בדיקות ועברתי עשרות רופאים אך לצערי אף אחד לא הצליח לתת מענה.
תוכל לתאר עם אילו רופאים (כלומר מה ההתמחות שלהם) דיברת, מה היו המסקנות בכל פגישה, ומתי זה קרה?
האם אי פעם הוצע לך לשפר היגיינת שינה \ טיפול CBT \ נטילת מלטונין \ מעבדת שינה?
האם נושאים של משקל גוף \ צריכת קפאין \ שעון ביולוגי \ אורח חיים (נניח עבודה במשמרות) וכד' קיבלו התייחסות באחת הפגישות?

אני קצת סקפטי שדיברת עם *עשרות* רופאים. כנראה ראית לא מעט ולא קיבלת מענה הולם עד עכשיו, שזה משהו אחר.

אני בעבר עישנתי הרבה, הרבה שנים וויד.
בבוקר אחרי יכולה להיות תחושת "מעיכות" כזו שנעלמת אחרי שמתעוררים לגמרי.
ככל שתתרגל לחומר התחושה הזו תעלם ותקום טרי לגמרי.

ברמת השימוש שלך של "לפני שינה", אין שום השפעות אחרות ארוכות טווח. לא פיזיות, לא קוגנטיביות.
המעל מתוך הנחה שאין לך או במשפחה היסטוריה של מחלות נפש.
וויד לא ממכר, אבל יש כאלה שמפתחים תלות פסיכולוגית בחומר, אז שים לב אם יש לך נטייה כזו.

מעבר לזה, זה כיף תמים בלי ממש downsides.
אגב, סקס על וויד מעולה. אם לא יצא לך עדיין, שווה נסיון.

ברמת השימוש שלך של "לפני שינה", אין שום השפעות אחרות ארוכות טווח. לא פיזיות, לא קוגנטיביות.
מעבר לזה, זה כיף תמים בלי ממש downsides.
האופן הנחרץ שבו אתה כותב שטויות פשוט מגוחך, מה אתה יודע?

פותח האשכול-לדעתי האישית זה פלסטר, תרדם יותר טוב אבל הבעיה לא תעלם. אתה תמשיך לעשן בשביל להרדם אבל בפועל אתה מחרבן לעצמך את החלק של הREM בשינה (לגמריי DREAM KILLER כמו שציינת)
לא חסר חומר מחקרי על ההשפעה של שימוש קבוע בוויד על הסיפור הזה, באופן אישי אני הפסקתי שנחשפתי לעניין הזה.

אני מצטרף למה שיובל כתב ולדעתי כדאי לרדת לשורש הבעיה, לראות עוד מומחים ועד אז לטפל בכל המסביב (סביבת שינה, קפאין לפני שינה, פלאפון לפני שינה, חשיפה לשמש וכו') אולי הבעיה היא פסיכולוגית ומשהו מטריד אותך, לך לשורש הבעיה

האופן הנחרץ שבו אתה כותב שטויות פשוט מגוחך, מה אתה יודע?

וויד זה אולי הסם הכי נפוץ בשימוש בעולם (מעבר ל"נורמטיביים" כמו ניקוטין ואלכוהול).
מאות מליונים משתמשים בו באופן קבוע, יש הסטוריה רפואית ומחקרית של עשרות שנים.
אז זה לא "אני קובע".

THC כחומר פעיל, לא מזיק בשימוש של המעשן הממוצע. נקודה.
יכול להיות שאחרי עישון גוינט תשכח איפה שמת לפני רגע את השלט של הטלויזיה, לא כדאי שתנהג, יהיה לך דחף לאכול פיצה, ותקום מהשינה קצת מעוך.
אבל בזה מסתכם הסיפור.

יש סכנות אחרות ידועות - ואותם ציינתי.
חומרים פסיכואקטיביים יכולים להוות טריגר להתפרצות מחלת נפש רדומה/פוטנציאלית.
אפשר לפתח תלות פסיכולוגית, אף שהחומר הפעיל אינו ממכר כלל.

אז חבר, chillax.
תעשן איזה גוינט ותירגע.

וויד זה אולי הסם הכי נפוץ בשימוש בעולם (מעבר ל"נורמטיביים" כמו ניקוטין ואלכוהול).
מאות מליונים משתמשים בו באופן קבוע, יש הסטוריה רפואית ומחקרית של עשרות שנים.
אז זה לא "אני קובע".

THC כחומר פעיל, לא מזיק בשימוש של המעשן הממוצע. נקודה.
יכול להיות שאחרי עישון גוינט תשכח איפה שמת לפני רגע את השלט של הטלויזיה, לא כדאי שתנהג, יהיה לך דחף לאכול פיצה, ותקום מהשינה קצת מעוך.
אבל בזה מסתכם הסיפור.

יש סכנות אחרות ידועות - ואותם ציינתי.
חומרים פסיכואקטיביים יכולים להוות טריגר להתפרצות מחלת נפש רדומה/פוטנציאלית.
אפשר לפתח תלות פסיכולוגית, אף שהחומר הפעיל אינו ממכר כלל.

אז חבר, chillax.
תעשן איזה גוינט ותירגע.
אתה פשוט בור עם בטחון שלא מבוסס על כלום מהסוג הכי גרוע

אהלן, אני לא בן אדם שעישן WEED בעבר או התחבר לזה אי פעם, תמיד שנאתי את זה
בשנה האחרונה אני סובל מבעיות שינה רציניות, כן בדקתי את זה ופשוט לרופאים אין תשובות ועשיתי אלפי בדיקות ועברתי עשרות רופאים אך לצערי אף אחד לא הצליח לתת מענה.
כדורים לא רוצים לתת וגם מעדיף שלא להתחיל עם זה בגיל צעיר(בן 21)

הבעיות שינה שלי מתבטאות בקושי להירדם, אני מסוגל ללכת לישון ב11 בערב יום אחד יום למחרת לקום ב6 בבוקר ואז לא להצליח להירדם עד 5 בבוקר, רמה כזו
נחשפתי לוויד ואפשר להגיד שלפני השינה אני מעשן כמה שאכטות(גוינט אחד הולך איתי שלושה ימים) ונרדם הרבה יותר בקלות, ממש רק עוצם עיניים ונרדם
אז כן זה די פוטר לי את הבעיה הזאת של ההירדמות, השאלה איך זה משפיע עלי לטווח הארוך? אני מרגיש ביום אחרי קצת שאני יותר עצלן, לא יודע אם זה פסיכולוגי כי אני יודע שWEED זה סוג של DREAM KILLER לחלק מהאנשים, הבנתי גם שבפועל זה פוגע בשינה העמוקה.
כרגע מתלבט מה לעשות, או להתעלם מהסממנים ולהמשיך להרדם כמו בן אדם בלי לאכול על עצמי עצבים כל לילה מה דפוק אצלי שלוקח לי שעות להרדם, או לזרוק את הוויד ולהמשיך להתמודד עם הבעיות שינה האלה.

כי בפועל אולי אני כן נרדם אבל מה זה שווה עם השינה תחת השפעת WEED היא לא עמוקה לפי מה שהבנתי? ובנוסף לזה די פוחד שזה ישפיע עליי בתפקוד המוח, כי אני מכיר אנשים שWEED עושה אותם קצת טיפשים מחשבתית ועם הרבה פחות תשוקה לחיים.
אהלן 😃 מרגישה שמתוך הנסיון שלי וגם הסיבה שלשמה אני צורכת שדומה לשלך, אוכל להרגיע לך את הפאניקה.
הקדמה: אני חולת תסמונת כאב, זכאית ל30 גר' לחודש בצורות צריכה שונות ומגוונות. בפועל אני לא עפה על זה בכלל, משתמשת מקסימום 3 4 פעמים בשבוע לכמה שאכטות או לשתי שאיפות רק כדי להרגיע כאבים כדי שאוכל להירדם.
1. עניין החלומות הוא מיתוס. תחקור. אישית: גם בתקופות שאני מעשנת בהן יותר ובמהלך היום, כמו למשל בחורף עכשיו, אני חולמת נפלא.
2. הקונספט ששינה על וויד היא לא באמת שינה עמוקה: תרשה לי שלא להסכים. אני במשך 7 שנים חייתי עם התסמונת ופציעה בעמוד השדרה בלי פתרון לכאבים ולחוסר שינה, פשוט כי הרגשתי שזה אוי ואבוי לעשן סם. ואז התפכחתי 😃 ואני משתמשת בו לפי הצורך, לא כל לילה ולא אם אני כבר עייפה ויודעת שאצליח לישון. אם לא מצליחה להירדם אז כמה שאכטות ומשם זה לשוט בקלילות לשינה.
הנקודה היא, שבפעם הראשונה שהתנסיתי בוויד (והוא דאז לא היה רפואי*!) קמתי למחרת בבוקר וכשחבר שלי שאל "נו, איך את מסכמת?" באמתי לענות "וואלה לא הרגשתי כלום, רק ישנתי" ובעוד שאני אומרת את זה אני קולטת שבפעם הראשונה מזה 7 שנים באמת ישנתי!! חחח בכיתי מאושר, התרגשתי ממש!

בקיצור מה שחשוב לי להגיד לך, זה שהכל אינדווידואלי. הרופאים באמת עוד לא יודעים הרבה, ואלה מהם שכן או שטוענים שכן הם biased להנה או להנה. באותה המידה תדע לך שגם אם יש זן מאוד ספציפי, ואפילו אם הוא נוצר בתנאי מעבדה והוא טהור ורפואי, הוא בחיים לא ישפיע עליך אותו הדבר היום כמו שישפיע בעוד חודש כשתקנה את הבאץ' הבא.
תתנסה, אל תקבע שום דבר מראש מבלי ששאלת את עצמך איך עליך זה השפיע..

לגבי תופעות הלוואי בסגנון 'טיפשי מחשבתית'
המחקרים שברגע זה המטפלים שלי מסתמכים עליהם מסתכמים ב"עד גיל 24 לא מומלץ לעשן כדי שלא לפגוע בהתפתחות קשרים במוח". נכון. אני נמנעת מהפיתוי לדבר על סיגריות ואלכוהול באופן כללי ועל איך שההסקה היא זהה, אבל רק אספר לך שהכוונה במסקנה הרפואית היא שאם אתה ב'היי' כל יום כל היום אתה לא מאפשר למוח ליצור קשרים בריאים. בדומה לאיך שכשהיית ילד היה לך קצת קל יותר לפתור תרגיל כפל פשוט, והיום תצטרך להתאמץ קצת כדי לפתור, כי המוח לא מיומן כמו שהיה מיומן בלבנות את הקשר הזה כשהיית בכתה ו'.
**וזה בסדר**
כי באותה המידה בדיוק, התופעה קורית כשהמוח לא נח ולא מקבל מספיק שעות שינה. כשאתה עייף במהלך היום ועצבני או עגמומי או מרגיש מרחף - זה 'היי'. וגם שם המוח עייף מכדי לייצר קשרים.

שים לב שמכאן אני כבר מדברת בלי שום ביסוס אלא דעה אישית ומנסיוני בלבד:
אדם שביום יום שלו מעופף, לא מעופף בגלל שהמוח שלו כבר לא מתפקד בגלל שהוא מעשן, אלא בגלל שהוא ליטרלי כל הזמן מעשן. וסביר להניח שבאותו בוקר הוא סיים את השאכטה האחרונה מאתמול.
אני באופן אישי וורקוהוליק אז לא יכולה לעשות דבר כזה, רק באופן חריג שהגוף כבר לא יכול לשאת את הכאבים אני אעשן באור יום. אבל מי שלא מלהב מוויד לא יתחיל פתאום ליפול ללעשן כל הזמן..
אגב, יש אנשים שמעשנים במהלך היום והם דווקא כן מאוד פעילים.
כנכת צה"ל אני מכירה הרבה כאלה.

ויאללה חבר, בהצלחה! שמחה שמצאת פיתרון, הרבה אנשים חוששים מזה ואשמח לענות ואפילו לשאול איש מקצוע אם יעלו לך שאלות כי יש לי גישה לחוקרים ולרופאים בתחום 😃
כמובן שבאופן אישי אין לי הסמכה, רק שיקול דעת 😌

1. עניין החלומות הוא מיתוס. תחקור. אישית: גם בתקופות שאני מעשנת בהן יותר ובמהלך היום, כמו למשל בחורף עכשיו, אני חולמת נפלא.
מיתוס זה לא, יש ליטרלי אין ספור מחקרים בנושא שכן מצביעים על פגיעה בשינה העמוקה.
מה שכן, מדובר בתחום חדש מאוד באופן יחסי ולכן הרבה מחקרים עם תוצאות לכאן ולכאן.
להכריז שזה מיתוס \ לא מזיק לשינה אי אפשר.
אבל זה משהו שלגמריי צריך להכיר ולא להתכחש אליו

אין שום ספק שיש קשר בין וויד לבין פגיעה כלשהי בשינה העמוקה. כפי שכתבת - זה בוודאי אינדיבידואלי.
אישית : בתקופה בחיי שעישנתי באופן קבוע, לא היו לי חלומות בכלל, ברגע שהפסקתי הייתה תקופה של חלומות "מטורפים" עד איזון לחלומות רגילים. זה משהו מאוד נפוץ.
2. הקונספט ששינה על וויד היא לא באמת שינה עמוקה: תרשה לי שלא להסכים. אני במשך 7 שנים חייתי עם התסמונת ופציעה בעמוד השדרה בלי פתרון לכאבים ולחוסר שינה, פשוט כי הרגשתי שזה אוי ואבוי לעשן סם. ואז התפכחתי 😃 ואני משתמשת בו לפי הצורך, לא כל לילה ולא אם אני כבר עייפה ויודעת שאצליח לישון. אם לא מצליחה להירדם אז כמה שאכטות ומשם זה לשוט בקלילות לשינה.
את מתארת סיטואציה מעט שונה
כאבים -> חוסר שינה -> וויד -> שיפור
הוא בחור בריא, בן 21, סביר להניח שגם חי אורח חיים פעיל אם הוא כאן בפורום
אין שום סיבה בעולם שהוא לא יצליח לישון. וויד כאן זה לא יותר מפלסטר.
נצא מנקודת הנחה שהוא לא יצליח להרדם שום לילה עד סוף חייו, זאת אומרת כל לילה כדי להרדם הוא יצטרך לעשן
לעניות דעתי - כדאי לטפל בשורש הבעיה, אצלך היא הייתה כאב, ומריחואנה עזרה לך בזה והיא (לדעתי) עדיפה בהרבה על נניח פתרון תרופתי לכאבים.

בכל אופן, וויד הוא סם שקיבל שיווק של "מקסימום תאכל קצת פיצה"
זה לא קראק אבל חשוב לדעת על הבעיות הקיימות שהוא מביא איתם. ובמקרה של הפותח האשכול, לדעתי, קיימת עדיפות עליונה לטפל בבעיה כשלעצמה לפני שפונים לעזרים מבחוץ.

אין שום ספק שיש קשר בין וויד לבין פגיעה כלשהי בשינה העמוקה. כפי שכתבת - זה בוודאי אינדיבידואלי.

בולשיט.
וגם בולשיט.

אתה מוזמן בכיף להראות דוגמאות (יש ״אינספור״ נכון?) של מחקרים שהראו פגיעה אפקטיבית באיכות שינה.
ודגש על פגיעה אפקטיבית.

המצב הוא הפוך.
יש ממצאים שוויד יעיל בטיפול בהפרעות שינה.
אם תתעקש, אציין כאלה.

בולשיט.
וגם בולשיט.

אתה מוזמן בכיף להראות דוגמאות (יש ״אינספור״ נכון?) של מחקרים שהראו פגיעה אפקטיבית באיכות שינה.
ודגש על פגיעה אפקטיבית.

המצב הוא הפוך.
יש ממצאים שוויד יעיל בטיפול בהפרעות שינה.
אם תתעקש, אציין כאלה.
1. Cannabis for Sleep: Benefits and Risks | Sleep Foundation

2. Sleep Disturbance in Heavy Marijuana Users

3. The Effects of Cannabinoids on Sleep

"בדגש על פגיעה אפקטיבית" עלאק
בור חסר ביסוס, מלא בביטחון פיקטיבי על דברים שאתה כותב, כל הפלפולים שלך לא מכסים את העובדה שאתה משלשל מהמקלדת ב95% מהתגובות שלך כאן, אין לי שום עניין להכנס לדיון איתך אתה יכול לא להמשיך מכאן

ידעתי עם מי יש לי עסק....

1. Sleep Disturbance in Heavy Marijuana Users - מחקר שבדק הפרעות שינה של משתמשים כבדים *לשעבר*.
אז גם לא רלוונטי למשתמש הממוצע, וגם מה התוצאות?
While this preliminary study cannot identify the extent to which these group differences were present before abstinence, poor sleep quality either prior to or after MJ discontinuation could result in treatment failure for MJ users. Further investigation is necessary to determine the association between the use and cessation of MJ and sleep disturbance.
ולא נתייחס לגודל המחקר 17 נסיינים ו-14 קבוצת ביקורת...
בובעמייסעס.

2. The Effects of Cannabinoids on Sleep - סיכום מספר מחקרים, אחד מהם זה הראשון כאן מעל, שבחנו מספר רב של מאפיינים, אפקטיביות של קנאביס בטיפול הפרעות שינה, בסיוטים שנגרמים מ-PTSD, בנדודי שינה, השפעה על עייפות במהלך היום, ועוד.
מה הממצא הרלוונטי לשיחה שלנו?
משתמשים כבדים שמפסיקים לעשן עלולים לחוות קשיי הרדמות לאחר ההפסקה. (קשים שנעלמים אחרי תקופה)
איך זה קשור למה שאתה טוען? עישון פוגע בשינה העמוקה? REM?
בובעמייסעס.

3. Cannabis for Sleep: Benefits and Risks | Sleep Foundation - קודם כל זה לא מחקר. אבל ניחא.
שנית, הם פותחים ברשימת היתרונות של וויד בטיפול בהפרעות שינה.
בסוף המאמר הם מציינים ש-משתמשים כבדים לאורך זמן עלולים לפתח עמידות, ולכן אם לא יתגברו את השימוש עלולים לאבד את יתרונות הוויד בעידוד שינה.

מה למדנו?
שמאד קל סתם לבלבל את השכל (ראה: "יש ליטרלי אין ספור מחקרים בנושא שכן מצביעים על פגיעה בשינה העמוקה" או "אתה מחרבן לעצמך את החלק של הREM בשינה").
אחכ" להדביק לינקים עם טייטלים שנשמעים כאילו אולי הם תומכים בבבל"ת שלך.

מה קשה?
להפריך בבל"ת.
או כפי שאלברטו ברנדוליני קבע "The amount of energy needed to refute bullshit is an order of magnitude bigger than that needed to produce it".

מה שכן, מדובר בתחום חדש מאוד באופן יחסי ולכן הרבה מחקרים עם תוצאות לכאן ולכאן.
להכריז שזה מיתוס \ לא מזיק לשינה אי אפשר.
אבל זה משהו שלגמריי צריך להכיר ולא להתכחש אליו

אישית : בתקופה בחיי שעישנתי באופן קבוע, לא היו לי חלומות בכלל, ברגע שהפסקתי הייתה תקופה של חלומות "מטורפים" עד איזון לחלומות רגילים. זה משהו מאוד נפוץ.

את מתארת סיטואציה מעט שונה
כאבים -> חוסר שינה -> וויד -> שיפור
הוא בחור בריא, בן 21, סביר להניח שגם חי אורח חיים פעיל אם הוא כאן בפורום
אין שום סיבה בעולם שהוא לא יצליח לישון. וויד כאן זה לא יותר מפלסטר.
נצא מנקודת הנחה שהוא לא יצליח להרדם שום לילה עד סוף חייו, זאת אומרת כל לילה כדי להרדם הוא יצטרך לעשן
לעניות דעתי - כדאי לטפל בשורש הבעיה, אצלך היא הייתה כאב, ומריחואנה עזרה לך בזה והיא (לדעתי) עדיפה בהרבה על נניח פתרון תרופתי לכאבים.

בכל אופן, וויד הוא סם שקיבל שיווק של "מקסימום תאכל קצת פיצה"
זה לא קראק אבל חשוב לדעת על הבעיות הקיימות שהוא מביא איתם. ובמקרה של הפותח האשכול, לדעתי, קיימת עדיפות עליונה לטפל בבעיה כשלעצמה לפני שפונים לעזרים מבחוץ.
מקבלת את הטלת הספק שלך, וזה מצוין!
עם זאת נסי לקרוא הכל ולא רק שורה מכל פסקה..
הגישה שלי לא רק הפוכה מ"מקסימום תאכל קצת פיצה", אלא יחסית מבוססת. יחסית. והכל יחסי.

לא חושבת שתרמת הרבה מלבד לסתור כל מה שנאמר, מקווה שעזרתי למישהו בכל אופן לפתוח את האופקים ולשמוע מנסיון. חבל לי. בהצלחה!

מקבלת את הטלת הספק שלך, וזה מצוין!
עם זאת נסי לקרוא הכל ולא רק שורה מכל פסקה..
הגישה שלי לא רק הפוכה מ"מקסימום תאכל קצת פיצה", אלא יחסית מבוססת. יחסית. והכל יחסי.

לא חושבת שתרמת הרבה מלבד לסתור כל מה שנאמר, מקווה שעזרתי למישהו בכל אופן לפתוח את האופקים ולשמוע מנסיון. חבל לי. בהצלחה!
קראתי הכל והתייחסתי לנקודות הלא הנכונות..
אין פה עניין של הטלת ספק או לא, צריך להכיר שעם היתרונות יש גם השפעות שליליות. אפשר גם לעצום עיניים כמו ילד בן 17
אני ו90% מהסביבה שלי נכוותי מהדבר הזה בצורה קיצונית ועדיין אני לא bias נגד ולא מתבסס על הניסיון האישי הזה כדי לגבש דעה בנושא
את יכולה להכנס למחקרים שצירפתי בידיוק בנושא הזה, ולחפש מחקרים נוספים בעצמך, או להתעלם מכל זה ולהתבסס על ניסיון אישי ולהטעות אנשים אחרים במידע השגוי שאת מחזיקהבו
לא תרמתי הרבה כן תרמתי הרבה אני יכול לחיות עם זה.. אפשר לסיים את הדיון הזה

קראתי הכל והתייחסתי לנקודות הלא הנכונות..
שאתה אומר שאינן נכונות.
לא שאינן נכונות אוביקטיבית.
פותח השרשור מדבר על גוינט לפני שינה כעזר להרדמות.
גוינט אחד לפני שינה.
אתה פצחת במסע ליהוגים על פגיעה באיכות השינה.
בבל״ת שלמדת בפייסבוק או שמעת מחבר ששמע מחבר או ראית ביוטיוב או כל שיט אחר.
העיקר שאחרים״מחזיקים במידע לא נכון״.

אני ו90% מהסביבה שלי נכוותי מהדבר הזה בצורה קיצונית ועדיין אני לא bias נגד ולא מתבסס על הניסיון האישי הזה כדי לגבש דעה בנושא
וואלה.
נשמע בדיוק ההפך.

את יכולה להכנס למחקרים שצירפתי בידיוק בנושא הזה,
כן… המחקרים…
ראה תגובה קודמת שלי.

ולחפש מחקרים נוספים בעצמך,
לא מאמין שזה קורה, אבל מסכים איתך כאן 100 אחוז.

או להתעלם מכל זה ולהתבסס על ניסיון אישי ולהטעות אנשים אחרים במידע השגוי שאת מחזיקה בו
שמע.
כדאי שתתחיל להפנים שאתה לא חסין בהחזקת מידע לא מדויק ו/או שגוי.
להיפך בדיוק.
ראה שרשור זה כדוגמה מאלפת.

לא תרמתי הרבה כן תרמתי הרבה אני יכול לחיות עם זה.. אפשר לסיים את הדיון הזה
פעם שנייה שזה קורה.
מסכים איתך.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית