דיון טסטוסטרון בכדורים (Andriol)

אני רואה שאתה ניסיתה את החומר ועל עצמך בדקתה שזה לא עובד נכון?
כנראה שלא אז בבקשה ממך חוץ מלקרוא כל מיני מאמרים של קובי אזרע תקרא קצת ספרים שנכתבו בחול.

---------- התגובה התווספה ב 18:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:11 ----------

אני מכיר מספר אנשים שהשתמשו בזה והיו להם אחלה תוצאות, אז מה אתה מדבר שטויות?

• פותח/ת השרשור
קיבלתי 150 כדור מחו''ל ... עשיתי סייקל של 4 כדורים (160 מ'') ביום כפול 15 ימים.. אחרי שסיימתי את הסייקל קראתי שלקחתי מעט יחסית.. למרות שהוא דווקא נתן לי כוח , לא בכמות מטורפת אבל נחמד..

---------- התגובה התווספה ב 18:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:34 ----------

וכדורים הם תחליף הרבה יותר טוב מזריקות במקרה שעושים לך בדיקות....

קיבלתי 150 כדור מחו''ל ... עשיתי סייקל של 4 כדורים (160 מ'') ביום כפול 15 ימים.. אחרי שסיימתי את הסייקל קראתי שלקחתי מעט יחסית.. למרות שהוא דווקא נתן לי כוח , לא בכמות מטורפת אבל נחמד..

---------- התגובה התווספה ב 18:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:34 ----------

וכדורים הם תחליף הרבה יותר טוב מזריקות במקרה שעושים לך בדיקות....

אני לא יודע אם מה שקיבלתה זה מקורי אבל ניצא מנקודת הנחה שכן, כנראה שהמינון הוא 40 מ"ג אז אתה צריך לקחת בערך 6 כדורים (240 מ"ג), אתה לקחת רק 15 יום?

• פותח/ת השרשור
כן... עשיתי סייקל של טורינבול ואנאבר ל21 יום, הפסקה של 10 ימים ואז התחלתי את האנדרקסון ל15 ימים

---------- התגובה התווספה ב 18:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:42 ----------

קיבלתי את החומר ישר מהמעבדה בלי שום מתווכים .. אין מצב שהוא מזויף.

כן... עשיתי סייקל של טורינבול ואנאבר ל21 יום, הפסקה של 10 ימים ואז התחלתי את האנדרקסון ל15 ימים

---------- התגובה התווספה ב 18:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:42 ----------

קיבלתי את החומר ישר מהמעבדה בלי שום מתווכים .. אין מצב שהוא מזויף.

אם החומר מקורי אז אין בעיה
לפי דעתי צריך למשוך את האנדרקסון 10 שבועות
למרות שאני מכיר כמה שלוקחים כבר חצי שנה אבל אל תיקח את זה בתור יעוץ:nono:
הם פשוט משוגעים

• פותח/ת השרשור
חצי שנה?????? חח לא נראה לי... יש לי עוד שאלה עם תוכל לענות לי . נשארו לי שאריות של אנבר טורינבול וטסט בזריקות. איך אפשר לשלב אותם לסייקל סביר. תודה.

• פותח/ת השרשור
אני התנסתי בכמה חומרים בעבר. אנבר, טורינבול, דיאנבול טסט בזריקות וטסט בכדורים. אני עושה בדרך כלל 4 סייקלים בשנה. ראשון דיאנבול , שניים הבאים טורי ואנבר והרביעי טסט בדרך כלל זריקות.. ועוד כל מיני שילובים. לפני ואחרי הסייקלים . ויטמינים B1 B6 B12 ועוד ועוד. שאלתי בקשר לאנבר הטורי והטסט היא משום שנשאר לי מהחומרים האלה ודי חבל לי עליהם . אז חשבתי שאפשר לעשות משהו..

זה לא יעיל למטרות פיתוח גוף נקודה.

אני לא מזלזל בידע שלך, אבל כנראה גם אתה יודע שזה לא לצורך פיתוח גוף בגלל שכבר ניסיתה וזה לא פעל עלייך נכון?
כנראה שלא ואני אומר שאני מכיר אנשים שלוקחים את זה ומאוד מרוצים מהתוצאות.
מזה אנדרקסון?
זה טסט אנדקנואט וכמו כל טסט יש לו השפעה אנאבולית אז בבקשה ממך אל תגיד דברים שאתה לא יודע, ולא רק להסתמך על שטויות שאנשים רושמים באינטרנט אלה גם להפעיל קצת את החשיבה ולראות אנשים שהתנסו בזה

• פותח/ת השרשור
אני מצטער שלא אמרתי קודם.. אבל אני לא מתעסק בפיתוח גוף והוא גם לא ממש מעניין אותי ( עכשיו) , אני עובד על כוח וכוח מתפרץ ... אני לא מבין תתגובות שלכם איך הן קשורות לשאלה שלי??

אני לא מזלזל בידע שלך, אבל כנראה גם אתה יודע שזה לא לצורך פיתוח גוף בגלל שכבר ניסיתה וזה לא פעל עלייך נכון?
כנראה שלא ואני אומר שאני מכיר אנשים שלוקחים את זה ומאוד מרוצים מהתוצאות.
מזה אנדרקסון?
זה טסט אנדקנואט וכמו כל טסט יש לו השפעה אנאבולית אז בבקשה ממך אל תגיד דברים שאתה לא יודע, ולא רק להסתמך על שטויות שאנשים רושמים באינטרנט אלה גם להפעיל קצת את החשיבה ולראות אנשים שהתנסו בזה
בוא תבין אחי היקר. אנדרקסון קיים על מנת לטפל באנשים שיש להם בעיה הורמונלית ולא מעוניינים לקבל זריקות. כדי להגיע לרמה נורמלית של T דרוש מינון נמוך כאשר אתה לוקח מינונים סופרקלניים למטרת פיתוח גוף אז אנדרקסון זה ממש ממש בחירה גרועה מכמה סיבות.

1. ספיגה נמוכה של ההורמון
2. מינון גבוה על מנת להגיע לרמות T שבכלל ישפיעו על מסת השריר
3. עלויות

זה שאתה יכול לקחת ברור אבל זה פשוט לא יעיל וביזבוז אחד גדול זה שזה טסטוסטרון אנדקנואט לא אומר כלום וזה בכלל לא משנה. השאלה היא זה איזה מינון אתה צריך לקחת על מנת להגיע לרמות T שישפיעו על מסת שריר.

אני מצטער שלא אמרתי קודם.. אבל אני לא מתעסק בפיתוח גוף והוא גם לא ממש מעניין אותי ( עכשיו) , אני עובד על כוח וכוח מתפרץ ... אני לא מבין תתגובות שלכם איך הן קשורות לשאלה שלי??
זה לא יעלה לך את הכח בצורה משמעותית. עזוב את זה.

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה.. עכשיו- יש מצב שהוא משמר את ההשפעה מהסייקל הקודם? כי כמו שאמרתי עשיתי סייקל של טורי ואנבר ל21 יום הפסקה של 10 ימים ואז התחלתי את האנדרקסון ל15 ימים.. מה אתם אומרים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית