הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מנכ"ל טיב טעם: "שוקל להפסיק מכירת חזיר"

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
הפתעה מצד מנכ"ל רשת 'טיב טעם', חגי שלום, שמצהיר: אני שוקל הפסקת מכירת בשר חזיר כאשר יפקע הזמן שעליו התחייבתי לשמירה על הסטטוס של הרשת.
ירוחם שמואלביץ י' בסיוון התשע"א 14:51
מנכ"ל רשת 'טיב טעם' מגלה לראשונה על כוונותיו האפשריות, ומצהיר: אני שוקל להפסיק את מכירת בשר החזיר ברשת שבבעלותי.

המנכ"ל חגי שלום, שהינו גם הבעלים של חברת הארגז ובעל השליטה ברשת 'טיב טעם' הטריפה, התייחס בראיון לידיעות אחרונות, על היותו בן למשפחה דתית, ונשאל האם בכוונתו להפוך את 'טיב טעם לכשרה'. לדברי שלום, הבעלים הקודמים קובי טרייביטש, הסכים למכור את השליטה בתנאי שהוא לא ישנה מהסטטוס של הכשרות למשך שלוש שנים. "הן מסתיימות בעוד שנה וחצי. ואני שוקל להפסיק למכור בשר חזיר", אמר שלום שלצד זאת הצהיר כי אין לו כוונות להפוך את הרשת לכשרה. לדבריו הוא אכן בא מבית דתי, ובביתו גם מפריד בין בשר וחלה, אך מפריד בין ביזנס לחיים האישיים.

שלום שהינו אלוף במילואים, היה בעבר ראש אגף טכנולוגיה ולוגיסטיקה בצה"ל, הוא כאמור גם הבעלים של חברת 'הארגז' המוכרת לציבור מייצור מעטפת האוטובוסים בישראל, אך מסתבר כי החברה שבבעלותו מייצרת גם את המשגר ליירוט טילים של מערכת כיפת ברזל.

http://www.ladaat.net/article.php?do=viewarticle&articleid=11954

סתם מברבר.
הוא לא יעשה את זה, כי אם הרשת לא תהיה כשרה (אפילו בלי החזיר)- הדוסים לא יקנו אצלו בכל מקרה, אבל הוא כן יפסיד את הלקוחות שכן באים בשביל הבשר הלא כשר.

אוי לא מה אני יעשה בלי בשר חזיר באלף שקל לקילו?

חבל שאתה לא יודע על מה אתה מדבר בכלל.
לצורך השוואה,נתח יחסית דל שומן(ירך) שבד"כ הולך הכי טוב לשיפודים,עולה בערך כמו פרגית.
יקר?
לא נראה לי.😃

בשר לבן-זול,טעים ואיכותי.
מצד שני ,הבשר בטיב טעם באופן כללי ממש על הפנים,וזה בלשון המעטה.

הבשר מעולה לדיאטה דל פחמימה - מלא בשומן וזול. לאכול בייקון עם ביצים :hoel

השלב הבא:

חברות התקליטים בישראל מוציאות את השיר pigs on a wing מהאלבום של פינק פלויד.

אתה באמת צריך שאני אסביר לך שלא שאלתי אותך?
בחייך..

אז אני לא מבין מה אתה רוצה (נשים בצד לרגע את סימן השאלה המיותר).
אם אתה מבין על סמך מה הוא קבע את מה שקבע, תנסה להסביר לי.

ואם ההסבר שלך הוא שאתה חושב שזה שבן אדם 'אכל וקנה מכמה מקומות' זה משהו שאמור להקנות לו את ההבנה והידע שנדרש ע"מ לקבוע שרשת מזון שלמה מסוימת מחזיקה בשר שבאופן כללי על הפנים - זה לא הסבר שמתקבל על הדעת שלי ואתה פטור מזה.

אני מבין שקראת את הספר רטוריקה בשביל גרופיות של קולדפייר.

על סמך מה אתה יודע/קובע את זה?
הייתי סו-שף ושף כמה שנים טובות ועבדתי הרבה עם הספקים שלהם.
למרות שהאספקה שאני קיבלתי הייתה טובה יותר מהדרעק שהם מוכרים בסניפים.
הבשר היה באיכות לא אחידה והיינו נופלים המון פעמים ומחזירים אותה עד שנמאס לנו מזה.
הדגים ופירות הים (הטריים) לעומת זאת היו בסדר גמור.

---------- התגובה התווספה ב 08:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:22 ----------

אז אני לא מבין מה אתה רוצה (נשים בצד לרגע את סימן השאלה המיותר).
אם אתה מבין על סמך מה הוא קבע את מה שקבע, תנסה להסביר לי.

ואם ההסבר שלך הוא שאתה חושב שזה שבן אדם 'אכל וקנה מכמה מקומות' זה משהו שאמור להקנות לו את ההבנה והידע שנדרש ע"מ לקבוע שרשת מזון שלמה מסוימת מחזיקה בשר שבאופן כללי על הפנים - זה לא הסבר שמתקבל על הדעת שלי ואתה פטור מזה.
עמרי,
אני מתעסק בעישון חם של בשר מגיל 17 ועבדתי במשך 11 שנים בכמה מסעדות כמו
ברקרולה,רוקה, ימאקה,אגנס,קייטרינג"בשביל הבשר" ועוד רבות וטובות- כטבח, גריל מן , וסו-שף. בשביל לדעת שאיכות הבשר לא טובה, לא צריך נסיון כזה.מספיק לדעת שבשר שמגיע קפוא
מדרום אמריקה (אסור לייבא בשר טרי)לעולם לא יהיה באיכות אחידה.
הבשר של תנובה אקא-אדום אדום לעומת זאת. מגיע מגידול מקומי ישראלי שמקורו באותם עדרי בקר שמוזנים מאותה התערובת וחיים באותם התנאים ולכן קל הרבה יותרלשלוט באיכות.
מחירם כמובן, גבוה פי כמה . טיב טעם מוכרת בשר במחיר שווה לכל נפש וזה נחמד.אבל הבשר חרא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית