נק' מוניטין:
0
- 19
- 0
מישהו מכיר ניסה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין שום תחליף לטסט בזריקה, כול הכדורים למיניהם שווים לתחת לא מתקרב לדבר האמיתי
מה אתה מדבר שטויות זה חומר רפואי של טוסטסטרון אנדקנואט
קיבלתי 150 כדור מחו''ל ... עשיתי סייקל של 4 כדורים (160 מ'') ביום כפול 15 ימים.. אחרי שסיימתי את הסייקל קראתי שלקחתי מעט יחסית.. למרות שהוא דווקא נתן לי כוח , לא בכמות מטורפת אבל נחמד..
---------- התגובה התווספה ב 18:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:34 ----------
וכדורים הם תחליף הרבה יותר טוב מזריקות במקרה שעושים לך בדיקות....
כן... עשיתי סייקל של טורינבול ואנאבר ל21 יום, הפסקה של 10 ימים ואז התחלתי את האנדרקסון ל15 ימים
---------- התגובה התווספה ב 18:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:42 ----------
קיבלתי את החומר ישר מהמעבדה בלי שום מתווכים .. אין מצב שהוא מזויף.
זה לא יעיל למטרות פיתוח גוף נקודה.
בוא תבין אחי היקר. אנדרקסון קיים על מנת לטפל באנשים שיש להם בעיה הורמונלית ולא מעוניינים לקבל זריקות. כדי להגיע לרמה נורמלית של T דרוש מינון נמוך כאשר אתה לוקח מינונים סופרקלניים למטרת פיתוח גוף אז אנדרקסון זה ממש ממש בחירה גרועה מכמה סיבות.אני לא מזלזל בידע שלך, אבל כנראה גם אתה יודע שזה לא לצורך פיתוח גוף בגלל שכבר ניסיתה וזה לא פעל עלייך נכון?
כנראה שלא ואני אומר שאני מכיר אנשים שלוקחים את זה ומאוד מרוצים מהתוצאות.
מזה אנדרקסון?
זה טסט אנדקנואט וכמו כל טסט יש לו השפעה אנאבולית אז בבקשה ממך אל תגיד דברים שאתה לא יודע, ולא רק להסתמך על שטויות שאנשים רושמים באינטרנט אלה גם להפעיל קצת את החשיבה ולראות אנשים שהתנסו בזה
זה לא יעלה לך את הכח בצורה משמעותית. עזוב את זה.אני מצטער שלא אמרתי קודם.. אבל אני לא מתעסק בפיתוח גוף והוא גם לא ממש מעניין אותי ( עכשיו) , אני עובד על כוח וכוח מתפרץ ... אני לא מבין תתגובות שלכם איך הן קשורות לשאלה שלי??