מאמן מטומטם מס' 357

MisterHamster

משתמש פעיל
874
4
נק' מוניטין:
237
874
4
אז היום עשיתי לי פרס ובסט השני אני מתחיל לראות את המאמן מהלך לו לכיווני, כיוון שכבר ראיתי את מבט היומרנות בפנים שלו התכוננתי נפשית למה שהולך לקרות.

אני מסיים את התרגיל והוא שואל אותי
"איזה מאמן אמר לך לעשות את התרגיל הזה?"
"לא"
"אז המצאת את התרגיל הזה או ש...?"
"המצאתי? ממש לא..."
"אתה יכול לעשות את התרגיל הזה במכונה אתה יודע פשוט שם זה אותה תנועה אין שום הבדל"
"יש הבדל" אמרתי לו, בעודי חושב אם בכלל לומר לו למה
"זאת אותה תנועה - כלומר אותו תרגיל"
"תודה על העצה, אבל אני מעדיף את התרגיל הזה" אמרתי בעודי מסובב את גבי אליו
אבל שום דבר לא הכין אותי לדבר הבא שהוא הלך לומר - וזה ציטוט:
"טוב,פשוט מעולם לא ראיתי אדם שעושה את התרגיל הזה בעמידה, לא ידעתי שאפשר לעשות אותו ככה..."

מאמן מוסמך, מעולם לא שמע על פרס.
😣
הייתי חייב לפרוק את זה

"איזה מאמן אמר לך לעשות את התרגיל הזה?"
"לא"
😳

יותר פשוט להגיד כן כן כן ולעשות מה שאתה רוצה...

תגיד תודה שהוא לא אמר לך לעשות רגל קדימה רגל אחורה.

לי המאמנת אמרה שדד-ליפט דופק לי את הגב, אבל אין לי ציפיות יותר מדי גבוהות ממד"סניקיות.

השיא בא ממתאמן אחר שהעיר לי אחרי סט של פרס, בשיא היומרנות: "אתה מודע לכך שאתה דופק את הגב, נכון?"

והיום המליצו לי שוב על חגורה בטענה שכל תרגיל שבו המוט שוקל יותר ממשקל הגוף, חייבים לעבוד עם חגורה. נניח בדד ליפט עם 80 קילו, שזה סט חימום, חייבים חגורה.

נערך לאחרונה:
ככל שיש יותר ברזל על המוט ובשר על העצמות - ככה מדברים פחות.

וואו, זה באמת שובר שיאים.
אצלנו גם היה פעם מאמן מפגר. אני זוכר שעשיתי לחיצת כתפיים עם דאמבלים ושניות לפני שסיימתי את התרגיל והוא בדיוק בא ונעמד ואחרי שהנחתי את המשקל הוא אומר:
"זה יותר מדי משקל"
"מה שראית עכשיו זה היה חזרות אחרונות בסט האחרון..."
"עדיין, אתה לא אמור להתאמץ כל כך" ;maeq
"אבל אני חייב להתאמץ בשביל להתקדם" 😣
"זה טוב להתאמן ככה רק אם אתה על סטרואידים" 😳

עדיין, שלך לוקח 😉

אני צריך ללמוד להעריך שאצלנו לא אומרים כלום.. כמובן חוץ מכמה מיתאמנים חכמולוגים שמנסים להגדיל ראש

זה לא שיש מאמנים מטומטמים
זה אין מספיק ברזל ובשר :ם

צריך לעשות דיון מיוחד על כל הדברים הליצניים שאומרים המתאמנים/המאמנים

נתחיל במה שהמאמנת אמרה לי, הייתי ספוטר לחבר שלי שהוא חלש יחסית עשה בנץ' 40, מסכן הוא מקשיב למאמנים ולא מוכן להקשיב לי
קיצור הייתי ספוטר מאחורי והוא יענו קשה לו אבל הוא מצליח לעלות כל חזה ואני מסתכל ומשגיח
והמאמנת המפגרת הזאת (ניראה לי הייתה במחזור באותו יום) לא יודע מאיפה באה לי פתאום התחילה לצעוק עלי "אתה לא רואה שקשה לו למה אתה לא עוזר לו!!!!!" יענו התכוונה שאני יעזור להרים את המוט כל חזרה צעקתי עליה "מה את רוצה שיהיה לו קל? אם הוא רוצה להתחזק הוא צריך להתאמץ"
היא התסובבה והלכה בלי לענות 🤡

חחח
no pain (no) gain

אפשר לעשות עם זה בדיקות ראייה בקורס מדריכי כושר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית