הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עקמת גב

• פותח/ת השרשור Yakirh
  • פורסם בתאריך

Yakirh

משתמש פעיל
580
0
נק' מוניטין:
31
580
0
היי ,
אני חושב שיש לי עקמת גב , את אני מסתכל בפרופיל הגב שלי כאילו קעור , יש לי כאבי גב בזמן האחרון בכל בוקר שאני קם . בעמידה או ישיבה ממושכת בכלל הכאבי גב משגעים אותי
נניח וישנה עקמת בגב אצלי, אפשרי לטפל בזה לבד או שללכת לאורטופד ? (מעדיף לחסוך את ההסחבות של האורטופד)

אני אשמח לעוד מידע שיעזור לי בנושא הזה אם מישהו יוכל .. חיפשתי בגוגל מידע אבל זה לא ענה לי על כל השאלות
חג שמח ותודה לעוזרים

לך לאורתופד תגיד לו שיש לך כאבים בגב,הוא יסתכל קצת ותבקש שישלח אותך לצילום.
האורתופד שלי בדק אם יש לי עקמת,אמר שאין והתעקשתי שישלח אותי לצילום ובסוף התברר שיש לי אז תתעקש שישלח אותך וככה תדע.
לא יודע מה תוכל לעשות נגד הכאבים,אני מסתדר.

אם אין לך עקמת חמורה, ואני מניח שאין אחרת היית כבר יודע על זה, כל מה שהאורתופד יביא לך זה פיזיותרפיה (מניסיון). פיזיותרפיה זה משהו שאתה יכול להעצים פי כמה אם אתה מחליף אותה באימוני כוח (מלכתחילה הכוונה בפיזיו' היא לחזק את הגב כדי שלא כל הלחץ ייפול על העצמות) כמובן חשוב שתיזהר יותר מאדם רגיל ותעבוד נכון אחרת תגמור עם יותר נזק מתועלת.
אני יכול להגיד לך שכאבי הגב שלי הצטמצמו וכמעט נעלמו מאז שהתחזקתי מהאימונים.

• פותח/ת השרשור
לומר את האמת עם ההתקדמות שלי באימונים הרגשתי שיפור ניכר בכאבי גב ביום-יום אפילו שבסטים של הסקוואטים למשל הגב היה כואב לי בצורה לא נורמאלית (הטכניקה לא הייתה רעה וגם משקל לא בשמיים)
בכל מקרה אני כבר שלושה חודשים לא מתאמן ובזמן האחרון הכאבים חזרו כואבים יותר מתמיד..
יש לי שאלה קטנה וקצת תמימה חח , יש אפשרות "לשפר" את העקמת ? אני מתכוון למשל בעזרת תרגילי פזיו'
תודה שוב!

לומר את האמת עם ההתקדמות שלי באימונים הרגשתי שיפור ניכר בכאבי גב ביום-יום אפילו שבסטים של הסקוואטים למשל הגב היה כואב לי בצורה לא נורמאלית (הטכניקה לא הייתה רעה וגם משקל לא בשמיים)
בכל מקרה אני כבר שלושה חודשים לא מתאמן ובזמן האחרון הכאבים חזרו כואבים יותר מתמיד..
יש לי שאלה קטנה וקצת תמימה חח , יש אפשרות "לשפר" את העקמת ? אני מתכוון למשל בעזרת תרגילי פזיו'
תודה שוב!
ככל שידוע לי, הדרך היחידה לתקן עקמת היא באמצעות ניתוח ועושים את זה רק במקרים שבהם העקמת חמורה ו/או יש צפי להחמרה כי מדובר בניתוח קשה ומסוכן http://www.local.co.il/kfar-saba/59589/article.htm

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית