הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Jack 3d

• פותח/ת השרשור TOMN21
  • פורסם בתאריך

TOMN21

משתמש מתחיל
145
1
נק' מוניטין:
-33
145
1
אם אני אוכל שעתיים לפני אימון וחצי שעה לפני האימון אני לוקח את הגק על בטן ריקה... וכמה דקות אחרי זה אוכל משהו קטן ומחכה 30-45 דקות ומתחיל להתאמן... הספיגה של החומר תהיה מירבית או שהארוחה של אחרי האבקה תהרוס?

תאכל שעה עד שעתיים לפני אימון ,תיקח את הג'ק 30-45 דק' לפני האימון ולא מעבר לזה.אם אתה לא מרגיש את ההשפעה של הג'ק תעשה ניקוי מקפאין(חודש ללא קפאין בכלל:קולה,קפה,תה,שוקולד ושאר התוספים לפני אימון שמכילים קפאין )לי באופן אישי אוכל בסמוך לג'ק הוריד את ההשפעה.

תשתה את זה חצי שעה לפני אימון, אבל על בטן ריקה למה על בטן מלאה לא מרגישים ת'השפעה. אני בקושי הרגשתי ת'גק הזה נראלי זה סתם חרטא אבל אוליי יעבוד עליך

גק עובד נחמד נותן בוסט של מרץ, על בטן ריקה 45דקות עד שעה לפני אימון
כמובן עדיף להשתמש בסוג של סיקלים שבועה כן שבועה לא.

גק עובד נחמד נותן בוסט של מרץ, על בטן ריקה 45דקות עד שעה לפני אימון
כמובן עדיף להשתמש בסוג של סיקלים שבועה כן שבועה לא.
למה עדיף?

עד כמה שזכור לי יש בו קריאטין וזה מה שנותן את הכוח, זה עניין של העדפה (כוח או מרץ), אלא אם כן אתה לוקח גם קריאטין בנפרד.

למה עדיף?

עד כמה שזכור לי יש בו קריאטין וזה מה שנותן את הכוח, זה עניין של העדפה (כוח או מרץ), אלא אם כן אתה לוקח גם קריאטין בנפרד.

בסקופ של ג'ק יש גרם אחד של קריאטין, זה לא אמור לתת לך אותה השפעה כמו של קריאטין בנפרד.

אותי לפחות הג'ק מאוד מעורר ומפקס באימון, אינ מחרגיש הבדל משמעותי בין אימון עם ג'ק לאימון בלי

הבעיה היחידה בג'ק ובשאר החומרים האלו שהגוף מתרגל אליהם כל כך מהר שאתה צריך כל הזמן לעשות הפסקות וזה ממש מעצבן בייחוד בחיטוב שאתה ממש צריך את הג'ק או את הקפאין.

• פותח/ת השרשור
הבעיה היחידה בג'ק ובשאר החומרים האלו שהגוף מתרגל אליהם כל כך מהר שאתה צריך כל הזמן לעשות הפסקות וזה ממש מעצבן בייחוד בחיטוב שאתה ממש צריך את הג'ק או את הקפאין.
כמה מהר הגוף יתרגל לגק עד כדי חוסר השפעה?
והאם עליה במינון תעזור?

הגוף לא מתרגל כזה מהר אנשים פה נסחפים
ומקסימום סקופ וחצי או גג 2 ואתה עף באימון (למי ששוקל הרבה, אחרת סקופ אחד ואתה מסודר יופי )

• פותח/ת השרשור
ומה לגבי לקיחת הגק עם 400 מג קפאין כשאני שוקל 92?
עדיין לא תהיה בעיה לקחת 2 סקופים של גק?

אם אני אוכל שעתיים לפני אימון וחצי שעה לפני האימון אני לוקח את הגק על בטן ריקה... וכמה דקות אחרי זה אוכל משהו קטן ומחכה 30-45 דקות ומתחיל להתאמן... הספיגה של החומר תהיה מירבית או שהארוחה של אחרי האבקה תהרוס?

תעשה מה שאני עשיתי.
תנסה כל מיני טסטים על עצמך כמו לקחת ג'ק אחרי האוכל, פעם שעה אחרי פעם שעתיים ואז אחרי 40 דקות להתאמן.
תנסה אופציה שניה של לקחת לפני האוכל ותראה איך זה מגיב לך. לי מגיב טוב יותר לאכול שעתיים לפני אימון ואז אחרי שעה ורגע לקחת ג'ק ואחרי 40-45 דקות להתאמן.

תתחיל משתי סקופים של ג'ק + 200 מ"ג קפאין תיראה איך הגוף מגיב לזה.
זה נראה לי יותר מדי להתחיל ככה סתם סחרחורות ודברים כאלה

האם כדי לקחת את הג'ק עם אוקסי עלית ביחד?
אם השפעה תהיה יותר אפקטיבית?

לא לוקחים את שתיהם ביחד יש בשניהם כמעט אותם חומרים ממריצים אתה יכול להגיע ליותר מדי:suicide:

• פותח/ת השרשור
תעשה מה שאני עשיתי.
תנסה כל מיני טסטים על עצמך כמו לקחת ג'ק אחרי האוכל, פעם שעה אחרי פעם שעתיים ואז אחרי 40 דקות להתאמן.
תנסה אופציה שניה של לקחת לפני האוכל ותראה איך זה מגיב לך. לי מגיב טוב יותר לאכול שעתיים לפני אימון ואז אחרי שעה ורגע לקחת ג'ק ואחרי 40-45 דקות להתאמן.

כן זה מה שהתחלתי לעשות אחי אבל אני לוקח 2 סקופים ועוד 200 מ''ג קפאין ורק אז אני מתחיל להרגיש עיקצוצים והשפעה באימונים

אני לוקח אחד וחצי וכל הגוף שלי עקצוצים חח. חבר אמר לי שהוא מרגיש רק בידיים אני מרגיש בכל הגוף ממש.
יש עוד כאלה שמרגישים בכל הגוף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית