הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סייקל בגיל מוקדם (אני יודע, אני יודע, נא לא להתעצבן)

jizzmypants

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אני כולה ילד בן 16 ובטווח של השנה- שנתיים הקרובות אני מתעניין בעסק הרבה .. אני לא דביל ואני לא הולך להתחיל עם טסטו ובלאגנים על ההתחלה..

גם יש לי בחור שיכול להיות איתי צמוד שהוא מומחה דברים האלה (אני לא יעשה דברים על דעת עצמי,שטויות שיהרגו אותי) גם זה שאני מכיר שהוא מומחה נגד זה שאני תקרב לזה בגיל הזה אבל אינמלעשות..

שנה הבאה בגיל 17 כניראה חשבתי בכיוון של דיבול לסייקל מאסה .. אני לא יגע בטסט בגיל כזה!.
אני יודע שכולכם בטח רוצים לשים לי עכשיו אלה בראש אבל אני רוצה להיות בודיבילדר וזה דבר שהמון זמן רציתי.. אז לפחות להגיע לתחרות ליפני הצבא כי יטחנו אותי בצבא בטוח!

אממ אתם יכולים רק בבקשה לכתוב לי איך פחות או יותר צריך להיראות סייקל של דיבול לבחור לא בוגר(בן 17)
כמה מיליגרם וכאלה, מה לוקחים אחרי סייקל כזה (PCT)(אם לוקחים)ואם צריךך לשלב עוד חומר בנוסף.
.

אני יודע שהסיכויים שתשתפו איתי פעולה קלושים אבלל בבקשה תנסו ללכת נגד העקרונות שלכם פעם אחת קטנה בשבילי?
תודה רבה מראש לכל מי שיענה תשובה עיניינית.

לא נוגע בדברים האלה עד גיל 17 =\:nono:

יום טוב ושבוע טובב שיהיה לכולנוו♥

נערך לאחרונה:
תביא נתונים שלך
משקל,גובה,משקלי עבודה(בנץ,דדליפט,סקוואט)
אני מכיר אנשים כמוך שאומרים שהם רוצים להתחיל סייקל ומתי שהם סגורים על זה כבר אז הם לא יקשיבו לאף אחד עד שיראו בעצמם את הנזקים שיעשו לעצמם, בגיל שלך יש לך רמות טסט טבעי שאתה מייצר בכמות מספקת בשביל לגדול טבעי בלי שום חומרים אנאבוליים. אל תעשה טעויות שאתה יכול להצטער עליהם בעתיד, אתה אכשיו נימצא בגיל כזה שאתה מושפע מאנשים בחברה ורוצה להראות כמוהם אני מבין אותך אבל באמת תירד מהעניין, זה לא בשבילך לפחות לא אכשיו. לפני שמתחילים בכלל לחשוב על זה אתה צריך לדעת איך להתאמן ואיך לשמור על תזונה בלי זה אין לך לאן להתקדם

---------- התגובה התווספה ב 22:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:32 ----------

או בקיצור אל תחפש קיצורי דרך

---------- התגובה התווספה ב 22:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:33 ----------

קח דוגמא מהילד שמעליי

• פותח/ת השרשור
הנתונים כרגע לא משנים.. כי אני מתתכוון רק בעוד כ7-8 חודשים לפחות להתחיל את הסייקל.. לא יודע כמה אני אשקול או מה יהיה הגובה שלי עד אז..

-הערכה גסה-
בן 17 172 משקל 80 אחוז שומן 12-14

אני כולה ילד בן 16 ובטווח של השנה- שנתיים הקרובות אני מתעניין בעסק הרבה .. אני לא דביל ..

גם יש לי בחור שיכול להיות איתי צמוד שהוא מומחה דברים האלה (אני לא יעשה דברים על דעת עצמי,שטויות שיהרגו אותי) גם זה שאני מכיר שהוא מומחה נגד זה שאני תקרב לזה בגיל הזה אבל אינמלעשות..

יום טוב ושבוע טובב שיהיה לכולנוו♥

הלו? זה רדיו?

אה, אתה אולי צעיר קצת בשביל המערכון הזה.
בכל אופן, למה לברר פה בנוגע לסייקל פחות או יותר, בהינתן שיש לך מומחה צמוד?
אני שואל ברצינות גמורה

דגשים:
1. סייקל דיבול = לעלות ולרדת מים, מעלה אסטרוגן בלי פרופורציה לרמות הטסט, סייקל מטומטם וחסר יעילות. חייב לעשות PCT.
2. כדורים יותר מסוכנים מזריקות בגלל הרעילות שלהם לכבד.
3. רמות הטסט שלך גם ככה גבוהות בגיל הזה, אין טעם לעשות סייקל.
4. אם אתה עדיין גובהה יש מצב שזה יעצר, לתמיד.
5. לא מומלץ לגעת בחומרים עד גיל 21 ואם ממש ממש רוצים אז לפחות עד גיל 18, כשהמוח לא בתחתונים.
6. מי שמלווה אותך סביר להניח לא מבין שום דבר (בהתאם להמלצה ללכת על סייקל דיבול בלבד).
7. להיות באדיבילדר זה עניין של גנטיקה, אם אין לך אותה, לא משנה כמה תזריק ומה תבלע, אתה לא תגיע ל TOP (ואם אתה לא תגיע ל TOP לא מבין למה להתחרות בכלל [הכוונה ל TOP בארץ, בקטגוריה שלך, כבר לא מדבר על חו"ל]).
8. נראה לי שראית יותר מידי סירטוני "מוטיבציה" של קולמן ביוטיוב ואתה לא באמת יודע מה אתה מבקש.
9. המלצות? אל תתחיל סייקל כי אתה לא יודע מה אתה עושה. המלצה נוספת תהיה ללכת לקרוא פה את כל הנעוצים, כולל פרופילים של סטרואידים, איך לעשות סייקל ראשון ואיך לעשות PCT.

בד"כ הייתי נועל כאלו אשכולות ואומר לך ללכת לחפש, אבל הבנתי שלנעול זה לא יהיה יעיל כי אתה תעשה בכל מקרה, ואם אתה כבר תעשה אז עדיף עם הדרכה מאשר לבלוע ולהזריק כל מה בא ליד ולהקשיב לאנשים סטייל "יוסי יד 50", שבד"כ לא מבינים שום דבר, עם כל "ההישגים" שלהם.

מה סייקל אחי?אתה נער,אמרת אתה 172 שוקל 80 על 12-14 אחוז שומן,תעשה קצת חיטוב תרד ל-10 אחוז שומן,ואחר כך תקרע את עצמך באימונים ובתזונה,אתה תראה שאתה תגיע לתוצאות יפות גם בלי הסייקל שסתם עלול לעצור את הגדליה הטבעית שלך כמו שמשה אמר,אתה גם נמצא בגיל שהטסט שך מאוד גבוה חכה עוד כמה שנים עד שבאמת תבין שמיצית והגעת לגוף בנזונה באופן טבעי ורק אז נדבר על חומרים,אני יודע אתה רוצה בטח הכל ומהר,לא ככה זה עובד חביבי בענף הזה אתה צריך להיות סבלני חכה קצת סבלנות משתלמת,בהצלחה.

אני ממליץ לך לראות אנשים שמתחרים בגילך בארץ

הם בדכ טבעיים.
נסה למצוא אחד בשם ראובן סלומון הבנאדם בנוער היה מר ישראל טבעי לגמרי.
עזוב אותך מחומרים עכשיו אחי
תתאמן חזק ותאכל נכון.*

• פותח/ת השרשור
דגשים:
1. סייקל דיבול = לעלות ולרדת מים, מעלה אסטרוגן בלי פרופורציה לרמות הטסט, סייקל מטומטם וחסר יעילות. חייב לעשות PCT.
2. כדורים יותר מסוכנים מזריקות בגלל הרעילות שלהם לכבד.
3. רמות הטסט שלך גם ככה גבוהות בגיל הזה, אין טעם לעשות סייקל.
4. אם אתה עדיין גובהה יש מצב שזה יעצר, לתמיד.
5. לא מומלץ לגעת בחומרים עד גיל 21 ואם ממש ממש רוצים אז לפחות עד גיל 18, כשהמוח לא בתחתונים.
6. מי שמלווה אותך סביר להניח לא מבין שום דבר (בהתאם להמלצה ללכת על סייקל דיבול בלבד).
7. להיות באדיבילדר זה עניין של גנטיקה, אם אין לך אותה, לא משנה כמה תזריק ומה תבלע, אתה לא תגיע ל TOP (ואם אתה לא תגיע ל TOP לא מבין למה להתחרות בכלל [הכוונה ל TOP בארץ, בקטגוריה שלך, כבר לא מדבר על חו"ל]).
8. נראה לי שראית יותר מידי סירטוני "מוטיבציה" של קולמן ביוטיוב ואתה לא באמת יודע מה אתה מבקש.
9. המלצות? אל תתחיל סייקל כי אתה לא יודע מה אתה עושה. המלצה נוספת תהיה ללכת לקרוא פה את כל הנעוצים, כולל פרופילים של סטרואידים, איך לעשות סייקל ראשון ואיך לעשות PCT.

בד"כ הייתי נועל כאלו אשכולות ואומר לך ללכת לחפש, אבל הבנתי שלנעול זה לא יהיה יעיל כי אתה תעשה בכל מקרה, ואם אתה כבר תעשה אז עדיף עם הדרכה מאשר לבלוע ולהזריק כל מה בא ליד ולהקשיב לאנשים סטייל "יוסי יד 50", שבד"כ לא מבינים שום דבר, עם כל "ההישגים" שלהם.

קודם כל תודה על תשובה עיניינית.

דבר שני הבנדם שאני מכיר לא המליץ לי על שום דבר ואני לא שואל אותו על זה עדיין כי אני מתכוון לעשות אתזה עוד לפחות 8 חודשים ולא בא לי לזיין לו את המווח על ריק..
דבר שני אני מוכן לחתום לך שהבנאדם הזה מבין הררבההה יותררר ממהההה שאתה חושב הבנאדם בעל ידע מטורף ,התחרה ברוסייה ב IFBB ולמד בחו"ל על הנושא הרבה מעבר ל"סוס ההוא מהמכון".
גם ישלו ניסיון מעשי אתה יודע ...

אם יש דבר שהוא אמר לי על זה וזה בין היחידי זה שלא להתחיל בגיל כזה ואם בכאל זאת אני יתחיל אז בטח שלא עם טסטו בגיל 17..

מדברים פה על רמות טסט שיש לי בגוף? איזה רמות טסט הכמות שאתם מכניסים לעצמכם לגוף, מה שיש אצלי זה אפילו ל יריקה ביים .. אתם מכניסים לעצמכם אמבטיות של טסט' לגוף על מה אתם מדברים...אז אצלי הוא גבוה?

לקרוא פה את הנעוצים וזה אני עושה עם הזמן.. בחופש הגדול יתפנה לי זמן מהלימודים ואני יסיים לקרוא הכל. בנוסף מה שאתם מדברים פה סייקל ראשון טסטו אומנם נכון לגיל 23 או משו אבל לא לגיל 17 בגלל זה שאלתי..

אשמח לדעת מאיפה לך הידע הנרחב,יש קורסים\לימודים\אוניברסיטאות או משו כזה?
או שפשוט מניסיון עם השנים?.

תודה רבה ויום טוב, מעריך שלא נעלתה וכו'.

נערך לאחרונה:
קודם כל תודה על תשובה עיניינית.

דבר שני הבנדם שאני מכיר לא המליץ לי על שום דבר ואני לא שואל אותו על זה עדיין כי אני מתכוון לעשות אתזה עוד לפחות 8 חודשים ולא בא לי לזיין לו את המווח על ריק..
דבר שני אני מוכן לחתום לך שהבנאדם הזה מבין הררבההה יותררר ממהההה שאתה חושב הבנאדם בעל ידע מטורף ,התחרה ברוסייה ב IFBB ולמד בחו"ל על הנושא הרבה מעבר ל"סוס ההוא מהמכון".

אם יש דבר שהוא אמר לי על זה וזה בין היחידי זה שלא להתחיל בגיל כזה ואם בכאל זאת אני יתחיל אז בטח שלא עם טסטו בגיל 17..

מדברים פה על רמות טסט שיש לי בגוף? איזה רמות טסט הכמות שאתם מכניסים לעצמכם לגוף, מה שיש אצלי זה אפילו ל יריקה ביים .. אתם מכניסים לעצמכם אמבטיות של טסט' לגוף על מה אתם מדברים...אז אצלי הוא גבוה?

לקרוא פה את הנעוצים וזה אני עושה עם הזמן.. בחופש הגדול יתפנה לי זמן מהלימודים ואני יסיים לקרוא הכל. בנוסף מה שאתם מדברים פה סייקל ראשון טסטו אומנם נכון לגיל 23 או משו אבל לא לגיל 17 בגלל זה שאלתי..

או שפשוט מניסיון עם השנים?.

תודה רבה ויום טוב, מעריך שלא נעלתה וכו'.

אני לא יודע מי זה ומאיפה הוא יודע או לא יודע אבל אם הוא אמר לך שאתה יכול להתחיל רק לא עם טסט אז אני כבר אומר לך שאין מושג מהחיים שלו.

אף אחד לא בא להשוות הכוונה היא שהמערכת ההורמונלית שלך עדיין מתפתחת ובגיל שלך הגוף מפריש יחסית הרבה טסט ואם תתחיל להשבית אותה מעכשיו יהיו לך בעיות אנדוקרינולוגיות בגיל מבוגר יותר ותאמין לי אתה לא רוצה להתעסק עם זה.
בגיל 17 אתה לא צריך לעשות סייקל נקודה. למרות שאתה כבר החלטת ואתה "ראש בקיר" אני חושב שהדיון מיותר. אני אומר לך באחריות אין לך מה לחפש עם חומרים עוד הרבה שנים טובות. אני גם יגיד לך יותר מזה. אתה עדיין לא מגרד את הפוטנציאל הגנטי שלך. כל גדילה שתשיג עכשיו עם חומרים יהיה לך מאוד מאוד קשה לשמור בשלב מאוחר יותר.

או שפשוט מניסיון עם השנים?. זה שילוב של ניסיון ידע בביולוגיה כימיה פיזיולוגיה וכו. אין דבר כזה bsc במדע של סטרואידים אנבוליים חחח

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מי זה ומאיפה הוא יודע או לא יודע אבל אם הוא אמר לך שאתה יכול להתחיל רק לא עם טסט אז אני כבר אומר לך שאין מושג מהחיים שלו.

אף אחד לא בא להשוות הכוונה היא שהמערכת ההורמונלית שלך עדיין מתפתחת ובגיל שלך הגוף מפריש יחסית הרבה טסט ואם תתחיל להשבית אותה מעכשיו יהיו לך בעיות אנדוקרינולוגיות בגיל מבוגר יותר ותאמין לי אתה לא רוצה להתעסק עם זה.
בגיל 17 אתה לא צריך לעשות סייקל נקודה. למרות שאתה כבר החלטת ואתה "ראש בקיר" אני חושב שהדיון מיותר. אני אומר לך באחריות אין לך מה לחפש עם חומרים עוד הרבה שנים טובות. אני גם יגיד לך יותר מזה. אתה עדיין לא מגרד את הפוטנציאל הגנטי שלך. כל גדילה שתשיג עכשיו עם חומרים יהיה לך מאוד מאוד קשה לשמור בשלב מאוחר יותר.

או שפשוט מניסיון עם השנים?. זה שילוב של ניסיון ידע בביולוגיה כימיה פיזיולוגיה וכו. אין דבר כזה bsc במדע של סטרואידים אנבוליים חחח

בקשר לידע שלו.. אני לא יתווכח איתך ,הוא לא אמר שאני יכול להתחיל או יצתרך להתחיל הוא פשוט אמר כמוך שלא להתחיל בגיל הזה ושאם אני יתחיל אני עלול "לשאת בתוצאות" ושאני אני חייב לדעת מה כרוך בזה וזה ואם אני ראש בקיר כמו שאתה אמרתה שאני רוצה להתחיל אז שלא להתחיל עם טסטו.. זה נשמע גם הגיוני שילד בן 17 לא יכניס טסטו הוא לא המליץ לי על דיבול או משו הוא לא דיבר איתי על זה כי אני עדיין לא לוקח....

הבנאדם בא מרוסייה שמה הוא הכין הרבה צעירים לתחרויות והוא בעמו התחרה יכול להגיד לך שהוא חבר קרוב של סטס וכמו שבחו"ל אנשים לוקחים חומרים ואין ילדים שמגיעים לתחרות בלי חומרים, ואם מגיעים.. הם יושבים אחרכך בבית בלי גביע ובין המקומות האחרונים. ומה לעשות אני רוצה להיות בתחרות בודיבילדינג בגיל 18 ליפני הצבא זה חלום שלי שאני מוכן להקריב בשבילו המון..

עזוב אותו כרגע מבחינתך הוא לא מעניי
ן בקיצור איזה סייקל ,מבחינה תאורתית לבחור בן 17 בלי טסטו איזה חומרים אנבולים או מה אפשרי?
סתם ליראות איך סייקל שהוא בלי טסטו לבחור בן 17-17 וחצי צריך להיראות
(כן אני יודע הסייקל בכלל לא אמור לקרות, אבל זרום איתי אחשלי.. חלום.)
*וחוץ מזה חייב גם סייקל חיטוב ליפני התחרות ,כי אי אפשר להגיע לרמה של חיטוב לתחרות 5-9 אחוז יבש בלי סייקל ובלי לאבד שריר כמו מטורף אבל זה כבר הוא יכין אותי..

באמץת תודה רבה מראש

נערך לאחרונה:
תקשיב, אני באמת לא מומחה בכל נושא הסטרואידים, יצא לי לקרוא אולי נעוץ אחד ופה ושם נושאים שנפתחים.
ובכל מקום אפשרי מציינים שחומר בסיס של סייקל זה טסט. אתה לא טורח לעשות את השיעורי בית שלך ואם זה נושא שכל כך בא לך להקריב בשבילו שאתה מוכן להזריק לעצמך חומרים שבכלל אין לך מושג גרוש עליהם ואתה מקבל ייעוץ מאנשים באינטרנט, לא ראוי שתקדיש לזה לפחות כמה שעות לקרוא חומר מכין על זה?
אני מציע לך להסתכל על האתר http://www.darwinawards.com/ , פשוט מפוצץ בסיפורים ודוגמאות על איך הטבע בורר אנשים "מוכשרים" במיוחד. אל תהיה אחד מאלה.

בקשר לידע שלו.. אני לא יתווכח איתך ,הוא לא אמר שאני יכול להתחיל או יצתרך להתחיל הוא פשוט אמר כמוך שלא להתחיל בגיל הזה ושאם אני יתחיל אני עלול "לשאת בתוצאות" ושאני אני חייב לדעת מה כרוך בזה וזה ואם אני ראש בקיר כמו שאתה אמרתה שאני רוצה להתחיל אז שלא להתחיל עם טסטו.. זה נשמע גם הגיוני שילד בן 17 לא יכניס טסטו הוא לא המליץ לי על דיבול או משו הוא לא דיבר איתי על זה כי אני עדיין לא לוקח....

הבנאדם בא מרוסייה שמה הוא הכין הרבה צעירים לתחרויות והוא בעמו התחרה יכול להגיד לך שהוא חבר קרוב של סטס וכמו שבחו"ל אנשים לוקחים חומרים ואין ילדים שמגיעים לתחרות בלי חומרים, ואם מגיעים.. הם יושבים אחרכך בבית בלי גביע ובין המקומות האחרונים. ומה לעשות אני רוצה להיות בתחרות בודיבילדינג בגיל 18 ליפני הצבא זה חלום שלי שאני מוכן להקריב בשבילו המון..

עזוב אותו כרגע מבחינתך הוא לא מעניי
ן בקיצור איזה סייקל ,מבחינה תאורתית לבחור בן 17 בלי טסטו איזה חומרים אנבולים או מה אפשרי?
סתם ליראות איך סייקל שהוא בלי טסטו לבחור בן 17-17 וחצי צריך להיראות
(כן אני יודע הסייקל בכלל לא אמור לקרות, אבל זרום איתי אחשלי.. חלום.)
*וחוץ מזה חייב גם סייקל חיטוב ליפני התחרות ,כי אי אפשר להגיע לרמה של חיטוב לתחרות 5-9 אחוז יבש בלי סייקל ובלי לאבד שריר כמו מטורף אבל זה כבר הוא יכין אותי..

באמץת תודה רבה מראש

זה שהוא מרוסיה זה בכלל לא משנה שיהיה מאתיופיה זה לא קשור. וזה שהוא חבר של סטס גם לא משנה זה שהוא חבר שלא לא הופך אותו לפרופסור. ובוא אני אחדש לך אין סייקל לתחרות בלי זריקות סייקל של אורליים בלבד הוא לא יעיל ולא שווה את התופעות לוואי דחילק אתה ילד בן 17 שהביצה עוד לא נפלה לו מה לך ולחומרים. אתה רוצה להתחרות תעלה תמונות חברה פה יגידו לך אם אתה בכלל במצב של להתחיל סייקל שיביא אותך למצב טוב על במה. מי אמר לך שסייקל זה מה שיהפוך אותך למר אולימפיה זה חומרים זה פן קטן מאוד בכל מה שקשור לפיתוח גוף וממש לא העיקר. (לצערי אנשים חושבים שזה העיקר ובכלל לא יודעים להתאמן ולאכול כמו שצריך) בקיצור ילד עזוב אותך משטויות יש לך בגרויות עוד מעט אני הייתי מתרכז על איך אני מזיין בקיץ ילדות במקום לחשוב איזה שמן להזריק לי לתחת. עזוב אותנו בחייאת (אני מצטער אם אני נשמע טיפה בוטה אבל אני כבר לא יודע איך לגרום לך להבין שהמרחק ממך לסטרואידים הוא כמו מפה לירח)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית