הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לשורפי שומנים.. ; )

netanel151

משתמש פעיל
572
6
נק' מוניטין:
92
572
6
טוב אז אחרי שירדתי כבר מ-19.3% שומן ל-16 חשבתי על לקחת שורף שומן.. קצת את האמת הדיאטה נהייתה קשה די מתחיל להתייאש.. צריך איזה משו שיתן לי פוש קטן ..
אז מה אתם אומרים? איזה שורף שומן עדיף לקחת?
למי מיועד ה lipo 6 השחור, lipo 6 x , וה lipo 6 עם האריזה כמו של ה X רק לא ה X :>
תודה לעוזרים! ; )

אם תקרא מאמרים מחו"ל תראה שהוא עוזר גם עוזר
פה יש בדיוק מאמר או שניים שאמרו שהוא לא עוזר באחוזי שומן גבוהים
לי הוא עוזר מאוד

אל תאמין לאף אחד. ב-16 אחוז אתה לא צריך כלום חוץ מאימונים נורמליים ותזונה בהתאם. אתה יכול לשנות תזונה, לצאת לשבוע נייטרלי, לעשות העמסה קצת יותר ארוכה וכו' אם נתקעת פיזית ומנטלית.

עשיתי חיטוב שנה שעברה , ועכשיו אני יורד הרבה יותר מהר

---------- התגובה התווספה ב 10:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:09 ----------

אל תאמין לאף אחד. ב-16 אחוז אתה לא צריך כלום חוץ מאימונים נורמליים ותזונה בהתאם. אתה יכול לשנות תזונה, לצאת לשבוע נייטרלי, לעשות העמסה קצת יותר ארוכה וכו' אם נתקעת פיזית ומנטלית.

אתה צודק , אבל מתסכל לעשות חיטוב ים זמן ולראות תוצאות מינוריות ,אמנם המשקל יורד ויורד אבל לא רואים את זה ממש על הגוף
ויש חומרים שעוזרים בדיוק פה, לרדת מהר יותר , ולהתחיל לראות קווי חיטוב באוגוסט ולא ב נובמבר

• פותח/ת השרשור
אני עושה את זה נשמה אבל אני יש לי ימים בשבוע פתאום אני מתחיל להפריז... אין דבר כזה לא עוזר אחי אם זה לא היה עוזר לא היו מוכרים את זה.. לא ככה?

לפני השורפי שומנים - בכמה משקל ירדת, וכמה זמן לקח לך לרדת?
מאז סוף פסח עד עכשיו ירדתי מ-95.5 קילו ל-89 אני מאמין שהרבה זה נוזלים..

מה שלטיסימוס אמר לך זה בדיוק מה שהתכוונתי להגיד לך אחרי התשובה שלך. תמשיך עם החיטוב, תקפיד על העמסות, ואם אתה כבר הרבה זמן בחיטוב אז תצא לשבוע-שבועיים נייטרלי ותחזור. ובעיקר - אל תצפה לתוצאות קסם כי אין כאלה.

+1111

תקרא בגוגל ותראה שזה אחלה חומר ,מעיר גם את השמוליק חחח כמו ויאגרה טבעית וגם שורף שומנים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חחח קוקילידה הרגת אותיי
ו JOE זה לא שאני מאוכזב דווקא ברוך השם תוצאות פיקסס ! פשוט אתה מבין אחי יותר מידי דיאטות עברתי בחיים התחלתי 112 קילו ללא גרם של מסת שריר.. וכרגע אני 89 קילו על 16% שומן שאני מאמין כבר שפחות אפילו כי הייתי 90.5 על 16.2% שומן..
בסדר אחי תודה על העזרה..
מה אתה אומר רק על לשלב יהומבין עם קפאין בשביל המרץ חילוף חומרים וקצת פוש?

אין צורך ביהומבין, לפי דעתי ב10 א.ש ומטה. רק כשמגיעים להארד קור של השומן 😛

קלן\אפדרין יכולים להתאים.

אפדרין וקלן אפשר לקחת בכיף גם בא.ש נמוך (מתחת ל10)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית